- 17 Mayıs 2007
- 366
- 24
- 46
offf fionaa yaa sendemii yapma canimm ne kadrr mantiksiz biseyy
okadinn dmekk cook erkenn yumurtlamiss
yaa kafayi yiceùmmm
nasil reglden sonra gebe kaliniyoo birak oglannii
gebe nasil kaliniyorr
neysee iyice canim sikildii artikk hic biseyi neticeye baglayamiyoruzzz:mymeka:
iğne vurulurken beline acıyo mu.
SUERNURCUGUM BENDE DORTMUND SEHIRINDE KALIYORUM iNSALLAH ! OGLANI TUTDURURSUN CANIM HAYIRLASIYLA CANIM:BENDE "2 sinde hic dikkat etmedim ve hep sik iliski olmusdu cünkü hemen hamis kalmak istemisdim.bende Allah herkeze verir insAllah:asigim:
canim burdan uzakmissin insallah tuttururuz yaa bende de canim SIK iliski olmustu bende o kadar o zaman arastirmamistim ama ben memnunum hep iki kizim olsun isterdim kizlari cok seviyorum disarida arkadaslarin kizlarini bile seviyorum ama cok sirin geliyorlar ama ücüncüyü tabiiki önce saglikli sonra erkek olsun isterim hayirlisi olsun ne diyelim cogu yöntemlerde tutmadi bakalim belki ben hamile kalana kadar yeni birsey daha cikar biz deneriz bu kez senin kizlar kac yasinda ücüncüyü düsünüyormusun
slm kızlar
bu gün benim doğum günüm.sırnaşık şey
inşallah bu yıl hayırlısıyla hamile kalırım :ecrin_bebek:ve sağlıklı bi bebek alırım kucağıma.
23.09.1981 doğumluyum.28 yaşındayım demek çok zor olucak.:1shok:
walla çok büğüdüm be.:roflol::roflol:
evet bende kıbrısa gidicem ama ben birsey sormayı unuttum..eger tutmazsa yine mi 7 gun kalmak gerekiyor yoksa dollenmiş yumurtları donduruyorlar mmı bir dahaki sefere daha az orda kalmak için.
ben de sunu gozlemledim: cinsel istegi cok olan, ya da oyle demeyeyim de, sIk bosalan erkeklerin kiz cocugu oluyor. ben artik buna iyice inanmaya basladim.
canım benım sen simdi 2. cocuga mı hamilesin....3. cocukları cok gecmeden yapmak lazım yoksa zor yapıcaz ben soyliyim....tup bebek yapıyorlar ama pgt denen seyde bebekte rahatsızlıklarada bakıyorlar
evet doktorlar daha iyi bilir...ama ben kendi doktoruma sormustum dondururlar demişti....yani her ay 7 gun orda kalmak zor yani
Mimikacım tüp bebekte her ay diye bişey yok canım an az 3 ay normalide 6 ay ara vermen gerekiyor tutmassa .bende temmuzda denedim kıbrısta erkek bebek için 2 kızım var birincide tutmadı ikinci deneme için 6 ay bekliyorum . zaten maddi ve ençok da manevi olarak tutmadığı için yıkılıyorsun toparlanmak uzun sürüyor. birde kullanılan ilaçlar kadının ruh halini mahfediyor dr önceden söylüyor bunuda . Gerçekten resmen ben depresyon oldum tutacağına o kadar emindimki çok çabuk hamile kalan biriyim diye çok güvenmiştim kendime.CADIARZUCADIARZU
kızlar bence bu işin garantisini yukseltmenın en iyi yolu doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak oyle bile yuzde 80 sansın oluyor....eger bu işi daha garanti istiyorsanız yumurtalama takibi yaptırın...pgt ya kıbrıs ya da giritte yapılıyor turkiyede yasak...[/ sana hak veriyorum canim bende yumurta takibi ve catlama ignesi yaptirmak istiyorum ama burda yapmiyorlar tüp bebege ama cesaret edemiyorum cünkü cok ugras lazim gibi geliyor esininde cok istememsi lazim bide sabir 6 ay bekelicekmissin ona cok sasirdim