" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aaa ne guzel bizim tarafa ta pek ikiz yok ...annem ikizleri varmis ama 4 aylikken dusuk olmus. ..kismettt ozman senin ikiz bebislerin olabilir
ayyy rabbim isteyene versin cnm vallahi ben almayayım ilk cocukta istedim ama şimdi tımarhanelik olurum heralde 1 yeter rabbim verirse:rolleyes::rolleyes:

Merhaba kızlar ay yine çok yazmıssınız dün yemege misafirlerim vardı yeni girebildim S sahra_89201 canım cok iyi olmuş bidaha iliski olmaması son iliski kac gun once oldu xler dòllenir insallah canım K kizim06 canım sen ne zaman cinsiyet ògrenmeye gidicen insallah kız dır ANGIE79 ANGIE79 insallah seninde erkektir canım rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

Evet baslari coook zormus ama 3 yasindan sonra cok da guzellll:)) amin cnm aminnn:KK48:
sen istiyon sanırsam inşallah rabbim sana gönlündeki ikizleri yazsın 1 erkek 1 kız yada 2 erkek yada 2 kız ne isytiyorsan rabbim nasip etsin cnmhayırlısıyla sağlıkla cocuğun varmı yada hamilemisin cnm

sen istiyon sanırsam inşallah rabbim sana gönlündeki ikizleri yazsın 1 erkek 1 kız yada 2 erkek yada 2 kız ne isytiyorsan rabbim nasip etsin cnmhayırlısıyla sağlıkla cocuğun varmı yada hamilemisin cnm
Cnm ellerinden oper 2 oglum var ama 3.cu istiyorum :-) Rabbim hepimizn gonlune gore versin :) bizimde insaAllah bir kizim olsun istiyorum tabii nasip bakalim ikiz seviyorum acikcasi ama bakabilirmiyim onuda bilmiyorum :confused:

Cnm ellerinden oper 2 oglum var ama 3.cu istiyorum :-) Rabbim hepimizn gonlune gore versin :) bizimde insaAllah bir kizim olsun istiyorum tabii nasip bakalim ikiz seviyorum acikcasi ama bakabilirmiyim onuda bilmiyorum :confused:
allah bağışlasın cocuklrını hayırlı evlat olsunlar cnm gönlündekinide rabbim nasip etsin inşallah doğum falan iyide tek seferde kurtuluyon ama sonrası inanılmaz zor neyse seni korkutmayayım:deli::deli::deli:

meleklerim benim2 meleklerim benim2 ay canım takvimi sana aynen böyle yapalım diycektim ileride okuyanlarada örnek oluruz diye cinsiyet belli oluncada yazarîz diycektim süper olmus ellerine saglık canım insallah en yakın zamanda seninde isminin yanında hamis yazar canım benim:KK200:
beğendiğinize sevindim kızlar teşekkür ederim:KK15:

allah bağışlasın cocuklrını hayırlı evlat olsunlar cnm gönlündekinide rabbim nasip etsin inşallah doğum falan iyide tek seferde kurtuluyon ama sonrası inanılmaz zor neyse seni korkutmayayım:deli::deli::deli:
Aminnnn ecmain hepimizn gonlune gore versin Rabbim :) kismetttt:KK49: Olursa kendinimi dusunemiyorum bebislerimle :halay:halay cekerim heraldeeeo_O

Bende kullaniyorum ama tiryakiyim ilk basta istedigim zaman birakicm demisti ama olmuyor ilk hamileligimde hemen biraktim insaAllah yine birakirim
cok tiryakiysen doktor 3 bilemedin 4 taneye izin veriyor cnm ama tabikide içmesen cok cok iyi olur rabbim tiksindirsin ilk kızımda sigara kullanmıyordum sonradan başladım ve inan sabah kalktığım gibi sigara yemek su hiç bişey sadece sigarayla acıyordum gözümü ikinci kızımdan önce içiyordum kızıma hamile kalınca bırakamam sandım allaha cok şükür rabbimin yardımıyla içmedim kızımı sütten kesinceye kadar he yalan yok hiçmi içmedim desem yalan olur arada kacamak yaptım tabiki :oops::olamaz::olamaz:

X