- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gücüm kalmadı zaten kaldıramam! hem yardımcı ol bırakmama diyo hem ortada duracak herşey diyo, işi yokuşa sürüyo, kendine olan güveni gidermiş mantık var mı bunda?Yok öyle, eğer güven vermek istiyorsa verecek kartları tek tek..
Hani önceden vukaatları olmasa tamam. O kadar para harcadı kumara
Hiç kusura bakmasın bir badire daha bence kaldıramazsın. Kaldırmamalısın!!
KUMARIN ALASI HEM DE..kocan bildigin dolandirici. ayrica kumarbaz.
boyle iddaa middia deyip olaylari sirinlestirmesin kimse. IDDAA KUMARDIR.
Gücüm kalmadı zaten kaldıramam! hem yardımcı ol bırakmama diyo hem ortada duracak herşey diyo, işi yokuşa sürüyo, kendine olan güveni gidermiş mantık var mı bunda?
evet canım ben de çalışıyorum ondan habersiz 5 tl harcatmaz ama ona gelince 600 tlli oynamış bu ay şaka gibi ya.. telefonlarımız bozuk almıyoruz o napıyo hala!Ben evin reisim demeyi biliyor. Ama çatır çatır kumar oynarken nerenin reisi oluyor...
Cevapları hazır ben evin reisiyim.. olduuu bende prenses kate yim
evet canım ben de çalışıyorum ondan habersiz 5 tl harcatmaz ama ona gelince 600 tlli oynamış bu ay şaka gibi ya.. telefonlarımız bozuk almıyoruz o napıyo hala!
ablasıyla konuştum kızlar borcu vardı ya ablasına... kadın şok oldu bana neden daha önce söylemedin dedi... ben hallederim dedi bakalım napıcaz..
ablasınaymış daha da varmış ne kadar olduğunu sölicek ablası bundan sonra senle konuşcaz bu konuları o zaman dedi..Peki o borc ablasına değilmiymiş. Şu 10.000 TL dimi yanlış hatırlamıyorum
yeni oynamış, maaş kartı hareketlerini kontrol ediyodum.. para çekilmiş görünüyodu naptın dedim oynadım dediNe zaman oynamış yenimi.. nasıl anladın kuponumu gördün..
evet canım ben de çalışıyorum ondan habersiz 5 tl harcatmaz ama ona gelince 600 tlli oynamış bu ay şaka gibi ya.. telefonlarımız bozuk almıyoruz o napıyo hala!
yeni oynamış, maaş kartı hareketlerini kontrol ediyodum.. para çekilmiş görünüyodu naptın dedim oynadım dedi
böyle de yaşanmaz sürmez gitmez, 10 ayda bittim 10 sene de ne hale gelirimİyi sende 5 lira harcarken düşün..
Kolay değil evliliği bitirmek biliyorum ama böylede zor be
düşünmüyorum artık zaten,hiçbişey umrumda değilİyi sende 5 lira harcarken düşün..
Kolay değil evliliği bitirmek biliyorum ama böylede zor be
hepsini konuşcam ablasıyla hafta sonu,kullandırtmamak amacındayım zatenKocan zaten kumarbaz, sorumsuz adamın teki.
Ama kabul edelim bu raddeye gelmesinde senin de payın olmuş.
Bari bu saatten sonra kendini kullandırtma.
Hazır şüphelenmişken, o bilezik paraları ablaya mı gitmiş, o paralar iddiaya mı gitmiş bunu da bir sorgula derim ben.