" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
ay ne gzel canim ya.masaAllah.darisi basima.isteyen herkese benim kizlarimada rabbim erkek kardes nasib etsin.Aminnnnnnnnnn
İnşallah canım inşallah :dua: erkek kardeş güzel oluyor ben şahsen iki kız kardeşim vardı 15 yaşındayken bir erkek kardeşim oldu aranızda 15 sene var erkek kardeşimle küçükken hep erkek kardeşim olsun isterdin allahıma şükür verdi de ondandır biraz erken sevgim ama kızlar daha hayırlı canım Rabbim her ikisinde tattırsın herkese inşallah[/QUOTE]

15 senemii.masaAllah.bende kizlarim büyüyor diye o yüzden olsami diyorum.
Allah ikisininde hayirlisini versin.Aminnn.ben cok severim kiz cocuga kiz kardes.erkegede erkek.sirdas olsunlar.iyi anlassinlar.

Iyiyim vlla canim cok sagol Sen nasilsin ne ler yapiyon gebelik nasil gidiyo kasik agrilarim Ve bel agrim Var ustelik nezleeee oldum ya ilac da alamiyom cok zor bakalim gecer isalhhh
Cnm meyve cayı yap ne varsa kaynat iç sahlep ıhlamur cok iyi gelecektir gecmiş olsunn

nasilsiniz canlar?bu cocuk meselesi cok karisti bizde.ya kizlar bende hic heves yok( esimde bir kac ay önce istiyordu.simdi oda inada düsdü.sen isteyince bende istemiycem diyor.inat yapiyor.hep senin istedigim zamanlarda oluyor diyor.ben 30 a kadar 4 bebis istiyordum olsun.büyük kizimin 10 yasina kadar.tabii kismet bu isler.ama ne biliyim artik sanki olmuycak gibi.ama kizlarim cok istiyor.bilemiyorummmm
Yap kız bi tane ha iki ha üç bebekler güzeldir rabbim nasip etsin hayırlısından

Ne güzel yazmisin, iste cevremde söyle agzindan bir iyi laf cikan insan olsa. Kizimla dogacak bebegimin arasinda üc yas var, cok zorlanirsin cok erken, ikisine nasil bakacaksin disinda birsey duymadim. Hayir ard arda bile sayilmaz üc yas var arada yine de cok hata yapmisim gibi tepki veriyor birsey diyen olursa. Parklara gidecegim arabamla bak icime günes dogdu sen bunlari yazinca =)
Maşallah 3 yaş araları harika cnm bak şimdiden kızına alıştırma yaptır konuş onunla şöyle bakıcaz böyle yapıcaz inan yardımcı bile olacaktır hiç sıkılma rabbim kuvvetini veriyor ikizleri olanları düşün rahatlarsın:KK66:

Zaten bende ona üzüldüm ama siz ne kadar merak ettiniz sordunuz ben fazla tanımadığım için fazla takmadım ama mesela eskiler olarak o kadar yazdınız nerdesiniz diye hatta dediler moralimiz yok buraya artık girmicez demekki açık açık diyememişler sizden rahatsız oluyoruz öyle demişler. Ama o kadar etiketldiniz sordunuz merak ettiniz girip yazmaya bile yeltenmediler ama biz yeni topik acarım açmaz belli oldu herşey iyiki yeni topik acmışız neyin ne olduğunu daha iyi anladık bari bizim topik bize yeter amannn boş verelim :KK75::KK73:
:anneadayı:Tadını cıkar takma bişey sıkıntı yok cnm

Canım yaşla da alakalı değil benimkilerin arası bir buçuk sene tam kedi köpek hem oynarlar hem dövüsüyorlar hem birbirlerini kizdiriyorlar yani bazen oluyorsa oluyor valla arası ne kadar olurlarsa olsunlar allah onların eksikliğini göstermesin canım valla
Amin cnm

Sagol canım benim valla asma yaprak sevmiyorum ama lahana veya kuru dolma oldumu bir tencere yiyorum zaten lahana olanları tek kendime yaptım çocuklar da esimde sevmiyor :halay:
Kız ayıptır ya:63: yapan var yapamayan var (ben gibi) hamile olup seven var bak şimdi cnm cekti cok severim iyiki hamile değilmişim afiyet olsun yarasın kuzuna

Benimde basindan buyana açık parlak sariydi mesela Kizimda hatırlıyorum mat koyu sariydi hatta turuncu gbydi
Ben çok su içiyorum ondan pek inanmadım ama sabah idrari da açık olduğu ickn kafama takılmadı değil valla bakalım artık zaman gösterecek nasıl olucak inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bişey olmaz yaşın müsait yap aklında kalmasın hergün düşünmektense benim kızım 6 yaşına gelince kardeş istedi karar veremedim 3 sene düşündüm sonra yap dedim kendi kendime yani kızım 3 yaşını doldurcak şimdi iyikide olmuş cok şükür

Bişey olmaz yaşın müsait yap aklında kalmasın hergün düşünmektense benim kızım 6 yaşına gelince kardeş istedi karar veremedim 3 sene düşündüm sonra yap dedim kendi kendime yani kızım 3 yaşını doldurcak şimdi iyikide olmuş cok şükür
evet iyiki olmuslar.ben ikinci kizimda hic dusunmedim bile.kizim 20 aylikti hamile kaldim.2.5 yas aralari

15 senemii.masaAllah.bende kizlarim büyüyor diye o yüzden olsami diyorum.
Allah ikisininde hayirlisini versin.Aminnn.ben cok severim kiz cocuga kiz kardes.erkegede erkek.sirdas olsunlar.iyi anlassinlar.[/QUOTE]
Aynen canım iki kız iki oğlan çok güzel bence ama işte tutturmak da zor yani aynen aramızda 15 sene var kız kardeşlerim le aramda da 8 ve 10 sene var hiç güzel değil ben sırf ondan çocuklarımin arasını fazla istemedim ben hep kendimi yanlız hissettim mesela ben 26 olucam şimdi kız kardeşim 17 diğeri 15 yani arkadaşlık bağı olmuyor onun için çocukların arası fazla olmamalı bence canım

besirsu besirsu gecmis olsun canim.hamileykende hstalik hic cekilmiyor.Cabuvak atlatirsin in Sa Allah.
kizlar bende cok hastayim.bogazim cok fena.sesim kisiliyor.:hasta::mad: en gicik oldugum yaa.dietteyim diye balli süt filanda icemiyorum..iyice uzuyacak hastalik.kizlar zten hastlr.
Kız bi bardak ballı sütten ne olacak iç gitsin

X