" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba hanimlar 2 aydan fazladir yazismalarinizin hepsini okudum 2043 sayfa🙈. Resmen bende bagimlilik yaptiniz kitap okur gibi acaba hamile kalabildi mi? Kaldiysa cinsiyeti ne olur diye merakla tek tek okudum buyuk cogunluk gonlundeki cinsiyete kavustu cok sukur. En cok sayfa sahibini merak ettim bir gitti pir gitti var mi acaba @Meleklerimbenim2 den haberi olan oglumu oldu kizi mi yada saglikla kavustu mu? Lutfen kendinizden haberler yazin bebekleriniz 2 yasini gecti. Birdemetumut Birdemetumut @Papatyam321 Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 besirsu besirsu @bulut29 @snfogretmeni @berenbetul daha aklima gelmeyen birçok kisi lutfen kendinizden haber verin @Sahra vardi @the craysy
Merhaba canım evet hepimiz maalesef dağıldık ben arada bir girip çıkıyordum arkadaşlardan giren varmı diye ama kimse uğramadı malesef bendede ondan heves gitti ondan dolayı bende bayadır giremedim.
Biz iyiyiz canım sorduğun için çok teşekkür ederim küçüğüm iki yaşını geçti çok şükür rabbim isteyen herkese gönüllerince nasip etsin inşallah

CAnım adetim bitti ve iliskiye basladık gün asırı iliski oldu kız bebek icin sık iliski çok önemli cünkü iceride sürekli x ler kalıyor y lerin ömrü kısa oldugu icin y ler ölüyor ve catlama zamanı x ler cogunlukta kaldigi icin x in döllenme oranı cok yükseliyor 2.olarak hergun düzenli testlerimi yaptım benim yumurtam erken catlıyor hamile kaldigim ayda tahminimden daha bile erken catladı ben son iliskiyi t cizgisi belirginlesmeye basladıgında bıraktım esit koyuluga gelmeden yani ve tam 30 saat sonra t cizgisi siliklesmeye basladı yani tam kızların erkek zamanı iliskileri gibi oldu 3.olarak ben kadınların iliskide zevk almazsa kız zevk alırsa erkek olucagini duymustum hatta you tube da din üzerine konusan bi adam bunu anlatiyordu ne kadar dogru bilemem ve butun iliskilerde ben hic zevk almadim 4.olarak her iliskiden sonra sola yattim bunuda duymustum sola yatimca kiz sag erkek diye ama ilk once iliskiden somra yarim saat ayaklarimi baza basligina dayadim sonra sola donup yattim bunlar ne kadar dogru bilemem ama sık iliski ve yumurta takibi onemli ve bol bol dua tabiki hep dua ettim insallah kız isteyenlere bir faydam olur rabbim sizlerede nasip eder saglıkla dogurmak nasip olur biz elimizden geleni yapalim takdir allahın
Bilgi

O birazda senin yumurtlana baglı onceden takip ettinmi hic yumurtan erkenmi catliyor gecmi benim erken catliyor mesela cizgi koyulasmaya baslayinca ben iliskiyi kestim 24 saat sonra test pikten cikip tekrat esit koyuluga gelmisti 30 saat sonra t hafif siliklesmisti daha erken biraksaydim iliskiyi daha iyiydi normalde 2gun once birakmak daha garanti
.

Canım ben de kasık ağrısı oluyor o normal rahim büyüyor ya ondan oluyordur. Ama karnımın sağında yukardan aşağıya kadar böyle sanki bir damar çekiliyor çok rahatsız edici ağrısı. Böyle sanki biri bir bıçak ile yukardan aşağıya kadar yarıyor damar çekilmesi dir ama normal mi onu bilmiyorum korkmuyor da değilim hani inşallah normal dir canım
Merhaba cok gecmis uzerinden ama benim de kasigi.da benzer acim var...sizin o zaman normalmiydi...

X