şüphe

Yada şöyle yap vermesin kartları ama sen takip et eğer oynuyorsa. Bu iş bitmiştir.
Süreci uzatma iyiyse iyi kötüyse kötü ortaya çıksın..
Çekilecek dert değil.. her an diken üstünde yaşanmaz ki

kocan bildigin dolandirici. ayrica kumarbaz.
boyle iddaa middia deyip olaylari sirinlestirmesin kimse. IDDAA KUMARDIR.

Ben evin reisim demeyi biliyor. Ama çatır çatır kumar oynarken nerenin reisi oluyor...
Cevapları hazır ben evin reisiyim.. olduuu bende prenses kate yim :p

Yok öyle, eğer güven vermek istiyorsa verecek kartları tek tek..
Hani önceden vukaatları olmasa tamam. O kadar para harcadı kumara
Hiç kusura bakmasın bir badire daha bence kaldıramazsın. Kaldırmamalısın!!
Gücüm kalmadı zaten kaldıramam! hem yardımcı ol bırakmama diyo hem ortada duracak herşey diyo, işi yokuşa sürüyo, kendine olan güveni gidermiş mantık var mı bunda?

Gücüm kalmadı zaten kaldıramam! hem yardımcı ol bırakmama diyo hem ortada duracak herşey diyo, işi yokuşa sürüyo, kendine olan güveni gidermiş mantık var mı bunda?

Mantık yok tabiki.
Eğer gerçekten bırakmak istese ki uzmanlara göre kumarı bırakmayı önce kişinin kendi istemesi gerekiyor.
Düşün sen diyetdesin hergün hamur işi yaparmasın. Uzak kaçarsın ki aklın kalmasın
Yok canım eğer hala da oynuyorsa sen buna bile bile katlanıyorsan. Kendini bitirirsin

Ben evin reisim demeyi biliyor. Ama çatır çatır kumar oynarken nerenin reisi oluyor...
Cevapları hazır ben evin reisiyim.. olduuu bende prenses kate yim :p
evet canım ben de çalışıyorum ondan habersiz 5 tl harcatmaz ama ona gelince 600 tlli oynamış bu ay şaka gibi ya.. telefonlarımız bozuk almıyoruz o napıyo hala!

ablasıyla konuştum kızlar borcu vardı ya ablasına... kadın şok oldu bana neden daha önce söylemedin dedi... ben hallederim dedi bakalım napıcaz..

evet canım ben de çalışıyorum ondan habersiz 5 tl harcatmaz ama ona gelince 600 tlli oynamış bu ay şaka gibi ya.. telefonlarımız bozuk almıyoruz o napıyo hala!

Ne zaman oynamış yenimi.. nasıl anladın kuponumu gördün..

ablasıyla konuştum kızlar borcu vardı ya ablasına... kadın şok oldu bana neden daha önce söylemedin dedi... ben hallederim dedi bakalım napıcaz..

Peki o borc ablasına değilmiymiş.:KK57: Şu 10.000 TL dimi yanlış hatırlamıyorum

Ne demek ondan habersiz 5 tl bile harcatmaz? Buna nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum. O evde harcamalarının hesabını verecek en son insan sizsiniz. Eşiniz son derece haksız ama siz de bu şekilde devam ederseniz tercihlerinizi yaşıyor olacaksınız.

Kocan zaten kumarbaz, sorumsuz adamın teki.
Ama kabul edelim bu raddeye gelmesinde senin de payın olmuş.
Bari bu saatten sonra kendini kullandırtma.

Hazır şüphelenmişken, o bilezik paraları ablaya mı gitmiş, o paralar iddiaya mı gitmiş bunu da bir sorgula derim ben.

Kocan zaten kumarbaz, sorumsuz adamın teki.
Ama kabul edelim bu raddeye gelmesinde senin de payın olmuş.
Bari bu saatten sonra kendini kullandırtma.

Hazır şüphelenmişken, o bilezik paraları ablaya mı gitmiş, o paralar iddiaya mı gitmiş bunu da bir sorgula derim ben.
hepsini konuşcam ablasıyla hafta sonu,kullandırtmamak amacındayım zaten

X