evet baba evindeyim.. sır küpleri söylemediler ne kadar borcu var bi de gidip yetiştirdi işe kavga edelim diye resmenmadem kardeşşi bilir ne ozamn paramı verin diye tutturuyodu insanlık yapıp soruyon dimi ödemek için ayıp yani yememiş içmemiş abisine getirmiş lafı.Siz şimdi baba evindemisiniz ????
Eşinin ablasıyla sen konuş durumu anlat ve alacağunı senden istemesini eşinin borç ödemediğini söyle ve senden başkası için para istediğinde direk alacaklıyla irtibat kur bu adam seni batırır başka türlüSelam kızlar.. Artık düşünemez oldum şüphe şüphe nereye kadar. 8 aylık evliyiz. evlendikten sonra eşim dediki ablamlardan borç aldım 10 bin tl bu benim borcum babama yükleyemem, baştan kızdım neden benim haberim olmadı yeni söylüyosun diye neyse tamam dedim işe girince başlarız ödemeye eşim tek çalışıyodu ben şehir değiştirdiğimden iş arıyodum haliyle tek maaşla ödeme yapamadık,düğün takılarını da kaynatamlar aldı düğün borçlarını kapatmak için ona da ses çıkarmadım, ablası zamanla sıkıştırmaya başladı illa lazım hemen ödeyin paramı diye, eşim geceleri uyuyamamaya başladı borç sıkıntısından galiba bilezikleri bozucaz dedi başka çare yok borçlu adamın altını olmaz dedi baştan kabul etmek istemedim gene direnemedim baktım huzursuz moralsiz geziyo huzurumuz kaçmasın dedim neyse verdim 5 taneden 3 tanesini artı kınamda takılan 9 tane çeğrek altını, elimde 2 tane bilezik kaldı.. 5000 tlde borç kaldı..eşim tutturdu iddaa oynıcam bak görceksin kazancam bir tanesini ver bileziğinin çok inanıyorum buna başımın etini yedi kavgalar sinir krizleri sonrasında kabul ettim veririm ama eğer kazanamazsan karttan taksit yapıp alcaksın dedim gerekirse, tamam dedi.. tabi kazanamadı.. o para öle gitti bileziğimide yapmadı ablam kalan borç için sıkıştırıyo bu borca giremem şmdi dedi bir bileziğim kaldı, onun içinde tutturdu ablama lazımmış bozdurup vercem çok sıkıştırıyo neyse onu da verdim gitmiş onunlada iddaa oynamış ablasına vermemiş kavgalar kıyametler özürler yalvarmalar bi daha yapmıcam die, yapacak bişey yok dedim gene sustum.. sonra benden habersiz kredi kartımı almış 1500 tl taksitli nakit çekim yapmış onu da batırmış iddaa için borç için kendini batırdıkça batırdı anlayacağınız.. neyse ben işe girdim anca bu kendi borçlarını ödüyo tabi,ablası hala beklemede, sonra gss borcu vardı sgkya gittim 3000 tlye düşürmüşler dedi, düşürmekte ne ya silerler ya ödetirler dedim işte öle oldu patron ödedi benim yerime maaşımdan kesti dedi 2 ay maaş almıcam,bende şüpelendim sgkyı aradım tcsini verdim borç silinmiş dediler yine kavga kıyamet,niye yalan söyledin dedim ablamın borcunu kapatcaktım sana sonra sölicektim dedi çok saçma bi bahane tabi,ben yardımcı olmuyo olsam tamam dedim bu ne şimdi, bunların hiçbirini aileme söyleyemedim duyarlarsa büyük kavga olur çünkü.. Şimdi de ablam istiyo illa diyo senin maaş kartından avans kullanalım verelim ben de inanmıyorum tabi ablasına mı sorsam napsam bilemedim.. siz olsanız napardınız ve bu adam için nasıl bi para yönetimi uygulardınız, bikaç aydır oynamadığnı söylüyo bende yakalamadım bişeyini ama nasıl bi tavır sergilemem lazım sizce,yalanlarını da yakaladıkça güven kalmadı,en ufak bişeyde şüpeye düşüyorum.
evet baba evindeyim.. sır küpleri söylemediler ne kadar borcu var bi de gidip yetiştirdi işe kavga edelim diye resmen
öyle oluyor güvenemediğin eşle nereye kadar yol alabilirsin ki.. sen de boşandın galiba.. ben de kurtulayım hayırlısıylaCanım, bende yalancı ve güvenilmez bir eşle 15 yıl evli kaldım
Şimdi geriye dönüp baktığımda kaybettiğim yıllarıma üzülüyorum sadece.
