" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar devlete randevu aldım doktorun istedigi testleri yaptırmak icin 500 tl tuttu benim hastanede insallah yaparlar yapmazsa yarısını saglık ocagi yapıyor ama asil para tutanları yapmıyor 2bucukta oraya gidicem esime kalsa hic ugrasma ver parayi yaptır diyor yazîk ya 500 tl azmı
yazık tabiki devlet bütün tahlilleri yapıyor özelde yapılmayanları bile bebişe harca cnm o parayı

cnm benim yumurtalıklar allaha şükür cok iyi calışıyor sanıyorum adamda sorun var :işsiz::işsiz::işsiz:inciride yersem ikiz oluyormuş bide allah korusun ailemde yatkındır ikizlere kendi eşim ikiz hem anne tarafımda var hem eşim tarafında 6 ikizimiz var
Oh ohh maşallah :) e ne güzel işte Çifter Çifter fenamıııı:) zevkli şey valla, ne güzel deli evi gibi otur çıldırrr valla :))))) ben az çıldırmadım zamanında şükür büyüdüler.

Son düzenleme:
cok tiryakiysen doktor 3 bilemedin 4 taneye izin veriyor cnm ama tabikide içmesen cok cok iyi olur rabbim tiksindirsin ilk kızımda sigara kullanmıyordum sonradan başladım ve inan sabah kalktığım gibi sigara yemek su hiç bişey sadece sigarayla acıyordum gözümü ikinci kızımdan önce içiyordum kızıma hamile kalınca bırakamam sandım allaha cok şükür rabbimin yardımıyla içmedim kızımı sütten kesinceye kadar he yalan yok hiçmi içmedim desem yalan olur arada kacamak yaptım tabiki :oops::olamaz::olamaz:
Bende içiyorum ya kızımda çok içince midem bulanıyordu ama bunda bulanmıyor çok içiyorum nasıl bırakıcam bilmiyorum biraz azaltsam gene yeter ama olmuyo çok üzülüyorum :KK14:

Oh ohh maşallah :) e ne güzel işte Çifter Çifter fenamıııı:) zevkli şey valla, ne güzel deli evi gibi otur çıldırrr valla :))))) ben az çıldırmadım zamanında şükür büyüdüler.
İkiz gören ve ceken bilir dimi ama rabbim yardım etsin tüm annelere ve anne adaylarına inşallah

X