bence de kiz cocuk gibisi yok. tabii cocuktan cocuga degisir, genelleme yapmamak lazim ama benim gozumun onunde iki ornek vardi: iki tane teyzem var, birinin 5 tane oglu, digerinin de 3 tane kizi var. oglu olan teyzem tek odali bir barakada tek basina yasadi, akciger kanseri oldu. hasta olana kadar ogullarindan hicbiri onunla ilgilenmedi, hepsi de karilarinin agzina baktilar ve karilari da teyzemi bir kenara attilar. mumkun oldugunca biz yegenleri yaninda olmaya calistik. bu erkek evlatlar annelerini kandirip elinden, dedemden ona kalan evi aldilar, "ustune para koyup sana daha guzel ev alacagiz" diye sattilar, sonra da parasini bir guzel yediler. babalarinin (kocasinin demiyorum cunku adam teyzemin ustune bir daha evlendi, gozu kor olsun, hic arayip ihtiyacin var mi diye sormadi) iki katli evinin ust katinda bir oglu alt katinda bir oglu otururdu da, teyzem de bu evin bahcesindeki o tek gozlu barakada yasardi, bir gun olsun yemege cagirmazlardi.. senağlama off oyle acikli bir hikaye, yazacak o kadar sey var ki, bu kadarla kalsin.. 3 kizi olan teyzemin ise kizlari gozunun icine bakar, "annem birsey istese de yapsak" diye.. kizlar daha duygusal, daha bagli oluyorlar. ya da benim gordugum kizlar oyle..