" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Valla bence inat etmeyin esinle konuşun bir bebis daha olsun çocuklar çok istiyor gerçekten. Benim kizlarimda öyleydi birinin oğlu olunca diyorlar di ki ne güzel onlar in oldu bizim niye yok :)
ya canim inanirmisin aynen öyleler.etrafimizdaki herkes hamile tesadüfen.herkesinde oglusu olucak in saAllah.ama ses cok oluyormu acaba evde 3 cocukta.bizim evde fazla ses olmaz.ne kizlar ne biz sesi kaldiramiyoruz.sacma sapan seyler dolaniyor kafamda.

Bu erkekler hep aynı naz yapıyo bence önceden çok istemişti kızım ozmn 2 yaşındaydı çalışıyordum bide hevesim yoktu 2 sene sonra ben istedim o biraz geri çekti kendini sonra tmm dedi hamile kaldıktan sonra hedeflerimiz vardı sen istedin sana yardımcı olmicam dedi ultrasonda bebeği görünce mutluluktan uçtu diyebilirim şimdi 4 gözle bekliyo sen de sabret biraz cnm istemiyormuş gibi yap o sonra sana yanaşır umarım istediğin gibi olur
evet canim haklisin.in saAllah rabbim ikimizinde kalbine verir o istegi.ben gercekten bir gün istiyorum bebek.ama ne zaman gelicek o asiri istek acaba

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 nasilsin cnm nasil gidiyor gebelik @besirsu sen nasilsin senin nasil gidiyor cnm
Sagol cnm ıyiz valla allaha şükür işten güçten zaman bile bulamıyoruz girmeye valla. Şimdilik bişey yok tek arada baş dönmesi var bende ama başka allaha şükür bişey yok şimdilik canım idrarım da açık parlak hatta bu sabah test için yaptığım idrarda dikkat ettım de sabahları idrarım çok koyu olur daha önce hep öyleydi yani hepte öyledir ama sabahın ki bile açık parlaktı. Acaba bu idrar rengi tutuyormuş gerçekten ben pek inanmıyorum ama bu sabah dikkatimi çok cekti:KK17:
Sen nasılsın canim sende nasıl gidiyor

Zaten bende ona üzüldüm ama siz ne kadar merak ettiniz sordunuz ben fazla tanımadığım için fazla takmadım ama mesela eskiler olarak o kadar yazdınız nerdesiniz diye hatta dediler moralimiz yok buraya artık girmicez demekki açık açık diyememişler sizden rahatsız oluyoruz öyle demişler. Ama o kadar etiketldiniz sordunuz merak ettiniz girip yazmaya bile yeltenmediler ama biz yeni topik acarım açmaz belli oldu herşey iyiki yeni topik acmışız neyin ne olduğunu daha iyi anladık bari bizim topik bize yeter amannn boş verelim :KK75::KK73:
Agzina sağlık bacım :KK200::süslü::süslü:

en güzeli ara koymamak aslında doğru diyo doktorlar benim tam 10 yıl araları yaa hiçmi anlaşamaz kedi köpek gibiler bbüyüğü küçüğünü küçüğüde büyüğünü hem kıskanıyor hemde kızdırıyolar :işsiz::işsiz::işsiz:
Canım yaşla da alakalı değil benimkilerin arası bir buçuk sene tam kedi köpek hem oynarlar hem dövüsüyorlar hem birbirlerini kizdiriyorlar yani bazen oluyorsa oluyor valla arası ne kadar olurlarsa olsunlar allah onların eksikliğini göstermesin canım valla

Sagol cnm ıyiz valla allaha şükür işten güçten zaman bile bulamıyoruz girmeye valla. Şimdilik bişey yok tek arada baş dönmesi var bende ama başka allaha şükür bişey yok şimdilik canım idrarım da açık parlak hatta bu sabah test için yaptığım idrarda dikkat ettım de sabahları idrarım çok koyu olur daha önce hep öyleydi yani hepte öyledir ama sabahın ki bile açık parlaktı. Acaba bu idrar rengi tutuyormuş gerçekten ben pek inanmıyorum ama bu sabah dikkatimi çok cekti:KK17:
Sen nasılsın canim sende nasıl gidiyor
İyiyim cnm sagol ilk gebeligimden rahat geciyor agrilarim illa oluyor ama bulantı olmasin yeter bana.Cnm inşallah oglun yoldadır parlak acik sari diyorlar hep oglu olanlar inşallah sendede tutar:nazar:

