slm kızlar
bu gün benim doğum günüm.sırnaşık şey
inşallah bu yıl hayırlısıyla hamile kalırım :ecrin_bebek:ve sağlıklı bi bebek alırım kucağıma.
23.09.1981 doğumluyum.28 yaşındayım demek çok zor olucak.:1shok:
walla çok büğüdüm be.:roflol::roflol:
Canım ben bu olumsuzlukları yaşamadım şükür, sancı evresi zordu ama doğum masası rahattı ,doğumdan bir saat sonra da taburcu oldum , hiç yatmadım , iki gün ağrı kesici fitil kullandım dikişlerimin ağrısını da hissetmedim, mesai arkaaşlarım hep sezeryan oldu, uyanır uyanmaz çoğunun yanında bulundum ve hallerini görünce illaki normal dedim ama bu işler planlamayla olmuyor , benim ve bebişim için hangisi sağlıklı olacaksa öyle olsun, ikinci doğumlarda sancı evresi daha kısa sürüyormuş , belki bu defa rahim açılması daha hızlı olur, bir ümit işte :bbo:
slm kızlar
bu gün benim doğum günüm.sırnaşık şey
inşallah bu yıl hayırlısıyla hamile kalırım :ecrin_bebek:ve sağlıklı bi bebek alırım kucağıma.
23.09.1981 doğumluyum.28 yaşındayım demek çok zor olucak.:1shok:
walla çok büğüdüm be.:roflol::roflol:
offf fionaa yaa sendemii yapma canimm ne kadrr mantiksiz biseyy
okadinn dmekk cook erkenn yumurtlamiss
yaa kafayi yiceùmmm
nasil reglden sonra gebe kaliniyoo birak oglannii
gebe nasil kaliniyorr
neysee iyice canim sikildii artikk hic biseyi neticeye baglayamiyoruzzz:mymeka:
kizlar ben epiduralli normal dogum yaptim. anlatacak biseyim yok su an bunlari yazarken nasilsam dogumda da oyleydim. igneyi vurdular 1 dakikada. sonra arada uyudum uyandim esim yanima geldi bi suru sey giydirmisler bone falan ona cok guldum elimi tuttu romantik takildik. bi ara hadi dediler. aldilar sedyeye dogumhaneye gittik. dua ederken heyecanlandim bana musluiman misin diye sordu hemsireler evet dedim duygulandilar orda aciik agladik :)
it dediler yalan olmasin 3 5 kere ittim cikti benim askim.
eve geldim iste 2 gun sonra mi ne. camasirlari yikadim astim utuledim. yalnizdim kimsem de yoktu . hicc bi zorluk cekmedim.
lazim olsa 10 kere dogururum boyle. nne kestiricem karnimi kat kat ? epidural varken . zaten epiduralsiz dogurmak narkozsuz dis cektirmek gibi bise
urdun gibi yerde butun arap karilar epiduralli doguruyo her sene bi tane :)
tavsiye ederim hepinize. hatirladigim tek sey yavrumun ingaaaaa diye bagirisi masmavi de kordonu vardi. cikinca kafayi kaldirip bakmistim. aman ne kadar buyuk bi agiz demistim kendi kendime !! :))yerim o agzini onun.
