şüphe

benimde şöyle bir olay geldi basıma.oturduğm semtte biriyle 1 ay görüştük tanıştığımızda 3 ay önce sakaryaya tasınmışlar sosyal mdya üzerinden konuşmaya basladık.ben 24 yasındaym o 32 yasındaydı, daha önce evlilik yapmış eşi bunu borca soka sokup boşanmış bana anlattığı bu şekildeydi bende araştırma gereği duymadım istanbula sürekli gelmeye basladı cıkmaya baslayalı 2 hafta oldu benden 15 bin tl borç para istedi tabi ben şok oldum.patronuna borcu varmış bilmem ne kredi çekmeye gittik tabi ben emindim bana kredi çıkmayacağına o yüzden rahatttım çünkü cok iyi bir maaş almıyorum ücretli öğretmenlik yaptığım için. bir de işe yeni girmiştim. sonra bu keske 5 bin tl de başvru yapsaydk dedi bende beni dolandırmaya calıştığını anlayıp borcunu nasıl ödüyorsan öde beni bir daha bu işlere bulaştırma dedim.biraz tartıştık bana ciddi ciddi trip attı. sonra ben bunun hakkında oturduğum yerdeki tanıdıklardan sürekli kime borç takıp kaçtı yine o gibi şeyler duydum , hatta daha da kötüsünü duydum. para karşılığı kadınlarla.. neyse girmek istemiyorum bu meseleye, bunların üstüne baya tartıştık üzerine gittim inkar etti hep,sonra eski kız arkadasını buldum facebookta ona yazdım aynı şeyleri o kızada yapmış ondan da 20 bin istemiş kızda bunun üzerine ayrılmış bnm erkek arkadasım benle tanısmadan 1 hafta önce kızla barışmaya calışıyormuş iş yerine gidiyormuş falan.hatta o kız araştırmış eski eşi bunu borçları yüzünden bırakmış , bana 14 ay sürdü evliliğim dedi o kıza 7 ay sürdü demiş. aslında ben eski eşinin çalıştığı yere gidecektim sormaya ama bayan evlenmiş baskasıyla cocuğu falan olmuş durduk yere huzur kaçırmak istemedim kendi huzurumda kaçsın istemedim.zaten ailemde biliyordu erkek arkadasımı annem evlenip ayrıldığını duyunca asla onay vermedi bu işe. ve ben erkek arkadasımdan sonra gerçekten evlilikten soğudum kızlar. çoook korkuyorum evlenmekten istemiyorum evlenmek hatta...

konunu baştan sona kadar okudum zararın neresinden dönersen kar, bu dünyaya başkaları için gelmiyorsun. öylesi cidden çekilmezdi sen 10 ay iyi bile çekmişsin valla peygamber sabrı varmış

Pes yani nasıl iddia için bilezik bozulur kesin borç falanda yok esiniz kumarbaz ailesiyle konuşun durumu çözün baktiniz olmuyor boşanin çünkü bu adamdan hiçbişey olmaz alışmış kudurmustan beterdir siz sadece suphelenmekle çok iyi niyetlisin iz bence....

"Bilezik bozdurup iddaa oynama"dan sonrasini okuyamadim valla yuregim dayanmadi

Bu kadar da olmaz

kızma bana ama dehşete düştüm,onun peşine takılıp bankaya gidip çekmeye kalkmışsın,tamam vermeyeceklerıne emındın ama yıne gitmen benı dehşete düşürdü.

ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDIR. AILENLE KONUŞ ANLAT HERSEYI.oNUN AILESI ILEDE BİR ARAYA GELİN OTURUP KONUŞUN,KOCAN SENI SİNDİRMİŞ YAPIYO YAPIYO AKILLANMIYOR.
AILENLER KONUŞMAKLA ÇOK GEÇ KALMIŞSIN HERŞEYİ YEMİŞ BİTİRMİŞ BU ADAM.BUNDAN SONRA AKLINI KULLAN BISEYİNİ YEDİRME ARTIK.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

BU ARADA ABLASIYLA KONUŞTUN MU HIC ? BORCUNU ODEDI MI DIYE ?BELKI BORÇ BILE YOK ORTADA ?

boşanma aşamasındayız zaten ailemin yanındayım artık.. pislik neler çektirdi bana başka konu da açmıştım hepsi yazıyo orda

konunu baştan sona kadar okudum zararın neresinden dönersen kar, bu dünyaya başkaları için gelmiyorsun. öylesi cidden çekilmezdi sen 10 ay iyi bile çekmişsin valla peygamber sabrı varmış
aynen öyle arkadaşım.. sanki dünyaya onun borçlarını ödemeye gelmişim ona sabretmeye gelmişim.. böyle evlilik olurr mu kaç kişinin böyle evliliği var Allah aşkına.. evlendiğimizden beri para kavgası yapmaktan hiç bi şey anlamadım evlilikten. ne cicim ayı ne bilmem ne.. evet sabırlıyımdır ama fazla sabır bendeki de.. artık kurtulcam boşanma davasını açmama az kaldı. babamın evindeyim

ayaklı bankamatik görüyolar bunlar kadınları

ben sorardım ablasına bu ne ya ne ayıp size yazık haddını bilsin hesabınıda bu iddia illetinden de biran evvel kurtulsun
yani allah başa vermesin ama ben güvenmezdim bu güven bir kırıldımı sarsıldımı temeli sarsmış olur.

sonradan sordum ablasına daha ne kadar borcu var diye.. kardeşim bilir dedi sonra da gitti eşime yetiştirdi o da geldi benle kavga etti nasıl sorarsın beni rezil edersin diye.. böyle bir aile işte kaçtım kurtuldum

amin cnm inş.atlatırsın onca sabrına değer inş.

sonradan sordum ablasına daha ne kadar borcu var diye.. kardeşim bilir dedi sonra da gitti eşime yetiştirdi o da geldi benle kavga etti nasıl sorarsın beni rezil edersin diye.. böyle bir aile işte kaçtım kurtuldum
madem kardeşşi bilir ne ozamn paramı verin diye tutturuyodu insanlık yapıp soruyon dimi ödemek için ayıp yani yememiş içmemiş abisine getirmiş lafı.Siz şimdi baba evindemisiniz ????

kızma bana ama dehşete düştüm,onun peşine takılıp bankaya gidip çekmeye kalkmışsın,tamam vermeyeceklerıne emındın ama yıne gitmen benı dehşete düşürdü.

arkadaşlarımda aynısını söylüyor , öyle bir etkiledi ki sırf kırmamak için gittim gerçekten hatta yanımdaydı hadi ne olur şansımızı deneyelim belki çıkacak dedi . bende ısrarla söyledim cıkmayacağını ama dinlemedi cok ısrar etti ağlayacak pozisyondaydı meğerse adamın işi oymuş , bana kredi çıkmayınca nerdeyse zil takıp oynayacaktın diye de trip attı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…