Şüphelerim boş yere mi?..

Bizi Sherlock ettin ama kendin uyuyorsun bu kadar takıp elinde belge dururken nasıl bakmiyorsun tutuyorsun kendini vallahi değişik. İçinde iki farklı taraf var gibi elde edene kadar sanki yaz artık sonucu bize umarim iyidir sonuç

Önce Anahtarın yedeğini yaptırın ama yaptırdığınızı söylemeyin. ben olsam yalandan haftasonu için bi yere gideceğimi ( hatta evden uzak bi yer) ve uzunnn bi süre evde olmayacağımı vurgulayan bi planım olduğunu söylerim. (Hatta inandırıcı olması için ne giysem fln filan diye desteklerim) eğer eve birini getiriyorsa bu harika bi fırsattır ve mutlaka değerlendirir. Daha sonra pusuya yatar avımın tuzağa düşmesini beklerdim .... tam iftar saatide içeriye aramadan, sormadan dalardım...

Yok yok benim uyumama beynim yanma derecesine gelince sızma diyelim :) Eşim evde olduğu için bakamadım bilgisayar ondaydı zaten o ara uyumuşum valla :) Sonucu yazacağım inşallah bir şeyler çıkar varsa eğer. Diğer arka taraftan girdiyse bir şey göremem ama. Şansıma kapının girişindeki kamera arızalıymış

Anahtarı yaptırdım ve biliyor artık :/ Ama iyi fikir evden uzaklaşacağını söylemek. Ne var ne yok ortaya çıksın istiyorum.

Şimdi uyuyordur heralde bakabilirsin bence Ben uyuyamayabilirim bak yalnız bir sey cikmazsa umarim esin bu kamera işini ogrenmez, cok darilabilir

Evet ben de daha önce gözümün içine baka baka yalanlar söylediği için inanmadım. İnsan karşısındaki kendinden emin durunca ben mi yanılıyorum diye kendini sorguluyor ama çok eminim. İçeriden hiç ses gelmiyordu defalarca aradım. İkinci gittiğimde çalıyordu telefon sesi de geliyordu.

Daha önce bir şey yakaladiniz mi birde yani biraz fazla takmissiniz gibi geldi. Kaynağı olmalı sanki bu takintinin.

Anahtarı yaptırdım ve biliyor artık :/ Ama iyi fikir evden uzaklaşacağını söylemek. Ne var ne yok ortaya çıksın istiyorum.
Eğer denerseniz evden cıktıktan 1 2 dakika sonra geri arayıp anahtarı unuttunuzu söylersiniz dier cantamda kalmış falan ama sakın gerçekten unutmayın :) bizde çareler tükenmez umarım düşündüğünüz şeyleri yaşamazsınız

Şimdi uyuyordur heralde bakabilirsin bence Ben uyuyamayabilirim bak yalnız bir sey cikmazsa umarim esin bu kamera işini ogrenmez, cok darilabilir
Sıkı sıkı tembihledim görevliyi valla inşallah söylemesin. Şimdi sahur yapıyorum sonra kız uyanmazsa bakacağım ama eşim yakalarsa diye de korkuyorum. Yarın işe gitmesini mi beklesem ki?

Ahahha maşallah nikinizin hakkını veriyorsunuz Hiç aklıma gelmemişti. Evet ama anahtarı kapının arkasına takarsa yine de?

Sıkı sıkı tembihledim görevliyi valla inşallah söylemesin. Şimdi sahur yapıyorum sonra kız uyanmazsa bakacağım ama eşim yakalarsa diye de korkuyorum. Yarın işe gitmesini mi beklesem ki?
Kenarda t.. l aç giyim sitesi hani gelirse hemen onu açarsın. Ama yinede sen daha iyi bilirsin tabiki umarim güvenlikçi işe burnunu sokmaz. Birde acaba gerçekten arizali mi yoksa başına is almamak için mi diger kameraya bozuk dedi acaba umarım gerçeği söylemiştir ve bu belge yeterli gelir çünkü böyle yasamakta zordur.

Baktım bütün kameralar aynı sayfada gösteriliyor gerçekten arızalı kapalı görünüyordu. Zaten bina görevlisinden önce yönetici açtı sayfayı. Yönetici kadın olduğu için söyledim ailevi meseleler diye hemen anladı merak etmeyin bu odada kalır dedi.

O zaman sevindim öyle dediyse olmaz bir sey heralde.
Ah bu güven kayıpları... Siz baskici misiniz peki bazen çok baskilamakta yalana itiyor ya başka bi hatası yoksa hayatı zindan etmemek için sizi aldatmadiysa iş ise mevzu gerçekten o zamanlae ve bu olay boş çıkarsa unutmaya çalışın artık o konuyu ve baskiyi azaltin. Sadece tahmini söylüyorum yanlış anlasilmasin.

Canım senin güven problemin var yani böyle yaşanmaz ama 2. Gelişinin arasından 1 saat geçmiş belkide evde değildi bana öyle geldi sanki ama dediği gibide uyuyakalmışta olabilir herşey mümkün en mantıklısı kamera kayıtları

İnanın o yalanından sonra dışarı arkadaşıyla çıktığında falan normalde böyle bir güven kaybından sonra daha didik didik edilir ama ben arkadaşlarıyla rahatsız olmasın diye aramadım sormadım. İstediği gibi arkadaşlarıyla plan yapacaksa yapar hiçbir şey demem. Sadece bir arkadaşı vardı bekar, gece gündüz eşimin yanında olmak istiyordu o rahatsız etmişti beni mesafe koy demiştim sonra kendi araları bozulduğu için görüşmeyi kestiler. Bu kadınla ben aynı iş yerindeyim. Yani eşim de aynı iş yerinde. Bizim ortak kadın arkadaşlarımız var hiç sorun etmem normalde ben de olurum ama bu kadını tanımıyordum. Eşim beni de alabilirdi tanıştırabilirdi. Ortada bir şey görmediğim sürece tepki vermem kadınlarla konuşmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…