cok zevkliydi dogum! harika bir tecrubeydi
esim de sonuctan cokkkkk memnunn ! hani kafasinda soru isareti olanlar icin diyorum
cok guzel fioanacimm uc dort ay tekiplemissinn ne mutlu sanaa
kac gund ebir regl oluyosun ve tahminince kacinci gun gidakliyonn
merhaba fionacigim naber canim valla feyzanin yöntemini birisi denesin yahu regelden sonra hamis kalsin.ben denerdim ama benim son sansim kizlar.3 yeterli.lütfen bence dogru yahu.ben 2 sindede regelden hemensonra kalmadim biliyorum.orkidem sen 2 öyle dene sence'???sen bilirsin canim??kaydirigubbakcemile5Merhaba kızlar ben yokken ooo neler neler olmuş oku oku bitiremedim valla.Umarım hepiniz iyisinizdir.Serdalın da kızı oluyomuş.Gerçekten bizde var bişeyler.Bu sene çevremdeki hamilelerin çoğunun bebesi erkek ama bizim topiğe uğramıyo bu erkek bebeler.Ne yapalım onlar bizi istemezse bizde onları istemeyiz.Komşum bugün yarın doğuracak oğlu olacak .Adetten hemen sonra hamile kaldığımdan eminim diyor hatta doktorda doğrulamış bunu.4 gün adet oluyomuş 6 yada 7 .gündü diyo.Seyrek ilişkiyi o da doğruluyor.
merhaba fionacigim naber canim valla feyzanin yöntemini birisi denesin yahu regelden sonra hamis kalsin.ben denerdim ama benim son sansim kizlar.3 yeterli.lütfen bence dogru yahu.ben 2 sindede regelden hemensonra kalmadim biliyorum.orkidem sen 2 öyle dene sence'???sen bilirsin canim??kaydirigubbakcemile5
cok guzel fioanacimm uc dort ay tekiplemissinn ne mutlu sanaa
kac gund ebir regl oluyosun ve tahminince kacinci gun gidakliyonn
Canım benim çok haklısın, rabbim izin vermezse hiç birşey olmuyo değil kız erkek, bebek sahibi olmayı nasip edecek mi onu bile bilmiyoruz.Takvimim bitmedi canım aralıkta bitecek ama artık fazlaca güvenmiyorum sanki denememin manası yokmuş gibi geliyor bu ay son kez denerim belki çünkü yumurtlama günlerimle çakışıyor gibi.Canım tabi sizin hayal kırıklıklarınızı gördümya ben artık herşeye hazırladım kendimi.Sizler bizim önümüzde örnek oldunuz keşke istediğimiz gibi sonuçlansa idi ama ne yapalım bundada vardır bir hayır.Serdalcim sakın çevrende söylenenleri kafana takıp üzülme tatlım.Ben kız annesi olmak bir ayrıcalık bunu yaşayınca daha iyi anlıyacaksın.Sende onunla genç kızlık günlerine geri döneceksin giyimiyle kuşamıyla ,cadılıklarıyla,bilmiş bilmiş sözleriyle evinizin bitanesi olacak .
bence de kiz cocuk gibisi yok. tabii cocuktan cocuga degisir, genelleme yapmamak lazim ama benim gozumun onunde iki ornek vardi: iki tane teyzem var, birinin 5 tane oglu, digerinin de 3 tane kizi var. oglu olan teyzem tek odali bir barakada tek basina yasadi, akciger kanseri oldu. hasta olana kadar ogullarindan hicbiri onunla ilgilenmedi, hepsi de karilarinin agzina baktilar ve karilari da teyzemi bir kenara attilar. mumkun oldugunca biz yegenleri yaninda olmaya calistik. bu erkek evlatlar annelerini kandirip elinden, dedemden ona kalan evi aldilar, "ustune para koyup sana daha guzel ev alacagiz" diye sattilar, sonra da parasini bir guzel yediler. babalarinin (kocasinin demiyorum cunku adam teyzemin ustune bir daha evlendi, gozu kor olsun, hic arayip ihtiyacin var mi diye sormadi) iki katli evinin ust katinda bir oglu alt katinda bir oglu otururdu da, teyzem de bu evin bahcesindeki o tek gozlu barakada yasardi, bir gun olsun yemege cagirmazlardi.. senağlama off oyle acikli bir hikaye, yazacak o kadar sey var ki, bu kadarla kalsin.. 3 kizi olan teyzemin ise kizlari gozunun icine bakar, "annem birsey istese de yapsak" diye.. kizlar daha duygusal, daha bagli oluyorlar. ya da benim gordugum kizlar oyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?