fedakarlık kelimesini çıkardım lugatımdan.. ailem dışında (annem,babam,kardeşlerim) kimseye fedakarlık yapmam elin adamına hele HİÇ!!allah bundan sonra gönlüne göre versin.. yeni evlenmişsin insan neler hayal ederken nelerle karşılaşıyor. en güzelini yapıyorsun, en azından kafan rahat olcak ya düşünmiceksin sürekli ve daha mutlu olcağında kesin zaten aslında bir yöndende sabrederek kendine eziyet işkence etmişsin.. bundan sonra cidden seni hak eden insanla birlikte ol ve en önemlisi kendinden kolay kolay fedakarlık yapma.. kendinden ne kadar ödün veriyorsan o kadar eziliyorsun malesef.. ne zaman açıyorsun davayı?
sonuçmu? evi terk ettim baba evine geldim.. şiddette uyguladı çünkü.. arkamdanda eşyalarımı kamyona yükleyip gönderdi.. şimdi de mahkeme masrafı bile ödememek için davayı aç diyo bana.Ilk birkaç sayfayı okudum. Çok yeni bir konu değil, sonuç ne oldu bilmiyorum ama ben bu adamla bir gün daha geçirmezdim. Daha yolun başında kurtarırdım kendimi. Hem kumarbaz, hem yalancı, hem de dolandırıcı, kesinlikle çocuklarıma baba yapmam böyle bir adamı. ..
amin allah cümlemizin gönlüne göre versin.. herkesin kalbini biliyo Rabbim. hiç kötülük düşünmeden bütün kalbimle sevdim her fedakarlığı yaptım.. Allahından bulsun!allah bundan sonra gönlüne göre versin.. yeni evlenmişsin insan neler hayal ederken nelerle karşılaşıyor. en güzelini yapıyorsun, en azından kafan rahat olcak ya düşünmiceksin sürekli ve daha mutlu olcağında kesin zaten aslında bir yöndende sabrederek kendine eziyet işkence etmişsin.. bundan sonra cidden seni hak eden insanla birlikte ol ve en önemlisi kendinden kolay kolay fedakarlık yapma.. kendinden ne kadar ödün veriyorsan o kadar eziliyorsun malesef.. ne zaman açıyorsun davayı?
Allah yardımcınız olsun. Umarım bundan sonrasi daha iyi olur sizin için.sonuçmu? evi terk ettim baba evine geldim.. şiddette uyguladı çünkü.. arkamdanda eşyalarımı kamyona yükleyip gönderdi.. şimdi de mahkeme masrafı bile ödememek için davayı aç diyo bana.
amin inşaallah...Allah yardımcınız olsun. Umarım bundan sonrasi daha iyi olur sizin için.
Benimki internetten oynamiyodu kuponla oynuyodu.. evet kesinlikle hastalik.eline para gecmesin napip edip iddaa bayine atiyodu kendini. Allah akil versin bunlaraBenimkinin aynısı bende 2 yıl önce koydum kapiya iddaa bir hastalık sadece kuponla diil int oynanıyor karta para yukluyor ordan hesaptan çekiliyor böylesi insanlar asla duzelmiyor borctan kurtulmuyor kira vermez fatura vermez 2 yildir annesinin yanında tepesine kadar borçta yuzuyor
Acmadim altinlarimi istedim ver sonra dava acalim dedim bakalim napicazne oldu açtın mı dava durumlar nedir??
Bende onda birakmak istemiyorumLlütfen lütfen altınlarınızı isteyin mahkemede
Sakin sen kredi felan cekme sakin lütfen inanma.Birak kendi odesin sana ne .Bence bu işin sonu yok....şimdi kredi çek o zaman dedim ablanın borcunu tamamen kapat sıkıştırıp durmasın maaşından kesilsin, o da başvurdu bakalım onaylanırsa geçmişinde sicili temizse çekecek,çekemezse benmi çekeyim diyosun yani onu ödeyeyim kalanını kenara atayım eşimde ev baksın ölemi yapsam ki
Sakin ailesinden saklama ilerde sen suçlu olursun. Haber ver bilsinler.Aynen öyle kaldıramadım zaten sinir krizi geçirdim evde kırdım döktümbende saklamama düşüncesindeyim ama böle bi adam var karşımda
3 sene bekledik birbirimizi ev aldı sonra istemeye geldiler ev aldık ev aldık diye diye herşeyi fazla gördüler bana,onu boşver bunu boşver hep alttan aldım ne kadar isterlerse bilezik taktılar biz şu kadar istiyoruz demedik, eşyaları bu mağazadann alıcaz en uygunu burası dediler tamam dedik örnekler çoğaltılabilir dediğiniz gibi kolay aldılar beni.. ama şunu anladım ki zorlamak lazımmış karşı tarafı ancak o zaman kıymetli olunuyo..sizi kolay elde etmiş sanırım bekara karı boşamak kolay diye bir laf var artık evlilerde rahatça ayrılıyoor hele de bir erkek hiç mi yola gelmez böyleleri Allah uzak etsin
dayakta olunca evi terk ettim şimdi de dediğiniz gibi baştan sölememişim diye suçlu ilan edildim.Sakin ailesinden saklama ilerde sen suçlu olursun. Haber ver bilsinler.
Canim konuyu en basindan takip ediyordum bu duruma gelmesine cok uzuldum inanpsikolojim bozuldu canım bırakmayıpta napıcam
Paranin miktari degil ki sorunadam bi de arkamdan para için gitti 3 kuruş için yuvasını dağıttı diyomuş ya Allahım sana geliyorum..