Diyorum bak borçlar var hamile kalırsam işten çıkmak zorunda kalabilirim, Allah kolaylığını verir diyoCanim sacmalama tabiki oyle diceksin ve o sana guvenmen için birsuru yalanlar yine soyluycek sakin ha sakin inanma herşeye zaman ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyorum bak borçlar var hamile kalırsam işten çıkmak zorunda kalabilirim, Allah kolaylığını verir diyoCanim sacmalama tabiki oyle diceksin ve o sana guvenmen için birsuru yalanlar yine soyluycek sakin ha sakin inanma herşeye zaman ver
Selam kızlar.. Artık düşünemez oldum şüphe şüphe nereye kadar. 8 aylık evliyiz. evlendikten sonra eşim dediki ablamlardan borç aldım 10 bin tl bu benim borcum babama yükleyemem, baştan kızdım neden benim haberim olmadı yeni söylüyosun diye neyse tamam dedim işe girince başlarız ödemeye eşim tek çalışıyodu ben şehir değiştirdiğimden iş arıyodum haliyle tek maaşla ödeme yapamadık,düğün takılarını da kaynatamlar aldı düğün borçlarını kapatmak için ona da ses çıkarmadım, ablası zamanla sıkıştırmaya başladı illa lazım hemen ödeyin paramı diye, eşim geceleri uyuyamamaya başladı borç sıkıntısından galiba bilezikleri bozucaz dedi başka çare yok borçlu adamın altını olmaz dedi baştan kabul etmek istemedim gene direnemedim baktım huzursuz moralsiz geziyo huzurumuz kaçmasın dedim neyse verdim 5 taneden 3 tanesini artı kınamda takılan 9 tane çeğrek altını, elimde 2 tane bilezik kaldı.. 5000 tlde borç kaldı..eşim tutturdu iddaa oynıcam bak görceksin kazancam bir tanesini ver bileziğinin çok inanıyorum buna başımın etini yedi kavgalar sinir krizleri sonrasında kabul ettim veririm ama eğer kazanamazsan karttan taksit yapıp alcaksın dedim gerekirse, tamam dedi.. tabi kazanamadı.. o para öle gitti bileziğimide yapmadı ablam kalan borç için sıkıştırıyo bu borca giremem şmdi dedi bir bileziğim kaldı, onun içinde tutturdu ablama lazımmış bozdurup vercem çok sıkıştırıyo neyse onu da verdim gitmiş onunlada iddaa oynamış ablasına vermemiş kavgalar kıyametler özürler yalvarmalar bi daha yapmıcam die, yapacak bişey yok dedim gene sustum.. sonra benden habersiz kredi kartımı almış 1500 tl taksitli nakit çekim yapmış onu da batırmış iddaa için borç için kendini batırdıkça batırdı anlayacağınız.. neyse ben işe girdim anca bu kendi borçlarını ödüyo tabi,ablası hala beklemede, sonra gss borcu vardı sgkya gittim 3000 tlye düşürmüşler dedi, düşürmekte ne ya silerler ya ödetirler dedim işte öle oldu patron ödedi benim yerime maaşımdan kesti dedi 2 ay maaş almıcam,bende şüpelendim sgkyı aradım tcsini verdim borç silinmiş dediler yine kavga kıyamet,niye yalan söyledin dedim ablamın borcunu kapatcaktım sana sonra sölicektim dedi çok saçma bi bahane tabi,ben yardımcı olmuyo olsam tamam dedim bu ne şimdi, bunların hiçbirini aileme söyleyemedim duyarlarsa büyük kavga olur çünkü.. Şimdi de ablam istiyo illa diyo senin maaş kartından avans kullanalım verelim ben de inanmıyorum tabi ablasına mı sorsam napsam bilemedim.. siz olsanız napardınız ve bu adam için nasıl bi para yönetimi uygulardınız, bikaç aydır oynamadığnı söylüyo bende yakalamadım bişeyini ama nasıl bi tavır sergilemem lazım sizce,yalanlarını da yakaladıkça güven kalmadı,en ufak bişeyde şüpeye düşüyorum.
