Şüphelerim boş yere mi?..

Kapanma mevzusu ilk tanıştığımız dönemdeydi sonrasında yapamadım açıldım. Eşimin alkol problemi son 2 yıla yakın başladı. Taviz vermiyorum emin olun eskisi gibi değilim.

gerçekten bunu duyduğuma sevindim. eşiniz biraz ne istediğini bilmiyor gibi alkol almamalı sonuçları kötü olabiliyor. bende kullanıyordum hep dikkat edersen bir şey olmayacağını düşünüyordum bir gün çok dertliyken saçma sapan cümleler kurduğum için tövbe ettim. gerçekten kötü bir alışkanlık.
 
Sizi üzmek ya da herhangi bir şey ile itham etmek istemedim. Sen nasıl bir insansın söylemim ağır olmuş olabilir haklısınız. Bunun için özür dilerim. Sadece okuduğumda nasıl bu kadar acımasız yazıyorsunuz demek istedim. Sanırım acımasız gelen tarafı da anlatabildiğimi düşünüyorum. Takdir edersiniz ki çok iyi bir ruh hali taşımıyor insan böyle olaylar yaşarken. Bu yüzden yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Ben de özeleştiri yaptığımda yazdıklarınızı aktarmak istediğiniz gibi anlamış olmayabilirim. Elbette yorumlar yapacağız birbirimize elimizden geldiğince yol göstereceğiz ama diliniz sert geldi ve bunu ifade etmeye çalıştım. Göz yummamak için çabalarken siz konu sahibi göz yumuyor deyince hak etmediğimi düşündüm. Dediğim gibi hem yazıştıştığımızı, hem birbirimizi tanımadığımızı hem de ruh halimizi düşündüğümüzde bu tip yanlış anlaşılmalar normal sanırım. Burada kötü niyetli olduğunuzu da asla düşünmedim. Yorumlarınızı ben de seviyorum ayrıca bazen tokat gibi çarpsa da :)
 
Birazdan arama kayıtlarına falan bakacağım. İyice uykuya dalsın diye bekliyorum. Ben de çok gerginim sormayın
 
Arap saçına döndü! Ya karşımda çok kurnaz biri var ya da bende sorun var. Yaşadıklarımı düşününce çelişkili olaylar ve eşimin daha önce söylediği yalanlar üzerine çözmeye çalışıyorum bir takım şeyleri. Faturayı detaylı incelediğimde olayın olduğu gün akşam 7 buçuktan sonra ertesi gün saat 3’e kadar hareket görünmüyor. Ne arama ne mesaj ne de internet kullanımı. Yani immmmkansız! Eşim o gece bana whatsapptan mesajlar attı video yolladı falan. Ertesi gün 3’e kadar nasıl hareket olmaz? Bana yolladığı video mesajlar görünmüyor internet kullanımına dair. Normalde hattı kullandığında hemen yansıyor. Aklım almıyor!
 
Eşinizin telefonda konumu hep açıktaysa kapatma gibi bi alışkanlığı yoksa dışarı çıkıp çıkmadığını geçmişinden bakıp anlayabilirsiniz, online işlemlerden internet kullanımı gözükmüyo imkansız demişsiniz ama o şöyle oluyo wifi üzerinden gönderdiği mesajlar orada gözükmez mobik veri üzerinden gönderirse gözükür.Belli ki size wifi üzerinden göndermiş.
 
Aldatılmak insanı yıkan büyük bir acı. Yalnız size aldatılsanız da devam edeceksiniz demek istemedim. Eve biri gelmiş olsa ya da o çıkmış olsa, açıklamalar yapacak bir sürü üzüntü ikna olmak isteyecekseniz vs. Net bir sonuç çıkmaz kameradan demek istedim.
Ben yazarken ifade edemiyorum. Burada aldatma dışında daha önemli konular var. Şiddet var
Size kapan diyen, Ramazan da içen bir adam var. Sen annenlerde ye deyip, evde yalnız size laf sokan bir adam. Kocasına hiç güvenmeyen bir kadın var. Bu güvensizlik içinde minik bir bebek büyütüyorsunuz.
Son kavgamızda bir kez vurmasını saymazsak diye bir cümleniz var.
Boşanmayacaksanız bunları ( Alkol, şiddet,güvensizlik, aile ilişkileri vs,) çözmeye çalışmalısınız. Destek alabilirseniz çok iyi olur.
 
Aynen bundan bahsediyorum.
 
İnternete başkasından bağlanmış olabilir mi? Cafe, komşu vs. Kameraya bakacaksanız içinizde kalmasın bakın. Ama artık mutluluğa, huzura odaklanın. Sorunları çözmenin yollarına bakın. Güveninizi kazanması için ne gerekiyor vs.
 
