- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ondan korkuyorum boşunamı çalışıyorum yoksa die düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
eBencede canim kredi olmasa bile eqer kabul ederse gorumcen aydan aya odeşimdi kredi çek o zaman dedim ablanın borcunu tamamen kapat sıkıştırıp durmasın maaşından kesilsin, o da başvurdu bakalım onaylanırsa geçmişinde sicili temizse çekecek,çekemezse benmi çekeyim diyosun yani onu ödeyeyim kalanını kenara atayım eşimde ev baksın ölemi yapsam ki
Aynen öyle kaldıramadım zaten sinir krizi geçirdim evde kırdım döktüm bende saklamama düşüncesindeyim ama böle bi adam var karşımdaEs den para saklanmaz benm dusuncem ama senin esin borçlarını kullaanarak seni bi guzel dolandirmis . Hele kredi kartindan cektigi kredi gercekten kaldirilamaz bisi ! Allah sbr versin
para olarak lazım demişti öyle yaptık o zaman işte, inanmadım ki zaten kaybedeceğini bile bile verdim şart koşarak işte geri yapcaksın karttan çektirip dedim onuda yapmadı.. bu bilezikler benim mehirim, nasıl yapacak bende bilmiyorumAltinlari bozdurmadan keske bilezik seklinde verseydin ablasina... yeterdi diye dusunuyorum bozdurunca deger kaybediyor.. ayrica iddaa oynamasi icinde bilezik vermen ayrica bir saflimki diyim dusuncesizlikmi diyim bilemedim sizin borcunuz asla bitmez yol yakinken kurtul bunlardan yazik etme kendine
Aynen öyle kaldıramadım zaten sinir krizi geçirdim evde kırdım döktüm bende saklamama düşüncesindeyim ama böle bi adam var karşımda
Canım sana tavsiyem; sen kredi çekme, eşin çeksin. Her şeyi ele al, sen eşine harçlık ver. Kime borcu varsa sen yüzyüze konuş, aradan eşini çek.Selam kızlar.. Artık düşünemez oldum şüphe şüphe nereye kadar. 8 aylık evliyiz. evlendikten sonra eşim dediki ablamlardan borç aldım 10 bin tl bu benim borcum babama yükleyemem, baştan kızdım neden benim haberim olmadı yeni söylüyosun diye neyse tamam dedim işe girince başlarız ödemeye eşim tek çalışıyodu ben şehir değiştirdiğimden iş arıyodum haliyle tek maaşla ödeme yapamadık,düğün takılarını da kaynatamlar aldı düğün borçlarını kapatmak için ona da ses çıkarmadım, ablası zamanla sıkıştırmaya başladı illa lazım hemen ödeyin paramı diye, eşim geceleri uyuyamamaya başladı borç sıkıntısından galiba bilezikleri bozucaz dedi başka çare yok borçlu adamın altını olmaz dedi baştan kabul etmek istemedim gene direnemedim baktım huzursuz moralsiz geziyo huzurumuz kaçmasın dedim neyse verdim 5 taneden 3 tanesini artı kınamda takılan 9 tane çeğrek altını, elimde 2 tane bilezik kaldı.. 5000 tlde borç kaldı..eşim tutturdu iddaa oynıcam bak görceksin kazancam bir tanesini ver bileziğinin çok inanıyorum buna başımın etini yedi kavgalar sinir krizleri sonrasında kabul ettim veririm ama eğer kazanamazsan karttan taksit yapıp alcaksın dedim gerekirse, tamam dedi.. tabi kazanamadı.. o para öle gitti bileziğimide yapmadı ablam kalan borç için sıkıştırıyo bu borca giremem şmdi dedi bir bileziğim kaldı, onun içinde tutturdu ablama lazımmış bozdurup vercem çok sıkıştırıyo neyse onu da verdim gitmiş onunlada iddaa oynamış ablasına vermemiş kavgalar kıyametler özürler yalvarmalar bi daha yapmıcam die, yapacak bişey yok dedim gene sustum.. sonra benden habersiz kredi kartımı almış 1500 tl taksitli nakit çekim yapmış onu da batırmış iddaa için borç için kendini batırdıkça batırdı anlayacağınız.. neyse ben işe girdim anca bu kendi borçlarını ödüyo tabi,ablası hala beklemede, sonra gss borcu vardı sgkya gittim 3000 tlye düşürmüşler dedi, düşürmekte ne ya silerler ya ödetirler dedim işte öle oldu patron ödedi benim yerime maaşımdan kesti dedi 2 ay maaş almıcam,bende şüpelendim sgkyı aradım tcsini verdim borç silinmiş dediler yine kavga kıyamet,niye yalan söyledin dedim ablamın borcunu kapatcaktım sana sonra sölicektim dedi çok saçma bi bahane tabi,ben yardımcı olmuyo olsam tamam dedim bu ne şimdi, bunların hiçbirini aileme söyleyemedim duyarlarsa büyük kavga olur çünkü.. Şimdi de ablam istiyo illa diyo senin maaş kartından avans kullanalım verelim ben de inanmıyorum tabi ablasına mı sorsam napsam bilemedim.. siz olsanız napardınız ve bu adam için nasıl bi para yönetimi uygulardınız, bikaç aydır oynamadığnı söylüyo bende yakalamadım bişeyini ama nasıl bi tavır sergilemem lazım sizce,yalanlarını da yakaladıkça güven kalmadı,en ufak bişeyde şüpeye düşüyorum.
