Şüphelerim boş yere mi?..

bu arkadas naptı ya sesi çıkmıyor geberdik hepimiz
Kusura bakmayın hanımlar banlandım. Yanlış yere konu açtığım için sanırım. Mac bilgisayarda dav uzantılı dosya diye konu açtım baktım sonrasında giremiyorum :/
Konuya gelirsek eşim bilgisayarda bir şeyler yapıyor alıyor onun dikkatini çekmemek iÇin programı yükleyemedim. Zaten daha önce kaç kez program indirdim çalıştıramadım. Annemlere gittiğimde internet kafeye gidecektim bebeği emzirirken uyuyakaldım zaten iftar geç saatte olunca uyandığımda eve dönmek zorunda kaldım. Malum bayram geldi bugün temizlikle uğraştım. Çok merak etsem de kısmet midir bir türlü açamadım Bir de binaya giriş kamerası arızalı dedikleri için hani kanıta çok yaklaşırsın da sonra elinden puf diye gider ya öyle hissettim. Çünkü arka taraftan girdiyse yine ellerim bomboş kalacak Ama tabi ki yine de bakacağım. Hepiniz aklımdasınız. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.

Gidiyor gibi yapıp gitmeyip takip etsin
Aslında bayramın birinci günü ailemle olacağım ve şehir dışına gideceğiz. Eşime henüz söylemedim. Normalde birinci gün akşam döneceğiz ama eşime ikinci gün akşam döneceğim mi desem? O benim ailemle görüşmediği ben de onun ailesiyle görüşmediğim için bayramın belli zamanlarını ailelerle zaman geçiriyoruz. O kendi ailesine gider ben de kendi aileme. Ama arabası yok nasıl bulabilirim nerede olduğunu? Birinci gün yüzde 99 ailesine gider gidecekse oradan bir yere gidebilir.

Valla ablacım sanki senin bakmaya gönlün yok gibi geldi.Boşver daha da kurcalama o zaman ya
Bana da öyle geldi.
Şahsen bu durumda olsam bütün işi, gücü, temizliği bırakır ilk olarak bu durumu halleder, gider bir internet kafeye falan izlerdim.

Bilemiyorum, belki de konu sahibesi istemediği bir durumla karşılaşma ihtimalinden korkuyordur.

Karşılacağından korkup bakmama ihtimaline hak veririm ama fırsat bulamamaya veremicem malesef.Uyuyup kalmayı geçtim gözüme uyku girmez valla.

Karşılacağından korkup bakmama ihtimaline hak veririm ama fırsat bulamamaya veremicem malesef.Uyuyup kalmayı geçtim gözüme uyku girmez valla.
Kesinlikle doğru. Konu sahibi, fevri, bir anda sinirlenen sonra sakinleşen bir yapıda sanırım. Nasıl uyuduğunu anlayamıyorum. O kadar git iste kaydı al ve izleme.

Valla ablacım sanki senin bakmaya gönlün yok gibi geldi.Boşver daha da kurcalama o zaman ya
Yok gönlüm olmaz mı, çok merak ediyorum ama bütün gün program indirdim çalıştıramadım sonrasında buradan engellendim bir de kameralardan bina girişi arızalı çıkınca arka taraftan çıkıp girdiyse elime ne geçecek ki diye biraz hevesim kaçtı ama vazgeçmedim. Eşim daha yeni evden çıktı şimdi yine onca iş güç arasında program çalıştırmayı deneyeceğim. Olmadı akşam internet kafeye gideceğim.

Sadece iş güç olsa bırakır giderim ama bebeğin olduğunu ve bakacak sadece annem olduğunu unutuyorsunuz. Annem de aşırı yoğundu bırakma şimdi işimin arasında dedi. Tek çare bilgisayarımdan açmaya çalışmak kaldı onu da açıkladığım gibi defalarca başka programlar denedim açmadı. Yoksa korkunun ecele faydası yok. Şüphe duymaktaysa izlemek için fırsat kolluyorum.

Bebeğinizle gidemez misiniz internet kafeye?

Kesinlikle doğru. Konu sahibi, fevri, bir anda sinirlenen sonra sakinleşen bir yapıda sanırım. Nasıl uyuduğunu anlayamıyorum. O kadar git iste kaydı al ve izleme.
Yapı olarak çabuk sinirlenmesem de sinirimin çabuk geçtiği doğru. Bu konuda sinirden öte şüphe olduğu için tesiri geçmedi. Hemen her şeyden bir anlam çıkarmak yerine görüntüleri izlemek için fırsat kolluyorum. Eşim evde olduğunda bilgisayara program indirmek uzun sürdüğü için (daha önce de defalarca başka programlar denediğim için) o gece uyudum. Eşim şimdi çıktı evden yine deneyeceğim mesela programları ama olmazsa internet kafeye giderim diye düşünüyorum. Bu arada bayram için yola çıkacağız bebek var ancak hazırlanacağım o ara derede bunları düşünüyorum. Ev temizliği şurada dursun zaten :/

Bebeğinizle gidemez misiniz internet kafeye?
Görüntüler uzun ve yavaş. Kızım hiç yerinde durmazken odaklanamam ve kaçırırım diye anneme bırakmak istemiştim. Yürümeye başladığı için oturmak istemiyor ve sürekli bir şeyleri karıştırmak istiyor :/

Tamam öyle de tabi ki de ben lise zamanımda oyun kuracam bilgisayara diye hiçbişey bilmeden saatlerce uğraşmıştım yapmadan uyuyamamıştım burdan kıyaslıyorum uyuyamazdım :)

Tamam öyle de tabi ki de ben lise zamanımda oyun kuracam bilgisayara diye hiçbişey bilmeden saatlerce uğraşmıştım yapmadan uyuyamamıştım burdan kıyaslıyorum uyuyamazdım :)
Çok yoruluyorum bir yandan oruç bir yandan bebek. Öyle olunca uyuyakalıyor insan valla :) Yoksa ben de bekarlığımda çok uykusuz kalıp ödev vs yapmışımdır.

Çok yoruluyorum bir yandan oruç bir yandan bebek. Öyle olunca uyuyakalıyor insan valla :) Yoksa ben de bekarlığımda çok uykusuz kalıp ödev vs yapmışımdır.
Ablacım ama bakmak istedikten sonra kaç gün geçti aradan bakılırdı demek istiyorum en kötüsü yönetici hanım durumu anlamış ondan bilgisayarını rica ederim en olmadı bebişi sabahtan anneme bırakır komşudan akrabadan bilgisayar alırım oda olmadı internet kafeye giderim hatta hiç hiç olmadı bilgisayar kurdu olan forumlar var yazarım oraya derdimi yaparım bi şekilde o bilgisayarda çalıştırmayı

Ama işte bir gün boyunca denedim müşteri hizmetlerine kadar yazdım deniyorum çalışmıyor. Yönetici hanımı rahatsız etmek istemedim sürekli video kayıtlarını izleyebilmem için. Bilgisayarını da isteyemem hiç samimiyetim yok. Oturduğum yerde görüştüğüm komşu yok çünkü komşuluk ilişkisi görünce selamlaşmayı kapsıyor sadece. Eşimin iş dolayısı ile durumu kritik mevzuyu görüşmek için arkadaşıyla buluştuk o gün zaten iptal. Yani kaç gün geçti ama ben fırsat kollarken şartlar ortadayken de elimden bir şey gelmiyor. Sonuçta eşim sorgulayıp şüphelenirse o zaman yakalayacağım varsa da yakalayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…