waterhardeningsteel
psikolojim bozuk olsaydi burda sizze bu hikayeyi aa ne gorgusz insanlar var falan diye anlatabilirdim. ama benim hosuma bile gitti . dogru yani ne var bunda. asagilamak icicn soylemiyor ki ?
canım bizimde psikolojimiz bozuk değil şükürler olsun.insanların söyleyiş şekilleri ve yüz ifadelerini ne demek istediklerini ve hangi tavırla söylediklerini anlayabilecek yaştayız.en azından kendim için öyleyim diyebilirim.milyon insan tanıdım.bir bankada çalışıyordum.insanı ilk bakışta çözerim.ki bu insanlar çevremizdeyse katkat rahat anlarım.bizim psikolojimiz bozuk diyemi görgüsüz insanlar diyoruz çok üzüldüm şahsen senin böyle bir şey yazmana.evet insanlar diyorlar bunu üstüne basabasa diyorum çoğunda kinayeli konuşma var insan durduk yere bişey demez.o şekilde espri yapıyorlarsa bende buna gülüyorsam ya çok genişim yada çok safım herhalde.üzüldüm açıkçası psikolojisi bozuk insan olarak görüldüğümüze.senin dediğin gibi kabul edelim insanların içinde birşey yok diyelim.o zaman şöyle diyenler hangi sınıftan hani derler ya hep erkek adamın erkek oğlu olur.ne alakaysa.bunlardamı espri yani.gülüp geçilcek.