Teşekkür ederim amin rabbim sabır ve hayıırlısını versin hakkımda.. Bunu düşünmemiştim krediyi elinden alıp ablasına kendim vermeliyim haklısın yoksa o düşünceyle katlamak için gidip oynayabilir yapmaz benim kocam diyemicemEşin hakikaten uzman dolandırıcı çıkmış.
Elinde avucunda kaç kuruş varsa verdin adam gitti iddiaya yatırdı sen hala onu mu ödemesem deme lütfen arkadaşım. Yani evlilik fedakarlık istiyor muhakkak ama sen yapacağını yapmışsın sonucu da kandırmaca suistimal hatta dolandırılmak olmuş onu bir gör derim ben.
Ayrıca eşin o 10.000-TL yi ne yaptı acaba. Yalan söylediği bence aşikar. Ya kumar oynayı ya çar çur etti. Yoksa hem aile düğünde takılanları alacak kadar borçlanmış hem eşin borçlanmış olacak. O da konu senin eşin olunca çelişkili geldi.
Ben senin için elimden geleni yaptım ama hep suistimal ettin kusura bakma ben sana güvenemiyorum diye söyle..
Eşine kredi çıkarsa da al elinden ablasına kendin teslim et. Yoksa seninki krediyi alıp göreceksin 2ye 3e katlayacam diye iddiaya yatıracak.
Allah sana kolaylıklar versin. Bol bol da sabır tabi..
malesef neler ummuştum neler buldum güvenmediğimi söyleyincede neler sayıyo bana nasıl güvenmezmişim, nasıl güvenebilirimkiiOfff kizlar ne umutlarla evleniyruz ne umuyoruz ne buluyoruz
Yapmaz bosa bekleme bastan vermiycektin calisip ablasinada oderdiniz altinlarin havaya gitmis tekrar diyorum kendine yazik etme ayrica altinlarini kaynatana vermende onlarin almasida ayri bir gariplik hangi hakla aldilar onlar senin ve esinindipara olarak lazım demişti öyle yaptık o zaman işte, inanmadım ki zaten kaybedeceğini bile bile verdim şart koşarak işte geri yapcaksın karttan çektirip dedim onuda yapmadı.. bu bilezikler benim mehirim, nasıl yapacak bende bilmiyorum
Haklısın dediğin gibi yapmazsam sonuçta gene üzülen ben olucam bu sefer borçta katlanırsa duramam artık o evde, ne için çalışcamki zatenCanım sana tavsiyem; sen kredi çekme, eşin çeksin. Her şeyi ele al, sen eşine harçlık ver. Kime borcu varsa sen yüzyüze konuş, aradan eşini çek.
Canimm ya nisanliyken felan hic bisery anlamadinmimalesef neler ummuştum neler buldum güvenmediğimi söyleyincede neler sayıyo bana nasıl güvenmezmişim, nasıl güvenebilirimkii
Ev aldılar bize düğünde yaptılar haliyle veremem diyemedik, kirada olsaydık ev alcaz diyebilirdikYapmaz bosa bekleme bastan vermiycektin calisip ablasinada oderdiniz altinlarin havaya gitmis tekrar diyorum kendine yazik etme ayrica altinlarini kaynatana vermende onlarin almasida ayri bir gariplik hangi hakla aldilar onlar senin ve esinindi