şüphe

zaten istesemde güvenemem artık bundan sonra.. hep arkasını araştırmakla geçiyo hayatım.. her gün bişe çıkıyo nerdeyse.. evet bağımlı ve bırakmakta istemiyo

ya şimdi ben şurayı tam anlayamadım.ablaya borcu gerçekte de var dimi yani o konuda yalan söylememiş.peki o kredi olarak çektiği 10.000 tl yi vermiş mi ablasına yani borcu o kadar mıymış.ayrıca ne borcuymuş ki bu.benim adamda da var ne yazıkki iddia at yarışı bağımlılığı seninki yine kabul etmiş oda bi ilerleme bence benimki hayatta kabul etmiyor oynamıyorum diye yeminler havada uçuşuyor. bak tedaviyi de kabul etmiş.hadi inşallah tedaviye giderde düzelir belki yaaa bilemezsin ki hiç

evet gerçekte var borcu sordum, 10 binin birazını verdi ablasına birazıyla gene oynamış tedaviyi kabul etmişti vazgeçti yine.. Allah yardımcın olsun seninde çok zor bu bağımlılık şimdilik duruldu yine bakalım ne zamana kadar.. annesine ablasına söledim oynuyo diye, bi güzel konuştular benim babamda konuştu ona da söledim, ama bırakmazsa kendi bilir,ben onu bırakıcam

walla canım benim bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla bu bağımlılığa öyle ara falan verilmiyor oynayan adam her şekilde oynuyor sadece sana belli ettirmiyordur.tatlı dille üzerine düş bakalım bi ikna edebilirsen inşallah tedavi ettir bence onu Allah yardımcımız olsun walla çok sıkıntılı bir durum seni gayet iyi anlıyorum

zaten sürekli kontrol halindeyim canım, kupon arıyorum hep ceplerinde, inş bi daha karşılaşmam. bunu çeken bilir ben de seni çok iyi anlıyorum inan bırakmak istemeyene bıraktıramıyosun malesef..

ben bu şekilde eşim tarafından dolandırıldım işte haa şimdi züelecek borcunu ödeyecek derken üzerimde kredi borcuyla baba evine döndüm.. zırnıkk vermeyin kendi iyiliğinzi için

ben bu şekilde eşim tarafından dolandırıldım işte haa şimdi züelecek borcunu ödeyecek derken üzerimde kredi borcuyla baba evine döndüm.. zırnıkk vermeyin kendi iyiliğinzi için
üzüldüm adınıza,bunlar böle işte..

resmen dolandırıcı adam.
yazık size.

Walla bizimki artık cebinde de taşımıyor ceplerini kurcaladığımı bildiği için neresine sokuyor bilmem walla

asla ama asla vermeyin ona para
ne yapacağı belli inanmayın çok ısrar ederlerse seni ararlar zaten sonradan (sen ona beni arasınlar deme ama sakın)
o zaman bakarsın çaresine ama adam yine kumar oynayacak belli
eğer ısrar ederse kavga kıyamet olursa sen getirdin bu hale deyip kavgayı sürdürmek yerine kavga ortamından uzaklaşın uzaklaşmya çalışın oda değiştirin falan

Canım daha 8 ayda bu kadar yalan dolan kumar borçları varsa 2 sene sonranızı düşünemiyorum

ay bende bütün hafta sonu maç izliyoruz diye dert ediyodum ne adamlar varmış pes

Canım daha 8 ayda bu kadar yalan dolan kumar borçları varsa 2 sene sonranızı düşünemiyorum
artık iş ailelere intikal etti,gene bırakmaz oynamaya devam ederse bana yol görünüyo ömür boyu kumar borçlarını ödeyemem ya bu kadar zamanda yaşamadığım kalmadı zaten,mutlu olmak için evlendim sanmıştım resmen çile çekmek için evlenmişim.

Bizim burda idda borcu yuzunden intar etti 9 aylik bebegi vardi ustelik.nasil bi illetse gozu gormedi heralde cocugunuda skisinca intar etti borc yuzunden dye not birakmis bde.esi perisan oldu.sana tavsiyem ailenle paylas canim varini yogunu batirmis hala para pesinde.allah korusun en azindan önünü alilar bi

ailemle konuştum zaten başka çare bırakmadı, herşeyi biliyolar artık ve arkandayız diyolar sağolsunlar,çekilcek dert değil çünkü devam ederse.. bu kumar insanı herşeye götürür,batağa da ölüme de..

Yani bende her sabahın körü uyanıp çalışıp o kadar yorulup ay sonunda kocamın kumarları yüzünden borç ödesem çıldırırım kendimi enayi gbi hissederim açıkcası. şimdiye 30 kere terk etmiştim hayat kısa kimsenin kötü huylarını çekmek zorunda degiliz. Ki sizinki bozuk agız bir iki saat geç kalma teline bakmamak fln degil (yalan dolandırıcılık kandırma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…