Şüphelerim boş yere mi?..

Aynen hala kameraya bakılmadı...bu kadar süre asla duramazdım...göreceklerinden korkuyor bence

Aynen hala kameraya bakılmadı...bu kadar süre asla duramazdım...göreceklerinden korkuyor bence
Göreceklerimden korkacak olsam bu kararı vermezdim. Kameraya bakmak için fırsat kolluyorum.... Site yöneticisinin gelmesini bekliyorum belediyede işleri varmış.

Evet aldım kayıtları flash diske. Yöneticinin işi olduğu ve kayıtları incelemek çok uzun sürer diye flash disk ile verdi ancak sorun şu ki bilgisayarım mac ve uygulama yok açılmıyor gibi hata veriyor. Bu arada bina girişinin kamerası bozuk olduğu için yola bakan kaydı alabildim ama diğer girişten girdiyse onu göremem bu kayıtlardan. Aranızda şansa bak gerçekten mi diye sorgulayanlar olabilir ama ne yazık ki aldığım kayıttan bir şey bulmaya çalışacağım.

Canım kamera kayıtlarını izlemeye çalış çünkü eşin yalan söylüyor

Canım kamera kayıtlarını izlemeye çalış çünkü eşin yalan söylüyor
Aşağıda (yönetici dairesi) hızlıca baktığımda göremedim ama ayrıntılı bakmalıyım. Flash diskteki kayıtları izlemeliyim. İnşallah yola bakan kamerada çıkar. Arka taraftan girdiyse orayı çeken kamera görüntüsü yok. Bir de bina görevlisi de yanımızdaydı. Eşime bir şey söylememesi konusunda tembihledim ama inşallah bir şey söylemez.

Kayıtlarda eşinizin evden çıktığını görürseniz ne yapacaksınız?

İnşallah söylemezde erkekler böyle konularda birbirini korur ama inşallah söylemez

Eşiniz gerçekten güvenlik kameralarıyla ve bizzat kendi komşularıyla dolu bir siteye metresini getirecek kadar aptal olabilir mi?

Daha öncede, sim kartla ilgili içinize bir şüphe düşüp,konu açmıştınız ve sonuçta birşey bulamayıp,eşinizden şüphelenmekle haksızlık ettiğinize karar vermiştiniz.Bana kalırsa yine birşey bulamayacaksınız.Yalnız, bu tür şüpheler içinde olmak ve eşinize güvenememek sizi tüketir.Allah yardımcınız olsun.Kendinizi yorup durmayın artık.Bir haltlar karıştırıyorsa eşiniz şayet,her zaman çok tedbirli veya şanslı olamayacak,elbet ayağına dolaşacak ve şimdi aramakla bulamadığınız kanıtlar,karşınıza apansız çıkacaktır.Enerjinizi kendiniz ve bebeğiniz için harcamalısınız.Adamı çokta kafaya takmamalısınız.Bunlar kendimce tavsiyelerim.Allah kalbinize ferahlık,kocanıza da akıl fikir versin.

Evet haklısınız. Enerjimi aslında bunlara vermeyeli çok olmuştu ama karşıma çıkan tuhaflıklar olunca ister istemez sorguluyorum. O ana kadar zaten sürekli kafamda kurmuyorum aksi takdirde çok yıpratıcı olur. Sim kart olayında da çekmecede karşıma çıkmıştı. Elinden hiç düşmediği için telefonu ve daha önce yalan söylediği için bu tip durumlarla karşılaşınca dedektife bağlamam kaçınılmaz oluyor. Allah doğrunun yanındadır ve önüme çıkarır bir haltlar karıştırıyorsa dedim tıpkı siz gibi ama şimdi ilk gittiğimde içeriden telefon sesi gelmemesi, kapıyı telefonu açmaması, ikinci gittiğimde telefon sesinin duyulması falan birleştirince kesin yalan söylüyor diyorum. Sim kart olayında sadece karşıma çıkınca sorgulamıştım bu nedir kullanılıyor mu diye. Ama burada daha emin hissediyorum. Çünkü içeriden uyuyakalmışta gelmiş gibi davrandı. Telefon yerindeydi hiç almadım dedi. Özellikle kulağımı dayayıp dinledim içeride ses yoktu. İkinci gelmemde öyle olması kafamı kurcalıyor. Kamera görüntülerini açmayı başarabilirsem oturup analiz edeceğim. Evet yorucu ama böyle şeyler olunca da yerimde oturamıyorum

Valla aldatiyor mu? Iciyor mu? Her ne zikkim yapiyor onu ben bilemem ama kesinlikle yalan soyluyor ve altindan biseyler cikacak...
Baktiniz mi kayitlara?

videoyu hangi formatta verdi size? quick time hepsini açar neyi açamadığınızı anlamadım ben. diyelim ki başka bir uygulamada verdi onu da mace kurmak 30 saniye sürer.

Valla aldatiyor mu? Iciyor mu? Her ne zikkim yapiyor onu ben bilemem ama kesinlikle yalan soyluyor ve altindan biseyler cikacak...
Baktiniz mi kayitlara?
Yemekten sonra bebeği uyuttum o kadar yoruldum ki beynen, ben de uyuyakalmışım. Şimdi uyandım eşim laptop ile uğraşıyor. O evdeyken izleyemem zaten. Mecburen işe gitmesini bekleyeceğim.

videoyu hangi formatta verdi size? quick time hepsini açar neyi açamadığınızı anlamadım ben. diyelim ki başka bir uygulamada verdi onu da mace kurmak 30 saniye sürer.
Quick Time yüklü olduğu halde açmadı ben de şaşırdım hatta. VLC diye bir program açıyormuş araştırdığım kadarıyla onu yükledim denedim orada da açmadı. Ses dosyası gibi gördü ama ses de duyamadım.

Yemekten sonra bebeği uyuttum o kadar yoruldum ki beynen, ben de uyuyakalmışım. Şimdi uyandım eşim laptop ile uğraşıyor. O evdeyken izleyemem zaten. Mecburen işe gitmesini bekleyeceğim.
Valla bu merakla uyuyabilmek gercekten cok degisik. Ben asla uyuyamazdim ve ne olursa olsun gerekirse bilgisayari elinden alip kendimi odaya kitlerdim yine de bakardim yani..

Ne yapar eder o görüntüleri alırdım ben.
Dışarıdaysa neden yalan söylesin? Evde ise niye ışık kapalı otursun... Bütün düğüm görüntülerde çözülecek bence..

evet ben de sanki daha önce sim kartlı bi konu hatırlıyorum sizindi. siz eşinize güvenmiyorsunuz güvenin olmadığı yerde şüphe her zaman vardır buna takıntı diyemeyiz. eğer gerçekten ses duymadığınıza daha sonra duyduğunuza eminseniz düşündüğünüz gibi olmuştur. bir insan büyük yeminler ediyorsa muhakkak o konuda yalan söylüyordur (bence) yemin eden insanların gerçekten yalancı olduklarını düşünüyorum. ben olsam inanmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…