- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.401
Kızın nasıl oldu cnm iyimi biraz dahaAynen canım bende öyleyim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın nasıl oldu cnm iyimi biraz dahaAynen canım bende öyleyim valla
Amin cnm aminİnşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet cnm bende urfaliyimmm sendemi urfa isin?Sanada hayırlı günler canım 63 ü gördüm de sormadan edemedim bacım sen demi Urfa lisin
Ayyy evet yaa simdilerde bir birakabilsem super olcak hep aklimda (((((yildiz63 cnm bende sigara iciyorum drum ozellikle ilk 3ayin ic organ gelisimi oldugunu söylemişti kizimda hic icmedim ilk 3ay ama sonra gunde 5i gecmeyecek sekilde iciyordum drumun izniyle ama iyi degil tabi hic icmemek en iyisi bunda oyle yapicam inşallah basarabilirsem
He yaa bide zilgit cekerimmmmmilk zamanlar tek başına cekersin sonra onlarda katılır halaya
Ben ilk hamileligimde icmedim ara sira sonra baya bir dogumdan sonra ictim 2.ci de ilk zamanlar biraktim ama simdi icmeden duramiyorum bazen acaba hamileyim mi diyorum yazik diyorum ama elimden birakamiyorumcok tiryakiysen doktor 3 bilemedin 4 taneye izin veriyor cnm ama tabikide içmesen cok cok iyi olur rabbim tiksindirsin ilk kızımda sigara kullanmıyordum sonradan başladım ve inan sabah kalktığım gibi sigara yemek su hiç bişey sadece sigarayla acıyordum gözümü ikinci kızımdan önce içiyordum kızıma hamile kalınca bırakamam sandım allaha cok şükür rabbimin yardımıyla içmedim kızımı sütten kesinceye kadar he yalan yok hiçmi içmedim desem yalan olur arada kacamak yaptım tabiki
Hiç sorma canım ya. ben de devlet hastanesi ne gidiyorum genelde ama bazı doktorlar çok gıcık oluyor. Ne var sanki başka doktora da gitmenin ne sakıncası olacak. neyse bebiş iyi olsun da önemli olan o.Kizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya
Canım yanılmıyorsam mantar acı yapar bende bi ara öyle oluyordu doktorun dediği mantar kist enfeksiyon hepsi var dedi anlayacağın kaşıntı yeşilimsi akıntı ilişkide acı hepsi vardı kullan bakalım fitili inşallah iyi gelir fitil içini temizliyordur allah şifa versin cnm
Canım o ilaçtır bende iki ay çektim insanın af edersin ilişki yapası bile olmuyor öyle çok kuruluk da oluyor haliyle agriyor bende fitil kullandım etrafına da krem sürdüm allaha şükür bende geçti ama o dediğin fitildir içinde eriyor çünkü. İnşallah iyileşirsin cankm geçmiş olsun
Anladim Cnm peki sen faydasini gördün mu? Doktor ilişki olmasin dedi ama suresini söylemedi? Gerçi eşim sabah seyahate gitti cumaya kadar yok :)))))Ayni markayi bende kullanmistim oyle oluyor cnm normal ilactan icerde eriyor kalanlar idralle atiliyor
Aynen canım 4kisi kurbanlık koyun gibi dizildik hızlı hızlı hemen yolluyorlar sedyenin ustunde ortu bile yoktu of allah herkesin yardımcısı olsun mecbur kalınca insanlar ne yapsınHiç sorma canım ya. ben de devlet hastanesi ne gidiyorum genelde ama bazı doktorlar çok gıcık oluyor. Ne var sanki başka doktora da gitmenin ne sakıncası olacak. neyse bebiş iyi olsun da önemli olan o.
Çok güzel olmuş ama inşallah en yakın zamanda sizde katilirsinizCanım cat anında ilişkisi olanları yumurtlama zamanına yazdım cnm senin cat anından olmadığı için yakın yazdım ama tabikide yumurlama günü
Canim gittim randevuma bakti bana muane etti dosyami yapti yarin kan vermeye gel dedi ekografiyede daha Var yeniden arayip alamam gerekiyimusİnşallah herşey güzel geçer canım bizi haberdar etmeyi unutma
evet ya insan gicik oluyo Oyle umarim bisisi yoktur bebisin allaha emanet bebeklerimizKizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya
Cok şükür iyi canim biraz yemeye başladı ve daha kurmadı allaha şükür sağol canım sorduğun içinKızın nasıl oldu cnm iyimi biraz daha
He bacım bende urfaliyemEvet cnm bende urfaliyimmm sendemi urfa isin?
İnşallah herşey yolundadır canım bol bol dua edicem sana. rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinKizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya
Allah razı olsun canım benim çok sağolİnşallah herşey yolundadır canım bol bol dua edicem sana. rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım sevindimCok şükür iyi canim biraz yemeye başladı ve daha kurmadı allaha şükür sağol canım sorduğun için
Gördüm cnm tertemiz etti bana fitil kullanımı bitince deneyebilirsin demisti bide bana kasinti icin vermisti mantar icinmis aynı marka.fitil sonrasi gebelik şansı cok yuksek oluyor bende olmamıştı o ayriAnladim Cnm peki sen faydasini gördün mu? Doktor ilişki olmasin dedi ama suresini söylemedi? Gerçi eşim sabah seyahate gitti cumaya kadar yok :)))))