şüphe

allah bundan sonra gönlüne göre versin.. yeni evlenmişsin insan neler hayal ederken nelerle karşılaşıyor. en güzelini yapıyorsun, en azından kafan rahat olcak ya düşünmiceksin sürekli ve daha mutlu olcağında kesin zaten aslında bir yöndende sabrederek kendine eziyet işkence etmişsin.. bundan sonra cidden seni hak eden insanla birlikte ol ve en önemlisi kendinden kolay kolay fedakarlık yapma.. kendinden ne kadar ödün veriyorsan o kadar eziliyorsun malesef.. ne zaman açıyorsun davayı?
fedakarlık kelimesini çıkardım lugatımdan.. ailem dışında (annem,babam,kardeşlerim) kimseye fedakarlık yapmam elin adamına hele HİÇ!!
nelerle karşılaştım neler gördüm hala suçlu benim.. evet eziyet ettim kendime başka bişey değil.. sevgim önüne geçti bi çok sorunun.. ama baktım ki olacak gibi değl sevmektende vazgeçtim.. çünkü ne seviliyodum ne değer görüyodum,ne yaptıklarımın kıymeti biliniyodu..

Ilk birkaç sayfayı okudum. Çok yeni bir konu değil, sonuç ne oldu bilmiyorum ama ben bu adamla bir gün daha geçirmezdim. Daha yolun başında kurtarırdım kendimi. Hem kumarbaz, hem yalancı, hem de dolandırıcı, kesinlikle çocuklarıma baba yapmam böyle bir adamı. ..
sonuçmu? evi terk ettim baba evine geldim.. şiddette uyguladı çünkü.. arkamdanda eşyalarımı kamyona yükleyip gönderdi.. şimdi de mahkeme masrafı bile ödememek için davayı aç diyo bana.

allah bundan sonra gönlüne göre versin.. yeni evlenmişsin insan neler hayal ederken nelerle karşılaşıyor. en güzelini yapıyorsun, en azından kafan rahat olcak ya düşünmiceksin sürekli ve daha mutlu olcağında kesin zaten aslında bir yöndende sabrederek kendine eziyet işkence etmişsin.. bundan sonra cidden seni hak eden insanla birlikte ol ve en önemlisi kendinden kolay kolay fedakarlık yapma.. kendinden ne kadar ödün veriyorsan o kadar eziliyorsun malesef.. ne zaman açıyorsun davayı?
amin allah cümlemizin gönlüne göre versin.. herkesin kalbini biliyo Rabbim. hiç kötülük düşünmeden bütün kalbimle sevdim her fedakarlığı yaptım.. Allahından bulsun!

sonuçmu? evi terk ettim baba evine geldim.. şiddette uyguladı çünkü.. arkamdanda eşyalarımı kamyona yükleyip gönderdi.. şimdi de mahkeme masrafı bile ödememek için davayı aç diyo bana.
Allah yardımcınız olsun. Umarım bundan sonrasi daha iyi olur sizin için.

Benimkinin aynısı bende 2 yıl önce koydum kapiya iddaa bir hastalık sadece kuponla diil int oynanıyor karta para yukluyor ordan hesaptan çekiliyor böylesi insanlar asla duzelmiyor borctan kurtulmuyor kira vermez fatura vermez 2 yildir annesinin yanında tepesine kadar borçta yuzuyor

Benimkinin aynısı bende 2 yıl önce koydum kapiya iddaa bir hastalık sadece kuponla diil int oynanıyor karta para yukluyor ordan hesaptan çekiliyor böylesi insanlar asla duzelmiyor borctan kurtulmuyor kira vermez fatura vermez 2 yildir annesinin yanında tepesine kadar borçta yuzuyor
Benimki internetten oynamiyodu kuponla oynuyodu.. evet kesinlikle hastalik.eline para gecmesin napip edip iddaa bayine atiyodu kendini. Allah akil versin bunlara

sizi kolay elde etmiş sanırım bekara karı boşamak kolay diye bir laf var artık evlilerde rahatça ayrılıyoor hele de bir erkek hiç mi yola gelmez böyleleri Allah uzak etsin

şimdi kredi çek o zaman dedim ablanın borcunu tamamen kapat sıkıştırıp durmasın maaşından kesilsin, o da başvurdu bakalım onaylanırsa geçmişinde sicili temizse çekecek,çekemezse benmi çekeyim diyosun yani onu ödeyeyim kalanını kenara atayım eşimde ev baksın ölemi yapsam ki :KK17:
Sakin sen kredi felan cekme sakin lütfen inanma.Birak kendi odesin sana ne .Bence bu işin sonu yok....

sizi kolay elde etmiş sanırım bekara karı boşamak kolay diye bir laf var artık evlilerde rahatça ayrılıyoor hele de bir erkek hiç mi yola gelmez böyleleri Allah uzak etsin
3 sene bekledik birbirimizi ev aldı sonra istemeye geldiler ev aldık ev aldık diye diye herşeyi fazla gördüler bana,onu boşver bunu boşver hep alttan aldım ne kadar isterlerse bilezik taktılar biz şu kadar istiyoruz demedik, eşyaları bu mağazadann alıcaz en uygunu burası dediler tamam dedik örnekler çoğaltılabilir dediğiniz gibi kolay aldılar beni.. ama şunu anladım ki zorlamak lazımmış karşı tarafı ancak o zaman kıymetli olunuyo..

adam bi de arkamdan para için gitti 3 kuruş için yuvasını dağıttı diyomuş ya Allahım sana geliyorum..

psikolojim bozuldu canım bırakmayıpta napıcam
Canim konuyu en basindan takip ediyordum bu duruma gelmesine cok uzuldum inan
Hayatta herseyin planini onceden yapabilsek keske basindan kim bilebilirdi ki adamin kumarbaz cikacagini
Neyse ki yol yakinken donmussun canim cok gecmis olsun

X