Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde eşin sana güvenmesin, nasılsa sıkıştığımda veriyor, ödüyor düşünmesin. oturun bütün borçlara plan yapın. (bence başka borçları da olabilir )bunun haricinde tek kuruş vermeyeceğini çok kesin şekilde ifade et. sana güvenemesin.Haklısın birilerinin konuşması lazım onla artık ama dediğim gibi 3 aydır falan iddaa da para kaybetmedi, bıraktım diyo, ama telde bakıyorum geçmişine sürekli maç sonuçlarına bakıyo soruyorum neden bakıyosun ölesine merak ettim arkadaş oynadı falan bahaneler sunuyo bana
de tabikimalesef kızlar ısrarla çocuk istiyo bide, tamam bende istiyorum ama güvenemiyorum napmam lazım nasıl erteleyebilirm ki çocuk işini sana güvenmiyorummu demeliyim
Benim boşanma sebeplerimin içinde bu da vardı.sizin için de üzüldüm sizde çekmişsiniz benim gibi, evde çok hesapçıdır elektrik bu kadar su bu kadar aman doğalgazı kısalım bilmem ne, iddaaya gelincede eli açık malesef
kalkamadım zaten dinletemiyorum sözümübunun altindan tek basina kalkmazsin
ablasina sormayla ise basla ve sirayla onun ailesi senin ailen herkes bilsin
bu adamdan ne koca olur nede baba .. anca yali kaziigi olur yalanci kumarbaz
bence çocuk yapma, güvenmediğini söyle, borçlarımızı bitirelim öncelikle de. bir süre gözlemle. zaten oynuyorsa anlarsın, yine borçlar çıkar. inşallah bunlar olmaz tabi.malesef kızlar ısrarla çocuk istiyo bide, tamam bende istiyorum ama güvenemiyorum napmam lazım nasıl erteleyebilirm ki çocuk işini sana güvenmiyorummu demeliyim
düğünde takılanları paraları ve küçük altınları aldılartakıları kaynatamlar aldı demışssın sonra BASKA SEYLER yazmıssın
ıyı hepsıne dokunmamışlar allahtan ALLAH sabır versın canım esın ınsallah kurtulur ama bı kere baslayanda zordüğünde takılanları paraları ve küçük altınları aldılar
Canim sacmalama tabiki oyle diceksin ve o sana guvenmen için birsuru yalanlar yine soyluycek sakin ha sakin inanma herşeye zaman verhanzade_87 .!.:malesef kızlar ısrarla çocuk istiyo bide, tamam bende istiyorum ama güvenemiyorum napmam lazım nasıl erteleyebilirm ki çocuk işini sana güvenmiyorummu demeliyim
evet mecbur onlar yola getirecek, birilerinin çözüme ulaştırması lazımHemmmmen ailene ilet olani biteni. Kendi ailenden once onun ailesine anlat ama. Onlar kendi ogullarini yola getirmek zorundalar. Baktin ise yaramiyor karismak istemiyorlar, ozaman kendi ailene bahset. Yarin oburgun birdaha icinden cikilmaz problemlere yol acmadan sorunlarinizi cozun.
tabiiki oynuyor sanada yalan söylüyor... İNANMA GÜVENMEHala telde hergün maç sonuçlarına bakmasına ne diyosunuz, oynadığının bi kanıtı olabilir mi