Arkadaşlar ;
NEDEN BUNU İLLA Kİ ERKEK ÇOCUK TAKINTISI OLARAK ALGILADINIZ
anlamıyorum sizlerin kızları olabilir belki bu açıdan ''ben de erkek doğurabilirim '' kavgası olarak algıladınız ama biliyoruz ki oğlu olupta bu tür arayışlara giren kişiler de var ( İnsanın kendinde olmayanı istemesi çok doğal, fakat kişiden kişiye bunun dereceleri değişebilir ).
Emin olun bu çaba ben de erkek çocuk doğurabilirim iddasından kaynaklanmıyor,
belki de ben erkek çocuk doğurdum ve övünüyorum hırsından kaynaklıdır.
fiona hislerime nasıl tercuman oluosun oyle yaa şaşırdım
ben yazıomusum gibi hissettim birdenkaydirigubbakcemile3
+rep canım sana:lepi:
ezginim edit ile silinebiliyor ama sanırım kaldırmıslar yaa
Samiracım teşekkür ederim.Mantıklı düşününce aklın yolunun bir olduğu bir gerçek.Ama bende zaman zaman kendimi kaptırıp yanlış düşünebiliyorum.Bütün bunlar toplumsal baskıdan kaynaklanıyor.Çok düşündüm neden erkek bebek istiyorum diye. farklı bir cinsiyet olmasından geç, en çok eşimin ailesinde aaa bak gelin oğlan doğurdu demelerini istediğimi yada yolda gören bir komşumun cinsiyeti ne diye sorduğunda oğlum olacak demek için istediğimi farkettim.Ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama böyle düşünmekten kendimi alamıyorum.Fakat artık karar aldım isteyeceğim yapabildiğim kadar çaba sarfedeceğim ama asla ısrarcı olmayacağım.Yani anlayacağınız oğlum olsunda ileride bana bakar,soyumu devam ettirir gibi düşüncem olmamış benim.Ne garip kadınım yaw.
Serdalcım beni yanlış anlamadın dimi tatlım?Çünkü seni asla kırmak istemem.Zaten ben birini yada birilerini kasdederek söylemedim genel olarak düşüncemi ifade ettim.Çünkü bende malesef hassas bir insanım senin de öyle olduğunu hissediyorum beni yanlış anlamanı istemem.
Serdalcım beni yanlış anlamadın dimi tatlım?Çünkü seni asla kırmak istemem.Zaten ben birini yada birilerini kasdederek söylemedim genel olarak düşüncemi ifade ettim.Çünkü bende malesef hassas bir insanım senin de öyle olduğunu hissediyorum beni yanlış anlamanı istemem.
canim arkadaslarim yaa...sizi ne kadar cok ozledim
su meret tamir olmadi gitti..hala problem var internetimde. evde degilim o yuzden tek mesajla sadece bilgi vereyim istedim.
bayrami geciririz herhalde bu sekilde de ondan sonra bir caresine bakariz artik
herkesin keyifler yerindedir insallah...bebecikler de buyuyordur....
benim yumurtlama yaklasiyor kizlaaarrr...
ama kocama cooookkkkk kizginim bu aralar...
orkidem valla bende bunu soylemek istedim zaten
birebir onlari ararim yazisirim ama burda herseyini meydana dokuceksin
sonrasi malum zaten editide kaldirmislar herseyi yazamiyorumki sonra sileyim
sen olsan canim burdan ad adres veripte ben suyum tutmadi dermisin
bir moral bozukluguda ordan gelir bize
demekki bizim icin hayirlisi buyduki Allah bize kiz evladi bagisladi dahada irdelemekle sadece bizler kayberderiz
ama onlardanda mutlaka hakkimi ariycam a.s
elifnazcim insallah bilgisayarin cabuk yapilir canim ya
kac gundur yoksun
orkidee kis sen nereye gidiyon:çok üzgünüm:
cokmu kalican ne zaman donucen:a015:
burda bizi yanliz birakmayin yaaasenağlama
hem orkidem senin leptop degilmi yaninda gotur yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?