bende aşmak için elimden geleni yapıyorum.. kartımın şifresini değiştirdim parayı ben tutuyorum ona harçlık veriyorum, oda sözler veriyo her seferinde çok pişmanım diyo işin içinden çıkamadım çıkmak için yaptım diyo, ama o kadar şeyden sonra güvenimi aldı götürdü, inş tekrarlamaz.. Arkadaşların dediği gibi krediyi çekip bana ver ben vericem ablana diyebilirim yine de yaparmı yapacağını bilemiyorumBence de iddia eşinizde bi bağımlılık olmuş ama beraber aşabilirsiniz evet yanlış hareketler yapmış, evet resmen sizi dolandırmış ama sonuçta esiniz sizden çocuk bile istemiş sizi seviyor fakat bir bağımlılığı var buda bi gerçek. Oturup konuşmakta, uzmandan yardım almakta fayda var hemen bitirilmez.. Aşmayı deneyin..
O zaman sende istiyomus gibi yap ama gizliden sen korun birsuru korunma yöntemleri var bisey dersede bekleyelim felan de oyalayabildiqin yere kadar oyalahanzade_87 .!.:Diyorum bak borçlar var hamile kalırsam işten çıkmak zorunda kalabilirim, Allah kolaylığını verir diyo
evet kocam diye her seferinde affetmek zorunda kaldım, gerçekten çok pişmanım dedi her seferinde köşeye sıkışmıştım dedi ama sende bana yardımcı ol bırakmam için dedi,insan işin içinde olunca inanın çok farklı oluyo.. Ben de şu an başkasına yorum yapıyo olsaydım ne işin var hala o evde derdim o adam çekilir mi ama yaşayınca başka oluyo inanınÜzgünüm ama eşinizin 1. hatasında kendi hatasıdır, 2. hatasında kendi hatasıdır ama bu kadar çok affederseniz siz de bir noktadan sonra hataya ortak oluyorsunuz.
Diyorum bak borçlar var hamile kalırsam işten çıkmak zorunda kalabilirim, Allah kolaylığını verir diyo
bende aşmak için elimden geleni yapıyorum.. kartımın şifresini değiştirdim parayı ben tutuyorum ona harçlık veriyorum, oda sözler veriyo her seferinde çok pişmanım diyo işin içinden çıkamadım çıkmak için yaptım diyo, ama o kadar şeyden sonra güvenimi aldı götürdü, inş tekrarlamaz.. Arkadaşların dediği gibi krediyi çekip bana ver ben vericem ablana diyebilirim yine de yaparmı yapacağını bilemiyorum
evet kocam diye her seferinde affetmek zorunda kaldım, gerçekten çok pişmanım dedi her seferinde köşeye sıkışmıştım dedi ama sende bana yardımcı ol bırakmam için dedi,insan işin içinde olunca inanın çok farklı oluyo.. Ben de şu an başkasına yorum yapıyo olsaydım ne işin var hala o evde derdim o adam çekilir mi ama yaşayınca başka oluyo inanın
Tek çarem bu şekilde yapmakYa tabi ki güveninin inanılmaz derecede sarsılmıştır. Ama vazgecmemelisiniz birbirinizden, seviyorsanız.. Beraber cekin parayı beraber verin ablasına para islerini birlikte yapın. Umuyorum bir daha tekrarlamaz
Korkuyu verdim bak kimse bilmiyo bi daha olursa ilk işim babana söylemek olur dedim, işte 2-3 aydır kartı ellemiyo iddaa muhabbetide yok beklemedeyim,tekrarı olursa elbette söylicem artık ailesineTamam boşanın demiyorum ama bir doktora gitmeyi teklif ettiniz mi? Çok net sert tepkileriniz oldu mu? Bağımlılık tamam da sizin kartınızdan gizlice para çekmeye cesaret edebiliyorsa ne sizden ne de size kaybetmekten korkusu yok demektir. Boşanın demem ama kaybetme korkusunu vermelisiniz.
Hayır hiç sanmıyorum sigaradan başka bişey kullanmıyoAcaba esin uyusturucu falan kullaniyo olabilir mi? Anlattiklarin iddaa parasi gibi gelmedi bana...