Kiz vala nezle olmusum uzaniuom gozlerim acilmiyo yaa cok fena kizimda hasta olmus ugrasiyoz Oyle ust uste hapsiriyom valal hapsirikta karnim agiriyo belim agiriyo nerden cikti bi hastalik ya anlamadim halada kasik agrim Var benim
Cok geçmiş olsun canim inşallah geçer Rabbim şifa versin. Bu soğuk havalardan oluyor hep dikkat et canım. Kasik ağrısı bende de çok fazla var bende en çok sağımda oluyor dün yürüyemiyordum bile bugün biraz daha iyi allaha şükür canım inşallah sağlıkla atlasak bu günleri en riskli günler bunlar valla

nasilsiniz canlar?bu cocuk meselesi cok karisti bizde.ya kizlar bende hic heves yok( esimde bir kac ay önce istiyordu.simdi oda inada düsdü.sen isteyince bende istemiycem diyor.inat yapiyor.hep senin istedigim zamanlarda oluyor diyor.ben 30 a kadar 4 bebis istiyordum olsun.büyük kizimin 10 yasina kadar.tabii kismet bu isler.ama ne biliyim artik sanki olmuycak gibi.ama kizlarim cok istiyor.bilemiyorummmm
Olur canım belki zamanı değildir daha. Kaç yaşındasın canım ve kaç çocuğun var

@yildiz63 bence ay olayına takilma hiçte ara verme. Ben 2. Kızıma ağustosta hamile kalmıştım şimdi bu hamileligimde de ağustosta hamile kaldım.
Canım aynı durumdayız valla bende kizima ekim 2011 de hamile kaldim bunda da yum tam 31 e denk geldi artık döllenme 1 Kasım mi 31 ekim mi bilmiyorum ama kızım la doğumu aynı ay olucam Rabbim nasip ederse yani bende de aynısı valla

Valla bence inat etmeyin esinle konuşun bir bebis daha olsun çocuklar çok istiyor gerçekten. Benim kizlarimda öyleydi birinin oğlu olunca diyorlar di ki ne güzel onlar in oldu bizim niye yok :)
Doğru canım benim çocuklar bile daha küçük bebek gördüler mi hep oynamak istiyorlar geçen yengemin ki oldu bir tane hala da diyorlar anne sende o bebek gibi bize bir tane satın al diyor kızım kız olsun diyor pembe giydirmek için oğlumda oğlan olsun diyor top oynamak için şimdiden bile isteyen birahane büyüdükçe daha da çok isterler :KK36:

Ne güzel yazmisin, iste cevremde söyle agzindan bir iyi laf cikan insan olsa. Kizimla dogacak bebegimin arasinda üc yas var, cok zorlanirsin cok erken, ikisine nasil bakacaksin disinda birsey duymadim. Hayir ard arda bile sayilmaz üc yas var arada yine de cok hata yapmisim gibi tepki veriyor birsey diyen olursa. Parklara gidecegim arabamla bak icime günes dogdu sen bunlari yazinca =)
Kız bende öyle yapıyorum arkadaş çevrem bile yok bak hava yağmurlu oldumu çocuklarımı arabayla hamburgerciye götürürüm yada alış verişe çıkarız çocuklarımla gezinip geliyoruz yazın hazırlanıp havuza gidiyoruz yada parka götürürüm çevremde ne akraba ne tanıdık var tek çocuklarım var onlar da yetiyor bana başka kimseye ihtiyacım yok Allahımdan başka. Ama nam kafam çok rahat sana öyle söyleyenler de seni çekemedilerinden söylüyor lar boş ver al çocuklarını gezmeye çık insanlar bu zamanda kafa karisitirip huzursuzluk vermekten başka hiç bişeyin peşimde değil valla sen sen ol çocuklarına bak hayatına bak boş ver hepsini

X