- 17 Mayıs 2007
- 366
- 24
- 46
offf fionaa yaa sendemii yapma canimm ne kadrr mantiksiz biseyy
okadinn dmekk cook erkenn yumurtlamiss
yaa kafayi yiceùmmm
nasil reglden sonra gebe kaliniyoo birak oglannii
gebe nasil kaliniyorr
neysee iyice canim sikildii artikk hic biseyi neticeye baglayamiyoruzzz:mymeka:
valla kaliniyo. esim urdundeydi ben istanbuldaydim. nikahimizin yildonumu icin geldi. ben ayin 20 sinde regl olmustum 25 inde bitmisti 26 sinda tam bitti iste dus aldim falan.
27sinde esim geldi. yemege ciktik. yedik ictik eglendik. korunmadik. unutmusuz.
ertesi gun dondu o. sadece yildonumumuz icin geldi. sonra ben bi daha adetime yakin gittim urdune belki bir iki gun once . ama olmadim iste.
hesaplamalara gore 14. gun yumurtluyor olmaliyim. bu durumda yumurtlamadan 7 gun onceki iliskiden hamile kalmis oluyorum. aslan kizim inatla ve sabirla beklemis yumurtayi annecigine kavusmak icin. iyi ki de beklemis omrum
olduuu ! cunku neden??? Allah Helin i yaratmak istemis ve onun annesi olmaya beni layik gormus. ilk nefesini alacagi zamani da ayarlamis ve o tarihe gore yerlestirmis icime ! ister yumurtlama gunu olsun ister 10 gun once olsun hatta isterse regl ken olsun. Allah ol dedi mi oluyor !
kim karsi cikabilir ki ? Sukurler olsun binlerce
su cay isine bi bakin ya. aklim agelince anneme de sordum. bir tanidigim durrmadan cay icer deli gibi 2 oglu var bir digeri de cay tiryakiliyle meshur kiz tutturucam diye 7 oglan yapti bir akrabam kendinden bile cok cay iciyo 3 u dusuk ama toplamda 4 oglu oldu. baskasi yine cayci ve 2 oglu var bir digeri de cayci hatta cay fali bile bakmayi ogrenmis ice ice ve 5 oglu oldu !
bunlar tanidiklarim bizzat .
ben sabah kahvaltida cay icerim bir bardak. bi de bazen oglen bi yere gidersem o da. !
hadi kizlar hemen gidip semaver alinnnnnnn :lepi::lepi: