Ayrıntılı anlattım çünkü her şey ayrıntıda gizlidir derler :) İlk gittiğimde telefonun sesi yoktu tv ışığı yoktu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Defalarca aradım bir de. Birinde duymasam diyeceğim ama kulağımı dayayıp ses var mı evde mi diye dinledim.Çok mu ayrıntılı düşünüyorsunuz acaba bilemedim.
Ben de anlamadım. Sonuçta dışarı gittiğinde hiç sorun etmem.Valla zor bir durum. Dışarıda olsa dışardayım demez miydi. Yalan söylese daha çok dikkat çekmis olacak çünkü.
Neden ayrıntılı anlattığınızı anladım. Ama diyorum ki ayrıntılara çok mu fazla anlam yüklüyorsunuz?Ayrıntılı anlattım çünkü her şey ayrıntıda gizlidir derler :) İlk gittiğimde telefonun sesi yoktu tv ışığı yoktu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Defalarca aradım bir de. Birinde duymasam diyeceğim ama kulağımı dayayıp ses var mı evde mi diye dinledim.
İlk gittiğinizde telefonun sesini duymamak biraz şüpheli duruyor. Tv ışığına pek takılmadım çünkü belki siz ilk gittiğinizde ekranda karanlık bir şeyler olabilir, yani dışarıya yansıyacak kadar ışıklı bir şeyler yoksa ekranda o an dışarıya yansımamış olabilir. Ancak telefon sesinin çıkmaması biraz garip gibi. Bence site yönetimine gidip bir bahane bularak kamera kayıtlarını izleyin ki içiniz rahat etsin . Cüzdanımı düşürdüm evden çıkarken mi düşmüş acaba bir baksam falan diyebilirsiniz. Yada eşimle önemli bir poşeti bulamıyoruz acaba almış mıyız çıkarken gibisinden bir şeyler uydursanız belki izletirler.Ben de anlamadım. Sonuçta dışarı gittiğinde hiç sorun etmem.
Daha önceden bir şeylerini mi yakaladınız acaba? Bilmiyorum hani tek seferde bu kadar dikkatli oluşunuz. Bir güven problemi söz konusu gibiMerhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm
İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Her şeyi geçtim, uyuyor olsa bile bu nasıl bir sorumsuzluk kapıda eşini ve bebeğini bırakabiliyor?Ayrıntılı anlattım çünkü her şey ayrıntıda gizlidir derler :) İlk gittiğimde telefonun sesi yoktu tv ışığı yoktu. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Defalarca aradım bir de. Birinde duymasam diyeceğim ama kulağımı dayayıp ses var mı evde mi diye dinledim.
Bira ben kızsam da içiyor dinlemiyor ki. Yani bira almaya çıktıysa da sonuçta yalan söylemiş oluyor.Neden ayrıntılı anlattığınızı anladım. Ama diyorum ki ayrıntılara çok mu fazla anlam yüklüyorsunuz?
Bira içiyordu dediniz, belki de içmesini istemediğiniz için numara yaptı, Veya bira almaya çıktı? Yani böyle bi ihtimal olma ihtimali yok mu?
Evet yalan söylemişti. Bir kadınla samimi muhabbet kurmuştu. Flört değildi ama rahatsız edici samimi konuşmalarına şahit olmuştum. Kadınla birkaç kez buluşmuştu.Daha önceden bir şeylerini mi yakaladınız acaba? Bilmiyorum hani tek seferde bu kadar dikkatli oluşunuz. Bir güven problemi söz konusu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?