iyi bişey duymayı beklemiyorum, eksik vermiştir çoğunu ödememiştir bile bana ablama vercem diyip gitti çoğu kez, ben de geleyim ben veriyim diyorum yoooooookkkk hayatta kabul etmedi,etmez de.. ancak ablası konuşursa belkiAblasının söyleyeceği şeyleri de az çok tahmin edersin
iyi bişey duymayı beklemiyorum, eksik vermiştir çoğunu ödememiştir bile bana ablama vercem diyip gitti çoğu kez, ben de geleyim ben veriyim diyorum yoooooookkkk hayatta kabul etmedi,etmez de.. ancak ablası konuşursa belki
Evet sert olmalıyım bu konuda ama benle nasıl kavgalar ediyo anlatamam, ben anlamam benim evin reisi şöyle böyle.. ablasından yardım alıcam ciddi bi şekilde.. ablasına dicem bırakıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi biri şuna akıl versin!Ona bir şeyi kabul edip etmeyeceğini soran kim? Çok ciddi biçimde evdeki bütün ipleri ve kontrolü elinize almalısınız. Sert ve dik durmalısınız. Beni evde bulamazsın diyince eşiniz buna inanmıyor. Ona sizi kaybedebileceğini hissettirmelisiniz. Ve hatta bu adımı atıp atamayacağınızı kendiniz de sorgulayıp inanmalısınız.
Evet sert olmalıyım bu konuda ama benle nasıl kavgalar ediyo anlatamam, ben anlamam benim evin reisi şöyle böyle.. ablasından yardım alıcam ciddi bi şekilde.. ablasına dicem bırakıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi biri şuna akıl versin!
Ablası yardımcı olma taraftarı şu an için telde konuştuk şimdilik.. yüz yüze de konuşucaz.. olmadı babasına gidecek konu düzelmezse çekmicem tabiki ömür boyu bu adamıSizinle kavga edecek yüzü hala buluyor da ondan. Hayatta her zaman yardım alacak birileri olmayabilir. Hadi diyelim ablası da ben karışmıyorum dedi ne olacak o zaman? Kendisi yardım almaya yanaşmayacaksa, durumu düzeltmek için çabalamayacaksa, hala höt höt ben reisim diye tutturacaksa bırakıp gitmemek için çok da tutmayın kendinizi.
Sizinle kavga edecek yüzü hala buluyor da ondan. Hayatta her zaman yardım alacak birileri olmayabilir. Hadi diyelim ablası da ben karışmıyorum dedi ne olacak o zaman? Kendisi yardım almaya yanaşmayacaksa, durumu düzeltmek için çabalamayacaksa, hala höt höt ben reisim diye tutturacaksa bırakıp gitmemek için çok da tutmayın kendinizi.
Ablası yardımcı olma taraftarı şu an için telde konuştuk şimdilik.. yüz yüze de konuşucaz.. olmadı babasına gidecek konu düzelmezse çekmicem tabiki ömür boyu bu adamı
Evet sert olmalıyım bu konuda ama benle nasıl kavgalar ediyo anlatamam, ben anlamam benim evin reisi şöyle böyle.. ablasından yardım alıcam ciddi bi şekilde.. ablasına dicem bırakıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi biri şuna akıl versin!
o yüzden konu açıyoruz 3. kişilerin görmediklerimizi söylemelerini istiyoruz.. insan göremiyo duyamıyo bu dönemde bomboş bakıyorum sadeceBen ablasının da yardımcı olacağını pek düşünmüyorum.
Sonuçta hanzade görümcesine bırakıp gideceğim lafını kullanırsa zaten ablası herşeyi söylemez
Konu sahibi gerçeği kabullenmeyi bunu görmeyi istemiyor. (canı yanıyor çünkü)
Ya yapmadıysa ya yanlış düşündüysem diye geçiriyor belki aklından
Ben konusuna çok yakın olduğum için hislerinide iyi anlıyorum
Ben de buna benzer bi konu açmıştım..
kendi ailemede anlattım bi kısmını ama hala devam ettiğini bilmiyolar..Siz olayı ailesine yansıtmakta çok geç kalmışsınız. Bence kendi ailenizle de paylaşmalısınız.
o zaman ablasına şimdilik bırakıp gidicem dememem lazımBen ablasının da yardımcı olacağını pek düşünmüyorum.
