şüphe

madem kardeşşi bilir ne ozamn paramı verin diye tutturuyodu insanlık yapıp soruyon dimi ödemek için ayıp yani yememiş içmemiş abisine getirmiş lafı.Siz şimdi baba evindemisiniz ????
evet baba evindeyim.. sır küpleri söylemediler ne kadar borcu var bi de gidip yetiştirdi işe kavga edelim diye resmen

Eşinin ablasıyla sen konuş durumu anlat ve alacağunı senden istemesini eşinin borç ödemediğini söyle ve senden başkası için para istediğinde direk alacaklıyla irtibat kur bu adam seni batırır başka türlü

Canım, bende yalancı ve güvenilmez bir eşle 15 yıl evli kaldım
Şimdi geriye dönüp baktığımda kaybettiğim yıllarıma üzülüyorum sadece.
Onun borçlarını ödemek için ne hamileliklerimi bildim ne de lohusalık
Hakkınızda hayırlısı olsun ama insanlar değişmiyor ben bunu anladım...

evet baba evindeyim.. sır küpleri söylemediler ne kadar borcu var bi de gidip yetiştirdi işe kavga edelim diye resmen

ne kadar fecii yazık böyle ailelere .Daha okadar çieçği burnunda yen,i evlisinizki bu şansızlığı yaşamanız kötü bir tecrübe olmuş .Umarım bundan sonra üzülmezsiniz.Ailenizin tepkisi ne yönde ?

öyle oluyor güvenemediğin eşle nereye kadar yol alabilirsin ki.. sen de boşandın galiba.. ben de kurtulayım hayırlısıyla

aileme hiçbirini söylememiştim baştan sonradan toptan anlattım şok oldular.. çekip geldiğimde de bir daha gitmiyosun dediler.. şiddette vardı bizim evliliğimizde.. evliliğimi yaşayamadımki kavga etmkten arkasını araştırmaktan yalanlarını yakalamaktan hiç evliliğimi yaşayamadım.

evi terkettim ne aradı ne sordu sonradan yazıyo bana para için terketmişim ben onu.. ben hata yaptım demez hiç demedi ki zaten

evi terkettim ne aradı ne sordu sonradan yazıyo bana para için terketmişim ben onu.. ben hata yaptım demez hiç demedi ki zaten
ne biçim bi evlilik olmuş sizinkisi
şoklardayım. okudum baştan beri de.
sadaka verin birilerine. kurtulmuşsunuz

öyle oluyor güvenemediğin eşle nereye kadar yol alabilirsin ki.. sen de boşandın galiba.. ben de kurtulayım hayırlısıyla
Evet 6 ay oldu şimdi huzurluyum şükürler olsun ki.
Sadece rahatsız ediyor tekrar barışmak için ki haklı adam benim gibi ayaklı bankamatiği nerden bulacak bir daha
Yıllardır o kadar çok borcunu ödedim ki etrafımdaki herkesin gözünde salak durumuna düştüm hep
Sonuç bu huzursuzluğu yaşamak zorunda kalan iki çocuk, yıpranmış sinirler, kaybettiğim gençliğim ve hala ödediğim bana bıraktığı banka kredisi...

Rabbim hakkında hayırlı eyler inşallah canım ne diyelim zor gerçekten ancak yaşayan anlar

bulmuş senin gibisini kaybedince dank etti demek ki.. ne adamlar var hem kira ödüyo hem evine bakıyo eşi de çalışmıyo ev hanımı. eşinin her istediğini de karşılıyo..bunlar nasıl yapıyo ya..
seninki bi de borçta kakalamış. bende biraz daha kalsam belki bende kredi çekmek zorunda kalcaktım.
boşanırken boşanmayalım demedimi şimdi barışalım diyo sana

Boşanırken bu işin ciddi olduğunu anlamadı yada bu bensiz yapamaz tekrar birleşiriz diye düşündü herhalde sonradan düştü jetonu

allah bundan sonra gönlüne göre versin.. yeni evlenmişsin insan neler hayal ederken nelerle karşılaşıyor. en güzelini yapıyorsun, en azından kafan rahat olcak ya düşünmiceksin sürekli ve daha mutlu olcağında kesin zaten aslında bir yöndende sabrederek kendine eziyet işkence etmişsin.. bundan sonra cidden seni hak eden insanla birlikte ol ve en önemlisi kendinden kolay kolay fedakarlık yapma.. kendinden ne kadar ödün veriyorsan o kadar eziliyorsun malesef.. ne zaman açıyorsun davayı?

Ilk birkaç sayfayı okudum. Çok yeni bir konu değil, sonuç ne oldu bilmiyorum ama ben bu adamla bir gün daha geçirmezdim. Daha yolun başında kurtarırdım kendimi. Hem kumarbaz, hem yalancı, hem de dolandırıcı, kesinlikle çocuklarıma baba yapmam böyle bir adamı. ..

Bir de kartınızı kullanmış, hırsız demeyi unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…