- 22 Ağustos 2007
- 248
- 2
hoşgeldin patriya nasılsın:))
hoşbuldum canım iyiyim sennasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin patriya nasılsın:))
patria canim hg
biz burda konumuz cogu zaman cinsiyet belirleme uzerine
yum gununde erkek bebek oncesi kiz bebek genelde drlarin da kabul ettigi bir yontem
ama hic birimizdede tutmadi bir kisi haric:roflol:
duydugumuz yontemleri konusuyoruz burda
ah birde belirleyebilsek patriacimm
adimiz cikmis 9 a inmez olmus 8 e ((
canim erkek bebek olmsi icin hamilelik oncesi potasyum sodyumlu beslenme ve yumurtlama gununde gebelik kiz bebek icin calsiyum magnezyum ve yumurtlamadan occeki gunlerde gebelik elde edilirse sans artiyor
yoksa bizim belirledigimiz bir sey yok yine hersey Allah tan
nurerencim sende hg canim tatilde olmana ragmen yinede cok gelmiyorsun
hoşbuldum canım iyiyim sennasılsın
canim evet o olaydan sonra hepimiz biraz etkilendik ama gecti kapandi
biz yine bize donelim
canim sen ikonlari diyorsun galiba onlari ustune tiklayica yazdigin yazinin yanina ekleniyor
bende ilk baslarda bilmiyordum tesadufen ogrenmis oldum bir dene istersen
mesaj yazdigin yerde altta resimler var tikla yazi olarak geliyor sonra cevabi yollayincada resim olarak cikiyor
nurerncim esim bugun cok hasta atesi dusmuyor yanina gidip geliyorum o yuzden cok giremiyorum zaten bizde boyle baslar sonra sirayla hepimizde hasta oluruz
hep kucuk kizimla baslardi bu defa esimle basladi sirada kim var bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ne demek istiyon orkidee kis:mymeka:
birinde tutmaz oburunde tutar:dilcikar::dilcikar:
dahada olmaz bir sonrakinde tutar:roflol:
ama eninde sonunda birinde tutar iste gor bak:roflol:
aregon canim masallah senin 9 haftan kaldi
sancilar normal olmasi gerek doguma hazirlaniyorsun benim bile geceleri cok kasilmalarim oluyor canim
birde aregoncum bebegin dogum pozisonuna geldimi
ahanda buraya yaziommm kizlarr
ikincidee allahin izniylee oglani bulucazzz ama kacinci ikincide allah bilirrr:roflol:
aregoncum gulnisa ablaa alisik dogurmayaa
dur bide ben tadam dogumu nasil biseyyy hosuma giderse bol bol dogururam-tatlicadiarzu-
aksam elveda rumelide kaymakamin karisinin tamm 6 mi ne oglu vardi dizidee
ben esime dedimki ayy dediim bunun hepsii o karinin anaaa dediydiimm
birini sana versin diyii deluu adammmkaydirigubbakcemile3
Merhaba süper aneler nasılız, benim iki gündür hafif sancılarım var, ay sancılar diyeceğim ama sekizinci aya daha yeni girdim, neyse cma kontrolüm var zaten NST ye gireceğim , raporumu da alıp evde oturacağım inşaallah ...