Serdalcım beni yanlış anlamadın dimi tatlım?Çünkü seni asla kırmak istemem.Zaten ben birini yada birilerini kasdederek söylemedim genel olarak düşüncemi ifade ettim.Çünkü bende malesef hassas bir insanım senin de öyle olduğunu hissediyorum beni yanlış anlamanı istemem.
Günaydın Arkadaşlarım,,,,,nasılsınız,,inşallah hepiniz iyisinizdir,,,hamile arkadaşlarımın sağlıkları ve bebişleri iyidir inşallah,,,,bebek bekleyen ve uğraşan arkadaşlarda umarım birgün dileklerine kavuşurlar ben hala rahatsızım günlerim sancıyla geçiyor,,,Allah kimseye dermansız dert vermesin,,,dayanamıyorum ilaçlarla ve iğne ile ayakta duruyorum,,,endometriyosis nedir hala tam bir bilgi veren olmadı bana doktorum bile,,,,bu zamanda nerdeyse kanserin bile her çeşidine çare varken,,,benim hastalığımın çaresi yokmuuuu?senağlamasenağlama
Günaydın Arkadaşlarım,,,,,nasılsınız,,inşallah hepiniz iyisinizdir,,,hamile arkadaşlarımın sağlıkları ve bebişleri iyidir inşallah,,,,bebek bekleyen ve uğraşan arkadaşlarda umarım birgün dileklerine kavuşurlar ben hala rahatsızım günlerim sancıyla geçiyor,,,Allah kimseye dermansız dert vermesin,,,dayanamıyorum ilaçlarla ve iğne ile ayakta duruyorum,,,endometriyosis nedir hala tam bir bilgi veren olmadı bana doktorum bile,,,,bu zamanda nerdeyse kanserin bile her çeşidine çare varken,,,benim hastalığımın çaresi yokmuuuu?senağlamasenağlama
sagol canim ne olsun iyi gidiyor zaten 3 ay kaldi sonrasi bebecik dogunca daha kolay gecer saniyorum benim icin guzel bir ugras olucak
senden naber
samiracim bende az once mune ye mesaj attim sagolsun silmeye baslamis bu iyi bir ders oldu bir daha kendi kendimize yazalim cici super anneler olalim oculer degil:roflol:
canim senin mesajlarda silinmis belki ikisi burden yapilinca daha uzun suruyor bilmiyorum ama cok rahatliycam valla bir daha kimseye laf yok tovbe:çok üzgünüm:
valla canım bende anlamıyorum insanları moral bozmak için ne dediklerini bilmeden konuşuyorlar işte.napalım çok var böyleleri takmamak lazım.halamın oğlu bana öyle dedi kışın hamile kalmak gerekirmiş.açıkça anlatmadı ama benim anladığım kadarıyla erkeğincivcivimm cook sagol bitanemmm ben dogumdan hemen sonra turkiyeye gidicemmm asil sen soyle istedigin ozendigin bisey varsa biz gonderelim sanaa su kiz oglann meselesine gelincee ne densiz insanlar varr derler yaa gormemisin oglu olmus cikmiss seyini gostermiss o misall erkek miss he y allahim yaa hep dua ederim rabbim bi gun bana erkek evlat nasip edersee boburlenmekten sana siginirim diyeee sua aylar konusundaa halanin oglu neyi uygulamis yaw bizde deneyekk bilmem gercekliligi varmii ama benim halamin gelinii eylulde amcamin gelini ekimde dogum yapicakk ikisininde ogullari olucakk amcamin gelini gecen sene eylulde yapti onunda oglu varr annem erkek kardesimin birini kasimda digerini ocakta dogurduu onlarda oglann ama en kucugumuz nisan 1 de geldii oda oglann ben su ana babada kiz var seninde kizin olur olayina hiic inanmiyorum ne alakaaa benim tanidigim tam 7 kiz iki oglann suan o kizlarin (ken dileri yengem ve kardesleri olur) herbirinin en azz ikiser ogullari varrr kiz sayisi daha azz yada esitt ama inanin hepsinde oglan varr acaba bugenetik olayii sanmi gercekmii tartisilirr
suenur valla bizde hevesleniyoruz bebek gelicek diye benim kizlar buyudu artik
ben hamilelik yine simdilik iyi gidiyor ama nerdeyse 12 kilo aldim bu yuzden biraz dertliyim dikat edemiyorum ne gorsem canim istiyor bugun yine dr kontrolum var bakalim ne diycek dr
canim oruc tutamadina uzuldum diyorsun bu senin elinde olmayan bir sey insallah sonra tamamlarsin gecede bol bol dua edersin misafirlerin icin kolay gelsin canim
gulnisaa ben de cok hevesleniorummmmmmmmm:dance:hihoyyyt
Allah sag salim dogurmak nasip etsin hepimize:Saruboceq:
civcivim kolesterolun fırlamadımı kısss:1shok:
o kadar yımırta yenir mi heç:roflol:
3ayda nasıl verdin 17kiloyu helal sana yaa
ben o konuda pek guvenmıorum kendıme tam boga burcuyum oburum hareketsizim
suenur canım aralık sonu işte dogumum Allah kısmet ederse:Saruboceq:
herhangi bir sorun yok canım şimdilik cok şükür
suenurcum Allah senin de gonlune gore nasip etsin
cok tatlı bir bekleyiş deil mi insan nasıl özeniyor herseyi icin:asigim:
kızım benden süslü olacak bakmayın şimdi cıbıl oldugunakaydirigubbakcemile3
ben 9kilo aldım canım idare ediyoruz simdilik[/QUOT insallah canim hepimizin kiz senin bebek hic kilo almamis ama yazik baya bir zayif takvimde öyle gözüküyor hem ciplak hem zayif kiz su cocugun üstüne basina birsey bak ne de olsa bayram geliyor ....Canim saka yaptim insallah alinmazsin hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?