" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya
İnşallah herşey istediğin gibi çıkar canım kafana takma bazen doktorlar gerçekten umursamıyor buda sinir ediyor sen kafana takılan stres yapma canım

Ayyy evet bende de var işte ilişkiye girip de canim yanacak diye kaciyorum adam bosayacak gecmezse :)))))kadin dogimcuya gitmeden geçse bari ne zor kadin olmak :KK43:(
Bende tam iki ay sürdü canım ama bende fitiller çok iyi gelmişti inşallah sende de en yakın zamanda geçer. Bence mantar dır bende de çünkü mantar dı

Canim gittim randevuma bakti bana muane etti dosyami yapti yarin kan vermeye gel dedi ekografiyede daha Var yeniden arayip alamam gerekiyimus
evet ya insan gicik oluyo Oyle umarim bisisi yoktur bebisin allaha emanet bebeklerimiz
Hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi geçer Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize inşallah

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 Kız urfadan konuştuk ettik kardeşim yarin geliyormuş buraya 2günlüğüne nasil mutlu oldum :hamarat::halay:
Gözün aydın canım hasret giderirsiniz inşallah yolu acik olsun kazasiz belasız gelip gitsin insallah. Yemek yapicam hazırlık yapicam diye kendini de fazla yorma canım

Gördüm cnm tertemiz etti bana fitil kullanımı bitince deneyebilirsin demisti bide bana kasinti icin vermisti mantar icinmis aynı marka.fitil sonrasi gebelik şansı cok yuksek oluyor bende olmamıştı o ayri:110:

Bende kasinti yok hatta idrarda yanma bile hissetmiyorum,gel gelelim iliskide yanma öyle boyle değil.bugün kasigimda hafif bir agri var normal mi ki,yoksa usuttugumden midir.kasintim yok.şimdilik bebis düşünmüyorum oğlum az daha büyüsün en azindan yaz sonu.hayirlisi bakalim olursa da basim üstüne :)

Kaç kez kullandin fitili.ben ilk kez kullandim 1 kez yani
Canım her pakette üç tane var di benim her gece yatmadan önce bir tane kullandım ama bir paket yetmedi eczaneden bir tane daha aldım 6 gün kullandım geçti ama eczaneci ev yoğurdu da çok iyi geliyor dedi. Çoğu kişi öyle diyor yatmadan önce şırınga ile vajina ya koyuyorlar mantara yanmaya kaşıntıya bire bir. Miden kaldırır mı bilmiyorum zararı yoktur geçmezse dene bence canım

Bende kasinti yok hatta idrarda yanma bile hissetmiyorum,gel gelelim iliskide yanma öyle boyle değil.bugün kasigimda hafif bir agri var normal mi ki,yoksa usuttugumden midir.kasintim yok.şimdilik bebis düşünmüyorum oğlum az daha büyüsün en azindan yaz sonu.hayirlisi bakalim olursa da basim üstüne :)
Anladim canim maya enfeksiyonu,vajen kurulugu,idrar yolu enfeksiyonu yada vajenedeki ucuk bildigim kadariyla iliski sirasinda ve sonrasinda yanma yapar fitil iyi gelir inşallah geçmiş olsun

Canım her pakette üç tane var di benim her gece yatmadan önce bir tane kullandım ama bir paket yetmedi eczaneden bir tane daha aldım 6 gün kullandım geçti ama eczaneci ev yoğurdu da çok iyi geliyor dedi. Çoğu kişi öyle diyor yatmadan önce şırınga ile vajina ya koyuyorlar mantara yanmaya kaşıntıya bire bir. Miden kaldırır mı bilmiyorum zararı yoktur geçmezse dene bence canım

Ev yoğurdu mu?ilk defa duydum.mecbur kaldiricak mide.ne kadar cekmem lazim siringaya ve kaç gün yapmam gerekir gecmezse olmazsa deneyim

besirsu besirsu cnm sıkıntı yapma kendine sen bebişine dikkat et kendine dikkat et hersey yolunda gider Allahın izniyle..
@Defne3506 cok geçmiş olsun vajina enfeksiyonuna Biteral fitili tek gecerim 1 tane atıyorsun ne var ne yok temizliyor..

Canim peki bu ilaci emziren anne kullanabiliyor mu? Gecmezse ona gore alirim

Ev yoğurdu mu?ilk defa duydum.mecbur kaldiricak mide.ne kadar cekmem lazim siringaya ve kaç gün yapmam gerekir gecmezse olmazsa deneyim
Canım ne kadar istersen kullan hiç zararı yok o yanmayı da indiriyor burda herkes yoğurt kullanıyor aslında ben uğraşmak istemediğim için fitil almıştım ama bende yanma geçmediği zaman iki defa kullandım gerçekten çok yarıyor. Yani kaç tane eczane bana söyledi yoğurdun etkisi bu canım. Vajina mantarlı enfeksiyonlu olduğunda ph değeri de bozuluyor yoğurt ph değerini düzeltiyor ph değeri düzelince o mantar yaralar enfeksiyon lar da kendiliğinden iyileşiyor canım sen kullan hiç zararı yok şırınga yi doldur hiç bir zararı yok etkisi gerçekten çok çok rahatlarsın o yanmayı söker inşallah :KK39:

Ne güzel ne iyi insanlarsiniz yaaaa,hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.Allahim muradinizi versin.herşeye yardimci oluyorsunuz.umarim su yanma probleminden kurtulurum.
Sagol canım o senin içinin güzelliği o yanmaya sen dediğimi kullan istediğin kadar kullan kaç gün istiyorsan geçene kadar dene canım ama yatmadan önce kullanman daha yararlı ve iyi her akşam yatağa girmeden önce dene sen canım inşallah geçer canım bende çok çektim çok iyi anlıyorum seni

X