- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.381
4 eylül 2016Tamam cnm dışardayım eve gecince ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 eylül 2016Tamam cnm dışardayım eve gecince ekleyeyim
Sanada hayırlı günler canım 63 ü gördüm de sormadan edemedim bacım sen demi Urfa lisinHayirli sabahlar kizlarr gunaydinnnn
İnşallah herşey güzel geçer canım bizi haberdar etmeyi unutmaKızlar günaydın bugun randevum var ama utrasyon. Degıl normal muane kan alıcaklar oyle işte bakalım yeni hamilelık dosyamı yapıcaklar sadece
Doğrudur canım bende geçen ay sabahları aç karnına aklıma geldikçe 3-4 tane yiyordum gerçekten etkisi olduğunu duydum bendeKızlar ben hamile kaldığım ay karı-koca organik incir reçeli çok tüketmistik.. yumurtanın gelişmesine etkisi olduğu söyleniyor.. Aklınızda bulunsun
Kız sen benim içimdekileri mi görüyon nedir bende öyleyim. Canım bişey çeksin almadan yapamıyorum annem hep söyler hamile kalıp aşerirsen işimiz iş diye haha valla bende aç gözlülükten yapıyorum sanırımcnm ben aşermemde zaten normalde iştahlıyımdır hamilelik bahanem olur yani
Kız işte güzel olur iki tane paşan olsun iki kız iki oğlan süper valla olur hemdecnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun var inciride yersem ikiz oluyormuş bide allah korusun ailemde yatkındır ikizlere kendi eşim ikiz hem anne tarafımda var hem eşim tarafında 6 ikizimiz var
Bizde de çok var canım nenemin ikizleri var halamın kızının ikizleri var teyzem üçüne hamile kalmış ama doğumda hepsi ölmüş eski zaman iste bişey yoktu kicnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun var inciride yersem ikiz oluyormuş bide allah korusun ailemde yatkındır ikizlere kendi eşim ikiz hem anne tarafımda var hem eşim tarafında 6 ikizimiz var
Ayni markayi bende kullanmistim oyle oluyor cnm normal ilactan icerde eriyor kalanlar idralle atiliyorKizlar benim uzunca bir dönemdir ilişki sirasinda vajinada yanma var di tabi bu yanmanin etkisi ile canim çok aciyordu haliyle tam birleşme olmuyordu.Saglik ocagina gittim iki kez suya konulan tek kullanimlik ilaç içtim ama etki etmedi devam etti.özellikle idrar yaparken değil ilişki sirasinda idi yanmam gecen gün tekrar gittim ZAILAN isminde fitil verdi aksam koydum fitili (adet döneminin geçmesini bekledim) sabah idrarimda beyaz nokta nokta bisiler vardi acaba sokturdugunden mi yoksa ilacmidir o beyazlik.ilk defa fitil kullandim.bu arada benim smear testi de aldirmam lazim ama fobim var o masaya Karsi ((((
Canım sat günü nü yani son adet tarihini yaz ekler seni deKız hu huuu benide yaz yumurtlama gunu
Canım o ilaçtır bende iki ay çektim insanın af edersin ilişki yapası bile olmuyor öyle çok kuruluk da oluyor haliyle agriyor bende fitil kullandım etrafına da krem sürdüm allaha şükür bende geçti ama o dediğin fitildir içinde eriyor çünkü. İnşallah iyileşirsin cankm geçmiş olsunKizlar benim uzunca bir dönemdir ilişki sirasinda vajinada yanma var di tabi bu yanmanin etkisi ile canim çok aciyordu haliyle tam birleşme olmuyordu.Saglik ocagina gittim iki kez suya konulan tek kullanimlik ilaç içtim ama etki etmedi devam etti.özellikle idrar yaparken değil ilişki sirasinda idi yanmam gecen gün tekrar gittim ZAILAN isminde fitil verdi aksam koydum fitili (adet döneminin geçmesini bekledim) sabah idrarimda beyaz nokta nokta bisiler vardi acaba sokturdugunden mi yoksa ilacmidir o beyazlik.ilk defa fitil kullandim.bu arada benim smear testi de aldirmam lazim ama fobim var o masaya Karsi ((((
Aynen öyle yemek yemeği seviyorum cnm kimileri yaşamak için yemek yer ben yemek yemekten keyif alanlardanımoh sefamız olsunnKız sen benim içimdekileri mi görüyon nedir bende öyleyim. Canım bişey çeksin almadan yapamıyorum annem hep söyler hamile kalıp aşerirsen işimiz iş diye haha valla bende aç gözlülükten yapıyorum sanırım
Yok bacım yok rabbim isteyene versin gercekten ben hiç bakamam cnm ya inan tırlatırım 1 olsun benim olsunKız işte güzel olur iki tane paşan olsun iki kız iki oğlan süper valla olur hemde
Canım yanılmıyorsam mantar acı yapar bende bi ara öyle oluyordu doktorun dediği mantar kist enfeksiyon hepsi var dedi anlayacağın kaşıntı yeşilimsi akıntı ilişkide acı hepsi vardı kullan bakalım fitili inşallah iyi gelir fitil içini temizliyordur allah şifa versin cnmKizlar benim uzunca bir dönemdir ilişki sirasinda vajinada yanma var di tabi bu yanmanin etkisi ile canim çok aciyordu haliyle tam birleşme olmuyordu.Saglik ocagina gittim iki kez suya konulan tek kullanimlik ilaç içtim ama etki etmedi devam etti.özellikle idrar yaparken değil ilişki sirasinda idi yanmam gecen gün tekrar gittim ZAILAN isminde fitil verdi aksam koydum fitili (adet döneminin geçmesini bekledim) sabah idrarimda beyaz nokta nokta bisiler vardi acaba sokturdugunden mi yoksa ilacmidir o beyazlik.ilk defa fitil kullandim.bu arada benim smear testi de aldirmam lazim ama fobim var o masaya Karsi ((((
Gönlünde varsa rabbim sanada nasip etsin cnm inşallahBizde de çok var canım nenemin ikizleri var halamın kızının ikizleri var teyzem üçüne hamile kalmış ama doğumda hepsi ölmüş eski zaman iste bişey yoktu ki
Aynen canım bende öyleyim vallaAynen öyle yemek yemeği seviyorum cnm kimileri yaşamak için yemek yer ben yemek yemekten keyif alanlardanımoh sefamız olsunn
İnşallah gönlünce olsun ama veren Allah o kuvveti gücü sabrı da veriyor canımYok bacım yok rabbim isteyene versin gercekten ben hiç bakamam cnm ya inan tırlatırım 1 olsun benim olsun
İnşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahGönlünde varsa rabbim sanada nasip etsin cnm inşallah
Canım cat anında ilişkisi olanları yumurtlama zamanına yazdım cnm senin cat anından olmadığı için yakın yazdım ama tabikide yumurlama günümeleklerim benim2 bacım parmaklarına sağlık takvim çok güzel olmuş Rabbim geride hamile bekleyenleri de eklemeyi nasip etsin inşallah
Bende gece 2 de ilişki oldu çat da ikindi akşam arası oldu arada 10-15 saat var gibi yumurtlama günü sayılmıyor mu canım?