- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Malesef oynamaya devam, psikiyatrise gitmeye karar verdik çıkış yolumuz yokGelişme var mı? eşiniz hala kumar oynuyor mu?
Son durum nedir merak ettim
Malesef oynamaya devam, psikiyatrise gitmeye karar verdik çıkış yolumuz yok
Evet kişi de istedikten sonra tedavisi mümkünmüş ne kadar sürer bilmiyorum,bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.. 35 yaşında eşimPeki bu kumar illeti tedavi ile çözüme kavuşuyormuymuş.
Yani araştırdınız mı. Eline para geçince hemen kumara atıyorsa kendiniz bilemedim.
Allah sizin de yardımcınız olsun. Kaç yaşında eşiniz
evet bazen gerçekten dünyaya bunun için geldiğimi düşünüyorum, bitmiyo sorunlar tamam diyo tekrar ediyo oynamıcam diyo tekrar ediyo,adam maaşı alınca elinde para olunca dayanamıyo, hem yardımcı olmak istiyorum hem bırakıp gitmek...Bu kumar başlı başına büyük bir sorunken,
Diğer konun zaten (sorunlu evlilik) çok büyük sorunlar var o konunda da
Kendini çok yıpratma arkadaşım, çocukta sakın yapma..
Sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz. Kahırmı çekicez ondada
evet bazen gerçekten dünyaya bunun için geldiğimi düşünüyorum, bitmiyo sorunlar tamam diyo tekrar ediyo oynamıcam diyo tekrar ediyo,adam maaşı alınca elinde para olunca dayanamıyo, hem yardımcı olmak istiyorum hem bırakıp gitmek...
Aldım kabul etti,verdi bana bırakmak istiyorum dediMaaş kartını al elinden. Kredi kartını da al, eğer gerçekten bırakmak istiyorsa.
Aldım kabul etti,verdi bana bırakmak istiyorum dedi
işte onu bilemiyorum ondan korkuyorumTamam işte. Birilerinden borç harç alıp oynar mı acaba?
işte onu bilemiyorum ondan korkuyorum
Haklısın... şimdi yine yardım istiyo, kumar oynayan birine yapılcak en iyi iyilik yardım etmemek sanırım, burnu sürtmeyince anlamıyolar..Hmm... umarım yapmaz öyle birşey... Başta bileziklerini falan vermeseydin biraz strese girerdi nasıl ödeyecem diye, burnu sürterdi. Yumuşak yüzlü olma sakın, affetmeyeceğini bilsin ki borça harca yeltenmesin.
Haklısın... şimdi yine yardım istiyo, kumar oynayan birine yapılcak en iyi iyilik yardım etmemek sanırım, burnu sürtmeyince anlamıyolar..
Sen karımsın diyo yardım etmek zorundasın, iyi günde kötü günde die evlenmedik mi diyo.. inanın edebileceğim tüm yardımları ettim ama bitmiyo borcuAsla yardım etmeyeceğini söyle bence.
Sen karımsın diyo yardım etmek zorundasın, iyi günde kötü günde die evlenmedik mi diyo.. inanın edebileceğim tüm yardımları ettim ama bitmiyo borcu
evet karınsam her kahrını çekecek miyim dimi ama.. öyle lafları varki ikna etmeye bakıyo işte..Oh ne ala valla. Karınım da senin kumar borcunu ödeyeceğim diye evlenmedim deseydin. Bu konuda çok bencilim, eşim ne borcu varsa çalışıp kendi ödüyor, 1 çeyrek bile vermedim kusura bakmasın vermem de. Gerçi istemez de benim bu konuda ki net görüşümü bilir. Yapmasın borç arkadaş alla alla... Ona en büyük yardım doktora götürmek bence.
Kabul etmiyor yaw.. adam maaş kartının paraların bende durmasını kabul etmiyoryine oynamaya devam ediyo delirtmek istiyo beni galiba evin reisi oymuş ortada duracakmış ben saklayamazmışım