şüphe

daha 8 aylık bir evlilik ve adam çevirebileceği her numarayı çevirmiş.
bu duruma bir çocuğu daha ortak edip hayatınızı daha fazla mahvetmeden boşanın derim ben.

Sakın bu adamda çocuk yapma lütfen sakın... Yol yakınken evliliğini gözden geçir inan kumara bulaşan bırakamıyor. Hem yalancı, ayrıca senin kredi kartını alıp kullanması hırsızlıktır bana göre...

malesef kızlar ısrarla çocuk istiyo bide, tamam bende istiyorum ama güvenemiyorum napmam lazım nasıl erteleyebilirm ki çocuk işini sana güvenmiyorummu demeliyim

bunun altindan tek basina kalkmazsin
ablasina sormayla ise basla ve sirayla onun ailesi senin ailen herkes bilsin
bu adamdan ne koca olur nede baba .. anca yali kaziigi olur yalanci kumarbaz

Haklısın birilerinin konuşması lazım onla artık ama dediğim gibi 3 aydır falan iddaa da para kaybetmedi, bıraktım diyo, ama telde bakıyorum geçmişine sürekli maç sonuçlarına bakıyo soruyorum neden bakıyosun ölesine merak ettim arkadaş oynadı falan bahaneler sunuyo bana
birde eşin sana güvenmesin, nasılsa sıkıştığımda veriyor, ödüyor düşünmesin. oturun bütün borçlara plan yapın. (bence başka borçları da olabilir )bunun haricinde tek kuruş vermeyeceğini çok kesin şekilde ifade et. sana güvenemesin.

malesef kızlar ısrarla çocuk istiyo bide, tamam bende istiyorum ama güvenemiyorum napmam lazım nasıl erteleyebilirm ki çocuk işini sana güvenmiyorummu demeliyim
de tabiki
sakin ama sakinnnnn çocuk yapma
adam kirk tane yalan soylemis 8 ayda, kim guvenir boylesine

sizin için de üzüldüm sizde çekmişsiniz benim gibi, evde çok hesapçıdır elektrik bu kadar su bu kadar aman doğalgazı kısalım bilmem ne, iddaaya gelincede eli açık malesef
Benim boşanma sebeplerimin içinde bu da vardı.
Tek sebep değildi yani.
Şimdi diyorum ki ben ne kadar sabırlıymışım..
Ama size şunu söylim, yalanla giden bir ewlilik yürümez.
Bu bu şekilde devam eder.
Değişmez kimse değiştiremiyosun da.
Oyuzden sevginin önüne geçen şeyler oluyor.
Bence mantığını kullan derim.
Bilmem anlatabildim mi ??

bence çocuk yapma, güvenmediğini söyle, borçlarımızı bitirelim öncelikle de. bir süre gözlemle. zaten oynuyorsa anlarsın, yine borçlar çıkar. inşallah bunlar olmaz tabi.

takıları kaynatamlar aldı demışssın sonra BASKA SEYLER yazmıssın

hanzade_87 .!.:
Canim sacmalama tabiki oyle diceksin ve o sana guvenmen için birsuru yalanlar yine soyluycek sakin ha sakin inanma herşeye zaman ver

Anaaaaammm Allahim dusmanimin başına böyle bir koca vermesin.
Kesinlikle araya buyukleri katin.
Kumar bu adam da hastalik olmus resmen hastalik.
Allah sifa versin kardes. Isin cok zor.
Ama ailene söyle bu böyle olmaaaaaaazzz.

Hemmmmen ailene ilet olani biteni. Kendi ailenden once onun ailesine anlat ama. Onlar kendi ogullarini yola getirmek zorundalar. Baktin ise yaramiyor karismak istemiyorlar, ozaman kendi ailene bahset. Yarin oburgun birdaha icinden cikilmaz problemlere yol acmadan sorunlarinizi cozun.

Eşinin maaşına el koyacaksın, para yönetimini beceremiyor belli. Ayrıca iddia ne ya, istediği kadar yemin etsin, söz versin inanma sakın. Al elinden maaşını harçlık ver ona da, önce onu düzgünce harcamayı öğrensin.

Hemmmmen ailene ilet olani biteni. Kendi ailenden once onun ailesine anlat ama. Onlar kendi ogullarini yola getirmek zorundalar. Baktin ise yaramiyor karismak istemiyorlar, ozaman kendi ailene bahset. Yarin oburgun birdaha icinden cikilmaz problemlere yol acmadan sorunlarinizi cozun.
evet mecbur onlar yola getirecek, birilerinin çözüme ulaştırması lazım

Hala telde hergün maç sonuçlarına bakmasına ne diyosunuz, oynadığının bi kanıtı olabilir mi

Allah kolaylık ve sabır versin.. eşinin hiç bir sözüne güvenme inanma sakın, ailesine anlat durumu sen altından kalkamazsın, sakın kredi falanda çekme.. böyle bir adamla 9 yılım geçti yalan oldu herşey.. maddi konulara hiç değinmiyorum bile ama sende açtığı yaraları tamir etmen çok zor olur...
yazacak çok şey var fakat bu tür konularda ruhum sıkılıyor artık...

X