- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.341
meleklerim benim2 baştaki takvim harikaaa olmuş ellerine sağlık cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy rabbim isteyene versin cnm vallahi ben almayayım ilk cocukta istedim ama şimdi tımarhanelik olurum heralde 1 yeter rabbim verirseAaa ne guzel bizim tarafa ta pek ikiz yok ...annem ikizleri varmis ama 4 aylikken dusuk olmus. ..kismettt ozman senin ikiz bebislerin olabilir
evet cnm şuan için en büyük sizsiniz hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım1. sayfadaki lıste cok güzel olmuş cnm. ellerıe sağlık meleklerim benim2 oğlum abısı olacak bebıslerın demekkı en buyuk oymuş
Evet baslari coook zormus ama 3 yasindan sonra cok da guzellll:)) amin cnm aminnnayyy rabbim isteyene versin cnm vallahi ben almayayım ilk cocukta istedim ama şimdi tımarhanelik olurum heralde 1 yeter rabbim verirse
yani cok değil ama aş ercez yaa küsersen kim getircekVee hamile kaldığımızda genelde küsecegiz
sen istiyon sanırsam inşallah rabbim sana gönlündeki ikizleri yazsın 1 erkek 1 kız yada 2 erkek yada 2 kız ne isytiyorsan rabbim nasip etsin cnmhayırlısıyla sağlıkla cocuğun varmı yada hamilemisin cnmEvet baslari coook zormus ama 3 yasindan sonra cok da guzellll:)) amin cnm aminnn
evet cnm ben kullanıyorumtiryaki değilim ama kahveyle arada arkadaşlarla içerimKizlar bisey sorcam aranizda sigara kullanan varmii
Vallahi ben hem küsüyom hem istiyorum o 1yilin acisini 9ay da odetecem bu daha iyi günleriyani cok değil ama aş ercez yaa küsersen kim getircek
Cnm ellerinden oper 2 oglum var ama 3.cu istiyorum Rabbim hepimizn gonlune gore versin :) bizimde insaAllah bir kizim olsun istiyorum tabii nasip bakalim ikiz seviyorum acikcasi ama bakabilirmiyim onuda bilmiyorumsen istiyon sanırsam inşallah rabbim sana gönlündeki ikizleri yazsın 1 erkek 1 kız yada 2 erkek yada 2 kız ne isytiyorsan rabbim nasip etsin cnmhayırlısıyla sağlıkla cocuğun varmı yada hamilemisin cnm
sahimi beğendinizmi gercektenmeleklerim benim2 baştaki takvim harikaaa olmuş ellerine sağlık cnm
Bende kullaniyorum ama tiryakiyim ilk basta istedigim zaman birakicm demisti ama olmuyor ilk hamileligimde hemen biraktim insaAllah yine birakirimevet cnm ben kullanıyorumtiryaki değilim ama kahveyle arada arkadaşlarla içerim
allah bağışlasın cocuklrını hayırlı evlat olsunlar cnm gönlündekinide rabbim nasip etsin inşallah doğum falan iyide tek seferde kurtuluyon ama sonrası inanılmaz zor neyse seni korkutmayayımCnm ellerinden oper 2 oglum var ama 3.cu istiyorum Rabbim hepimizn gonlune gore versin :) bizimde insaAllah bir kizim olsun istiyorum tabii nasip bakalim ikiz seviyorum acikcasi ama bakabilirmiyim onuda bilmiyorum
beğendiğinize sevindim kızlar teşekkür ederimmeleklerim benim2 ay canım takvimi sana aynen böyle yapalım diycektim ileride okuyanlarada örnek oluruz diye cinsiyet belli oluncada yazarîz diycektim süper olmus ellerine saglık canım insallah en yakın zamanda seninde isminin yanında hamis yazar canım benim
Aminnnn ecmain hepimizn gonlune gore versin Rabbim :) kismetttt Olursa kendinimi dusunemiyorum bebislerimle halay cekerim heraldeeeallah bağışlasın cocuklrını hayırlı evlat olsunlar cnm gönlündekinide rabbim nasip etsin inşallah doğum falan iyide tek seferde kurtuluyon ama sonrası inanılmaz zor neyse seni korkutmayayım
kız sen nasıl bişey olmuşsun yazıktır adama hamilesin biraz daha mülayim olVallahi ben hem küsüyom hem istiyorum o 1yilin acisini 9ay da odetecem bu daha iyi günleri
cok tiryakiysen doktor 3 bilemedin 4 taneye izin veriyor cnm ama tabikide içmesen cok cok iyi olur rabbim tiksindirsin ilk kızımda sigara kullanmıyordum sonradan başladım ve inan sabah kalktığım gibi sigara yemek su hiç bişey sadece sigarayla acıyordum gözümü ikinci kızımdan önce içiyordum kızıma hamile kalınca bırakamam sandım allaha cok şükür rabbimin yardımıyla içmedim kızımı sütten kesinceye kadar he yalan yok hiçmi içmedim desem yalan olur arada kacamak yaptım tabikiBende kullaniyorum ama tiryakiyim ilk basta istedigim zaman birakicm demisti ama olmuyor ilk hamileligimde hemen biraktim insaAllah yine birakirim
Kiz 1sene mülayimdim zaten neler etti ağzının içine baktim resmen sira bende acimak yokkız sen nasıl bişey olmuşsun yazıktır adama hamilesin biraz daha mülayim ol