şüphe

Canim konuyu en basindan takip ediyordum bu duruma gelmesine cok uzuldum inan
Hayatta herseyin planini onceden yapabilsek keske basindan kim bilebilirdi ki adamin kumarbaz cikacagini
Neyse ki yol yakinken donmussun canim cok gecmis olsun
evet keşke yapabilsek planları ama bilemiyoruz göremiyoruz işte..
burda herkesin yapmamı beklediği şeyi yaptım bıraktım geldim hala konuşuyo hala beni suçluyo bir suçlu arıyosa aynaya bakmalı, ama bakmaz böyleleri.. sağol canım

Paranin miktari degil ki sorun
Senden alinis sekli ve amaci
Adam bagimli iste farkinda degil
benim terk ediş sebebim para bile değil ki zaten.. dayak attı,o güne kadar sindirdiklerimi daha fazla sindiremedim işte o andan itibaren..
tabiki miktarda önemli değil. önemli olan bu kadar yalan dolanla almış olması benden.

evet keşke yapabilsek planları ama bilemiyoruz göremiyoruz işte..
burda herkesin yapmamı beklediği şeyi yaptım bıraktım geldim hala konuşuyo hala beni suçluyo bir suçlu arıyosa aynaya bakmalı, ama bakmaz böyleleri.. sağol canım
Acil tedavi olmasi lazim boylelerinin :KK43: kumara giden kurus para olsa ici acir insanin sokakta dusurup kaybetmiyorsun ki afedersin gerizekaliliktan gidip kumara yatiriyorsun yani

Acil tedavi olmasi lazim boylelerinin :KK43: kumara giden kurus para olsa ici acir insanin sokakta dusurup kaybetmiyorsun ki afedersin gerizekaliliktan gidip kumara yatiriyorsun yani
ya normalde de aşırı cimri bi insandır.. evde ışık açtırmazdı karanlıkta otururduk gerisini siz düşünün, nasıl oldu da verdi bu kadar parayı ben de anlayamadım.. ama onu tanıyanlar o kumara vermez senden altınları geri almak için plan yapmıştır onlar diyolar.. bu ihtimalde var

ya normalde de aşırı cimri bi insandır.. evde ışık açtırmazdı karanlıkta otururduk gerisini siz düşünün, nasıl oldu da verdi bu kadar parayı ben de anlayamadım.. ama onu tanıyanlar o kumara vermez senden altınları geri almak için plan yapmıştır onlar diyolar.. bu ihtimalde var
Canim insanlarin dedigine bakma ihtimal bile olmayan kisiler ne illetlere belalara bulasiyor disaridan bakan ne kadar gorecek ki ne insanlar var duyuyoruz disarida mukemmel dort dortluk ama evinde canavar olan

Canim insanlarin dedigine bakma ihtimal bile olmayan kisiler ne illetlere belalara bulasiyor disaridan bakan ne kadar gorecek ki ne insanlar var duyuyoruz disarida mukemmel dort dortluk ama evinde canavar olan
haklısın bu yüzünü de bana gösterdi işte.. herkes şaşkın kimse bundan beklemiyodu bu kadar parayı hiç etmesini.. Allahından bulsun gün yüzü göstermedi bana.. kumar hakaret küfür dayak

X