Sonuçta hanzade görümcesine bırakıp gideceğim lafını kullanırsa zaten ablası herşeyi söylemez
Konu sahibi gerçeği kabullenmeyi bunu görmeyi istemiyor. (canı yanıyor çünkü)
Ya yapmadıysa ya yanlış düşündüysem diye geçiriyor belki aklından
Ben konusuna çok yakın olduğum için hislerinide iyi anlıyorum
Ben de buna benzer bi konu açmıştım..
haklısınız kaçıncı hata kaçıncı söz veriş kaçıncı yalanlar bende bilmiyorumDeseydin ya yemişim reisliğini. Ev mev kalmaz yakında. Oturun konuşun bir plan yapsın bir yol çizin adam akıllı.
En ufak bir hatasında da ki artık 1 değil 834759847958774. hata olacak.
Tek yol boşanmak kalıyor size. Böylesiyle hayat geçmez çünkü.
Bi de sakın hamile falan kalayım deme.haklısınız kaçıncı hata kaçıncı söz veriş kaçıncı yalanlar bende bilmiyorum
senin iyi niyetini kullanıyo kocan. nasılsa bagırıyo cagırıyo ama veriyo diyo. Allah aşkına suna yüz verme gitsin ne halt yiyosa yesin. nasıl sabrediyosun neden büyüklerinize söylemiyosun. bu adam yüz buldukça daha neler yapar. bi erkege gebe degilsin çalışıyosunSen karımsın diyo yardım etmek zorundasın, iyi günde kötü günde die evlenmedik mi diyo.. inanın edebileceğim tüm yardımları ettim ama bitmiyo borcu
evet baştan nasıl başladıysak öle devam ettik, o istedi ben verdim o bağırdı ben verdim..senin iyi niyetini kullanıyo kocan. nasılsa bagırıyo cagırıyo ama veriyo diyo. Allah aşkına suna yüz verme gitsin ne halt yiyosa yesin. nasıl sabrediyosun neden büyüklerinize söylemiyosun. bu adam yüz buldukça daha neler yapar. bi erkege gebe degilsin çalışıyosun
sende kesin kararlı degilsin ne yapacagını bilmiyosun. neden amaevet baştan nasıl başladıysak öle devam ettik, o istedi ben verdim o bağırdı ben verdim..
ablasına söylemem bile büyük bi adımdı benim için.. bundan sonra devamı gelecek.. artık susamıyorum çünkü ben istesemde susamıyorum tahammül edemiyorum çünkü.. burdan sonrasıda gittiği yere kadar olacak ne ise olsun.. 2 gün önce gene söz verdi bi daha olmayacak diye nasıl güvenebilirmki..psikiyatriste gidelim dedik baştan tamam dedi ondan da vazgeçti..sende kesin kararlı degilsin ne yapacagını bilmiyosun. neden ama
o zaten yolunu seçmiş. ona güvenmeyi bırak bence. senkendini düşün elinde avucunda ne varsa gitti. adam bagımlı olmuş artık. kendini düşün ve bir an önce ailenle bu durumu görüş. bu yılların bi daha geri gelmicek bacımablasına söylemem bile büyük bi adımdı benim için.. bundan sonra devamı gelecek.. artık susamıyorum çünkü ben istesemde susamıyorum tahammül edemiyorum çünkü.. burdan sonrasıda gittiği yere kadar olacak ne ise olsun.. 2 gün önce gene söz verdi bi daha olmayacak diye nasıl güvenebilirmki..psikiyatriste gidelim dedik baştan tamam dedi ondan da vazgeçti..