Onun borçlarını ödemek için ne hamileliklerimi bildim ne de lohusalık
Hakkınızda hayırlısı olsun ama insanlar değişmiyor ben bunu anladım...
ayaklı bankamatik görüyolar bunlar kadınları
aileme hiçbirini söylememiştim baştan sonradan toptan anlattım şok oldular.. çekip geldiğimde de bir daha gitmiyosun dediler.. şiddette vardı bizim evliliğimizde.. evliliğimi yaşayamadımki kavga etmkten arkasını araştırmaktan yalanlarını yakalamaktan hiç evliliğimi yaşayamadım.ne kadar fecii yazık böyle ailelere .Daha okadar çieçği burnunda yen,i evlisinizki bu şansızlığı yaşamanız kötü bir tecrübe olmuş .Umarım bundan sonra üzülmezsiniz.Ailenizin tepkisi ne yönde ?
ne biçim bi evlilik olmuş sizinkisievi terkettim ne aradı ne sordu sonradan yazıyo bana para için terketmişim ben onu.. ben hata yaptım demez hiç demedi ki zaten
çok şükür kurtuldum evet.. böyle evliliği kim sürdürmek isterdi ki.ne biçim bi evlilik olmuş sizinkisi
şoklardayım. okudum baştan beri de.
sadaka verin birilerine. kurtulmuşsunuz
Evet 6 ay oldu şimdi huzurluyum şükürler olsun ki.öyle oluyor güvenemediğin eşle nereye kadar yol alabilirsin ki.. sen de boşandın galiba.. ben de kurtulayım hayırlısıyla
benimkinde de sadece bu olsa hadi bırakır ya da az oynamasını sağlarım falan derdim.. ama bizim evliliğimizde her sorun vardı.. çekilcek gibi değildi.. bu zamana kadar sabrettim işte. ancak bu kadar dayanabildim.. burda herkes ya da çoğu diyim boşan düzelmez dedi gerçektende düzelmiyolar arkadaşım..zıvanadan çıkmıştı iyice. dayağa da başlayınca ne bekliyorum ki dedim..
bulmuş senin gibisini kaybedince dank etti demek ki.. ne adamlar var hem kira ödüyo hem evine bakıyo eşi de çalışmıyo ev hanımı. eşinin her istediğini de karşılıyo..bunlar nasıl yapıyo ya..Evet 6 ay oldu şimdi huzurluyum şükürler olsun ki.
Sadece rahatsız ediyor tekrar barışmak için ki haklı adam benim gibi ayaklı bankamatiği nerden bulacak bir daha
Yıllardır o kadar çok borcunu ödedim ki etrafımdaki herkesin gözünde salak durumuna düştüm hep
Sonuç bu huzursuzluğu yaşamak zorunda kalan iki çocuk, yıpranmış sinirler, kaybettiğim gençliğim ve hala ödediğim bana bıraktığı banka kredisi...
yaşayan bilir tabi ki.. mahfetti beni evlilikten gözüm korktu.Rabbim hakkında hayırlı eyler inşallah canım ne diyelim zor gerçekten ancak yaşayan anlar
bulmuş senin gibisini kaybedince dank etti demek ki.. ne adamlar var hem kira ödüyo hem evine bakıyo eşi de çalışmıyo ev hanımı. eşinin her istediğini de karşılıyo..bunlar nasıl yapıyo ya..
seninki bi de borçta kakalamış. bende biraz daha kalsam belki bende kredi çekmek zorunda kalcaktım.
boşanırken boşanmayalım demedimi şimdi barışalım diyo sana
öyle olmuş demek ki şimdi barışmaya çalışıyo.. boşanırken ciddiyetn farkına varamamış.Boşanırken bu işin ciddi olduğunu anlamadı yada bu bensiz yapamaz tekrar birleşiriz diye düşündü herhalde sonradan düştü jetonu
aynen öyle arkadaşım.. sanki dünyaya onun borçlarını ödemeye gelmişim ona sabretmeye gelmişim.. böyle evlilik olurr mu kaç kişinin böyle evliliği var Allah aşkına.. evlendiğimizden beri para kavgası yapmaktan hiç bi şey anlamadım evlilikten. ne cicim ayı ne bilmem ne.. evet sabırlıyımdır ama fazla sabır bendeki de.. artık kurtulcam boşanma davasını açmama az kaldı. babamın evindeyim
Bir de kartınızı kullanmış, hırsız demeyi unutmuşum.Ilk birkaç sayfayı okudum. Çok yeni bir konu değil, sonuç ne oldu bilmiyorum ama ben bu adamla bir gün daha geçirmezdim. Daha yolun başında kurtarırdım kendimi. Hem kumarbaz, hem yalancı, hem de dolandırıcı, kesinlikle çocuklarıma baba yapmam böyle bir adamı. ..