şüphe

Haklısın dediğin gibi yapmazsam sonuçta gene üzülen ben olucam bu sefer borçta katlanırsa duramam artık o evde, ne için çalışcamki zaten :KK43:
yukarıda bir arkadaşta yazmış, eşine kredi çıkarsa sen direk kendin ver. hep yanında ol. hatta görüşme imkanınız varsa görüşün, eşinin ailesiyle, ablayla bir arada konuşun.

Vala canm bo treapiste falan gdin bence . Olmuuosa bosa derimm. Ilerleyen zamanlarda evine haciz memurlari gelirse sasirma sakin esin boyle devam ederse . Ya durumlari ailelere ac m yada bi terapi.
terapiye falan hayatta gitmez, babası bunları duysa neler sayar oğluna, öyle dürüst içkide kumarda işi olmayan bi adam kaynatam

Ablası ile konuşmayı denedin mi? Yalancı ve kumarbaz birinin sözlerine inanıyorsun hala.
borç için hiç konuşmadım, bu yaptıklarını anlatıp bundan sonra benle muhattap ol ben ödicem borcunumu demeliyim, yoksa bu yuva dağılacak gibi konuşmam lazım sanırım

terapiye falan hayatta gitmez, babası bunları duysa neler sayar oğluna, öyle dürüst içkide kumarda işi olmayan bi adam kaynatam

O zaman ya esini tehdt etcen babangile soylerim die m tekrar yaparsan die . Yakalarsan bida kesinlikle de kaynatana. Ve paralarini sakla kredi kart sfrenide dgstr

borç için hiç konuşmadım, bu yaptıklarını anlatıp bundan sonra benle muhattap ol ben ödicem borcunumu demeliyim, yoksa bu yuva dağılacak gibi konuşmam lazım sanırım
Ablası ile borç hakkında konuş. Borcun gerçekliğinden şüphe duyuyorum ben. Bu bile yalan olabilir. Eşinin o borç dışında başka borçları olabilir. Yani arkadaşlarına ya da ne bileyim maaştan avans çekme şeklinde. Ablasına olan borcu ben ödemezdim ve kendi aileme durumu anlatırdım. Eşim de ablası ile halletsin sorununu, gerçekten düzelene ve zaman geçip beni inandırana kadar da para mı vermezdim.

Allah yardımcın olsun canımmm,işin zor eşin sorumsuzun teki.
Sakın kredi veya kartından avans felan çekme çünkii buda bir alışkanlık uapacak ve istedikçe isteyecek.
Ayrıca bilezikleri nasıl iddaa ya veriyor şanslı olan 50 tl ile milyarlar kazanıyor onda da var bi iş!!!
2.000tl lik kupon yapıo olamaz herhalde,çok saçma geldi bana.Size ev alınmışsa ailesine borç ödemek için altınları vermeniz normal ama eşinizin tutumu gerçekten tahammül edilemez.
Bence ablaylada bir konuşun borç nedir nekadar kalmış net öğrenin

Aynı benim boşandığım eski eşim aynıııı :KK34:

Kızım bu adamdan koca olmaz ben sana söylim, aman kaza ile falan hamile kalayım deme sakın :KK20:

Eşini kesinlikle ailesine söylemelisin..batırdıgı paralardan tut,yediği bileziklere kadar..ona anne veya babasının görünmesi şart sen hakkından gelemezsin belli..ilerde bir durum eşin seni suçlu çıkartır..yedi bilezikleri hanzade diye..

canım bence ailesine de söyle. iyice saysın, sövsün.
Haklısın birilerinin konuşması lazım onla artık ama dediğim gibi 3 aydır falan iddaa da para kaybetmedi, bıraktım diyo, ama telde bakıyorum geçmişine sürekli maç sonuçlarına bakıyo soruyorum neden bakıyosun ölesine merak ettim arkadaş oynadı falan bahaneler sunuyo bana

Aynı benim boşandığım eski eşim aynıııı :KK34:

Kızım bu adamdan koca olmaz ben sana söylim, aman kaza ile falan hamile kalayım deme sakın :KK20:
sizin için de üzüldüm sizde çekmişsiniz benim gibi, evde çok hesapçıdır elektrik bu kadar su bu kadar aman doğalgazı kısalım bilmem ne, iddaaya gelincede eli açık malesef

İddiada o kadar kayıp oluyor mu ya,başka bir şey çıkmasın altından. Kesinlikle ailesine söylemelisiniz,sizden korkmuyor belli

Allah yardımcın olsun canımmm,işin zor eşin sorumsuzun teki.
Sakın kredi veya kartından avans felan çekme çünkii buda bir alışkanlık uapacak ve istedikçe isteyecek.
Ayrıca bilezikleri nasıl iddaa ya veriyor şanslı olan 50 tl ile milyarlar kazanıyor onda da var bi iş!!!
2.000tl lik kupon yapıo olamaz herhalde,çok saçma geldi bana.Size ev alınmışsa ailesine borç ödemek için altınları vermeniz normal ama eşinizin tutumu gerçekten tahammül edilemez.
Bence ablaylada bir konuşun borç nedir nekadar kalmış net öğrenin
1500 tllik yaptım demişti yada 750 750 iki gün üst üste yapmış olabilirmi ne kadarlık oynanıyo normalde

Haklısın birilerinin konuşması lazım onla artık ama dediğim gibi 3 aydır falan iddaa da para kaybetmedi, bıraktım diyo, ama telde bakıyorum geçmişine sürekli maç sonuçlarına bakıyo soruyorum neden bakıyosun ölesine merak ettim arkadaş oynadı falan bahaneler sunuyo bana
inşallah oynamıyordur; ama seni yine kandırıyor olabilir. sen yine de bence ailesiyle, ablasıyla mutlaka konuş. herşeyi anlat. ablasına da gerçekten borcu varsa konuş, ödeme planı yapın. hatta bütün aile bir aradayken herşeyi konuş.

X