Belki o ara bira almaya gitmiş olamaz mı? Ne yaptığınıda prk hatırlamıyormuş
 
O uyuyordum dediği saatlerde hatta ertesi gün 3’e kadar telefonda hiçbir belirti yok. O zaman dediğiniz gibi WiFi kullandığı için olabilir. Konum özelliği kapalı olabilir ama yine de oraya da bakacağım.
 
Evde internet var wifi demek ki oradan bağlandı. Sonrasında çıktıysa da hiç kullanmamış olabilir.
 
Aslında destek alıyorduk ama ben ücretsiz izinde olduğum için maddiyatı önüme engel olarak çıkardı. Dediğiniz gibi bunları çözmeye çalışıyordum. Kısmen çözebilmiştim. Ama derin sorunlar var çözülmesi gereken. Onları da zamana bırakmıştım. Nasılsa daha önce böyle içmezdi vs diye bir yerde duracağını düşündüm. Kapanma meselesinde artık karışmıyor ama yine de kıyafetlerimi eleştiriyor. O da ayrı bir sorun mesela ama ben de kanıksadım sanırım bu şekilde diye evlilik biter mi dedim. Kafam karışık. Şu kayıtları bir an önce görmek istiyorum. En azından yalan söyleyip söylemediğinden emin olurum.
 

Evinizde wifi varsa ordan kullandıysa tel faturasında cıkmaz tabiki
 
O dediğiniz durum benim gözümde aldatmadir .İllaki bir kadınla cinsellik yaşaması gerekmiyor ,yalan söyleyip başka kadınla samimi bir şekilde buluşması da aldatma ,kandırma bence ...iş için olsa yalan söyleme gereği duymaz .Benim esimde işi gereği bir sürü kadınla aynı yerde çalışıyor .Yeri geliyor beraber gitmek durumunda olduğu yerler oluyor ama asla saklamaz ...
Konunuzu takip ediyorum kaç gündür kamera kaydı izleyeceksiniz kusura bakmayın ama ben bu kadar cildirsam o an gider izlerim .
Ayrıca sizde anahtar yokken babanizda neden anahtar var onu da anlamadım ...Kapıya kadar gitmiisniz 5 dk diyisunuz o yolda babanız gidip alıp gelebilirdi veya hadi sizde gittiniiz.anahtari alıp hemen geri donseydiniz çocuğunuz 5 dk sonra evinde uyusa birsey olmazdı zaten o saate kadar ayakta kalmış ...
Ben bu kadar suohelensem o kapıdan ayrilmazdim babam anahtarı alır gelirdi madem 5 dk ...
@derin sularda birçok konumda yorumlarının faydasını gordugum bir insandır .Mesleği gereği farklı pencereden bakıp görmediğim şeyleri gormemi sagladi diğer arkadaşların yorumlarıyla birlikte .Tavriniz çok sert ,uslubunuz da ..Belki şimdi bende "ne biçim insan" olmusumdur
 
Ben kısıkta çok bırakırım telefonu farkedince açarım ama oynamadım diyor duymaman imkansız bence bir diğeri eve birini almaz bence her an gelme ihtimalin var bir de sen iftar yapıyorsun o içiyor bu konularda eleştiriyosan sen olmadan keyif yapmak istemiştir ( ben eleştirmiyorum bu arada Ramazan da içmesine laf ediyosan demek istiyorum
 
Yazdıklarınızın hepsine önceki yorumlarımda cevap verdim. Anahtarı alıp gelebilirdim ama bebek yolda uyuduğu için annemlerde hemen yatırıp çıkarım diye düşündüm. Zaten en büyük hatam o oldu. Uzun sürünce uyuması (eve çıkınca uyanmıştı) uyudu uyuyacak derken zaman geçti. Kamera kaydını izlemem için eşimin evde olmaması gerekiyor. İş yerine dün akşam üstü gitti sonrasında bebekle beni aldı iş çıkışında arkadaşlarla iftar ayarlanmıştı. Her şey istediğim gibi gitmiyor. Yoksa koşup izlemek istiyorum.
@derin sularda nın yorumu o ruh halimle acımasız geldi ve neden öyle hissettiğimi açıkladım. Kendisinden de özür diledim. Burada kimse birbirini tanımıyor. Yazı dilinde ses tonu vs olmadan yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Kaldı ki böyle olaylar yaşarken ruh halimi de anlarsınız. Kimseyi üzmek için burada değilim.
 
Her gece içmesine tabi yapma diyorum ama çok tepki vermiyorum. Sonuçta değişen bir şey olmayacak. Telefonu kısıkta bırakmadığını söylediği için şüphelendim. Eve birini aldığını ben de düşünmüyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…