- 12 Temmuz 2006
- 55.539
- 213.121
- 52
Şu an hissettiğiniz duyguları anlıyorum, bir yanda sevgi bir yanda hayal kırıklığı bir yanda güvensizlik bir yanda bunca yılı geride bırakırsanız hissedeceğiniz boşluk duygusu, ben de sonuçta 30 yıllık evli bir kadınım, eşimle birbirimizi severek evlendik, sizin yerinize koyarak yazıyorum tüm mesajlarımı, düşünüyorum 15 yıllık evlilik, bunun öncesi sevgililik nişanlılık derken nereden baksanız 17-18 yıllık belki 20 yıllık bir maziniz var bu kocaman bir ömür demek bir sürü anı ve paylaşmışlıklar demek, bir anda kesip atmak elbette kolay değil ama siz eşinize defalarca şans vermişsiniz, sizin hikayenizde olay sadece para kaybetmesi değil kiTam bir hayal kırıklığı yaşıyorum güven sıfır mutsuzluk dibe kadar sırf çocuklarım için bu adama katlanmak istemiyorum. Haklısınız. Ben nasıl sevdim böyle bir adamı nasıl kandım nasıl kandırıldım ah kine ahhh.. Yüreğim yanıyo çok kötüyüm eşime buz gibiyim içim ılımıyo sindiremiyorum nasıl düsünmedi bizi halaaa aklım almıyor.... En iyi yol yolumu ayırmak bunun farkındayım zor olacak ama....
Kaybettiği sizin güveniniz, çocuklarınızın geleceği, ki dedim ya 30 yıllık evliyim diye ben bir eşim ama aynı zamanda anneyim de, eşimi çok seviyorum hayatımın 35 yılı onunla geçti hem çocukluğum hem gençliğim hem sonbaharım ama kızımın geleceğini çalsa affetmem affedemem, inanın aynı şeyi ben yapsam o da beni affetmez çünkü evlada olan sevgi 2 insanın birbirini sevmesinden çok daha güçlü bir duygu, evlat için yeri geliyor eşinizi dahi karşınıza alıyorsunuz.