- 15 Ekim 2007
- 628
- 0
Serdalcım beni yanlış anlamadın dimi tatlım?Çünkü seni asla kırmak istemem.Zaten ben birini yada birilerini kasdederek söylemedim genel olarak düşüncemi ifade ettim.Çünkü bende malesef hassas bir insanım senin de öyle olduğunu hissediyorum beni yanlış anlamanı istemem.
Fiona Canım,
seni Yağmuru tanıdığımdan daha fazla tanıyorum.
Sen de beni Yamur'un tanıdığından daha çok tanıyorsun .
İlk başta senin içini rahatlatayım canım yanlış anlamadım.Şu anda en önemli nokta ;
Her anı ve acıyı kendi içinde değerlendirmek gerekirSana ve Yağmur'a kırılmadım çünki yaşadıklarım(ya da diğer arkadaşların yaşadıkları ) konusunda bir bilginiz/bilgimiz yok
.Ama emin ol beni ben yapan yaşanılanlar ,önemsenmeyecek şeyler değil.Yoksa kim ister olmayan istekleri arkasından yorulduğunu bile bile koşmayı,ya da günah mı değil mi soruları beynini kurcalarken doruyu bulmaya çalışmayı .biran önce bebeğim doğsun istiyorum doğsun ki onu kucağıma alınca yaşanılanların getirdiği o olumsuz etkiden sıylılabileyim .Unutmayın arkadaşlar hiçbir canlı kendisini mutsuz edecek şeyleri istemez.
Yazacak çok şey var belki ama beni Gülnisa ,Orkidem, daha önceki mesajlarımı aldıysa Samiram anlayabilir onlara kendimi anlatabildiğim için..