- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
İnşallah hepimizin gonlune gore versin rabbim sagol cnm benimSagol canim benim az kaldi senin cinsiyeti ogrenmeye rabbim gonlune Gore versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hepimizin gonlune gore versin rabbim sagol cnm benimSagol canim benim az kaldi senin cinsiyeti ogrenmeye rabbim gonlune Gore versin
Ben korkutmak maksadiyla soylemedim zaten niyetim korkutmak olsa tum ayrilariyla anlatirdim :) sadece eger nasip te aci cekmek varsa normal dogumda veya sezeryan dogumda da aci çekilir. .bencee ...eger korkuttuysam arksimdan @berenbetul den ozur dilerim .Korkutmayin bence.bende epidural sezeryan oldum şükür ne bas ne bel agrisi cekmedim.Herkesde bir olmaz çünkü.Hakkinizda hayirlisi olsun.saglikla..
Anladm cnmrabbim gönlündekini nasip etsin cnm
cnm ayların etkisi yok bence tamamen yumurtlama günüyle alakalı hangi ay olursa olsun yumurtlamanın zamanına denk gelirse yüksek ihtimalle erkek oluyor yumurtlama adetten önce adetten sonra ve iki adet arasında olabiliyor sen ovilasyon testiyle takip et bence cnm
Tmm cnm inşallah istediğin gibi olurbende adeti bekliyorum cnm
Hepimize inşallah canım hayırlısıyla.maşallah diyim cnm rabbim gönlüne göre nasip etsin hayırlısıyla
inşallah
Sagol canım allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah en yakın zaman Rabbim burdaki isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallahcanim benim tebrik ederim.saglikla kucagina al.Rabbim gönlpndekini versin
Valla bence inat etmeyin esinle konuşun bir bebis daha olsun çocuklar çok istiyor gerçekten. Benim kizlarimda öyleydi birinin oğlu olunca diyorlar di ki ne güzel onlar in oldu bizim niye yok :)nasilsiniz canlar?bu cocuk meselesi cok karisti bizde.ya kizlar bende hic heves yok( esimde bir kac ay önce istiyordu.simdi oda inada düsdü.sen isteyince bende istemiycem diyor.inat yapiyor.hep senin istedigim zamanlarda oluyor diyor.ben 30 a kadar 4 bebis istiyordum olsun.büyük kizimin 10 yasina kadar.tabii kismet bu isler.ama ne biliyim artik sanki olmuycak gibi.ama kizlarim cok istiyor.bilemiyorummmm
Ooooo cok severim bén onu afiyet olsun yarasin bebise cok yorma kendiniKızlar ben geldim sabahtan beri hiç zamanım olmadı valla ancak şimdi girebiliyorum alış veriş çocukları gezdir yıka uyut şu bu derken bir tencere dolusu da lahana ve yaprak sarması yaptım yiye yiye bir haller oluyor bana isteyen buyursun canlar
Canım benim pozitif düşün veren Allah o sabrı da veriyor bende yanlızim eşim sabah 10 da gider akşam 10 da gelir benim kız 4 yaşında oğlan da hemen hemen 3 yaşında ve şimdide üçüncüye hamileyim bütün evin işleri kağıt işi alış verişi tamamen bende eşim daha ehliyet yapmadı bir şey oldumu bak iki çocuklar ordan oraya kosusturuyorum ama yinede bin şükür inan o sabrı ve gücü allah verir canım sen şimdi hamileliğinin tadını çıkar sonra pişman olursun istediğim gibi yaşayamadım diye bunlar kolay şeyler canım benim bebeğin gelicek küçük küçük elbiseler alacaksın bebek arabasıyla kızınla geziceksin parklara götüreceksin ohhh süper kız niye boşuna sıkıyorsun kendinierkekler dedi Doktor bakalim. Ilk dogumdan cok sikintilar cektim ya yalnizim falan cok stresliydim. Bebegime iyi bakacagim diye kendimi paralamistim. Simdi ayni seyleri yasamaktan korkar oldum. Rahat annelerin tavsiyelerine ihtiyacim var
Canım kısa yazayım sen kendin için yaşa başkası için yaşama yoksa o hayat senin hayatın olmaz! Kendi mutluluğun yuvana çocuklarım vede kendin için sadece hayatına bak bunlar senin için önemli olsun bak söylentiler seni öldürmez takmamaya bak ve seni beğenmeyen pis bulanda evine gelmesin seni seven her halinle sever sevmeyen de hiç gelmesin boş ver öyle kafan rahat olur. Böyle yaparak hayatını mahvetme boş ver onları rahat bırakın biraz kendini başka türlü hayatın zindan gibi olur insan hayatta rahat olmadığı sürece o hayat hayat değildir canım ZEVKİNE BAK kim ne derse desin amaaaanann de boş verAslinda benim sorunum basaracakmiyimdan ziyade bu sürecte kendimi ne kadar yipratacagim. Kizima inanin cok iyi baktim ama kendimi mafettim yani evden bile cikmadim. Ilk alti ay su bile vermedim sadece anne sütü verdim. Kizim icin iki sene kahve cay icmedim. Fakat iste beni strese sokan kaynana sorunsali evime gelim surasi söyle burasi böyle yapar. Onlarin bana yasattigi stresi bebegimden cekmemisimdir. PIs olduguma inandirdilar sonunda. Yani dört dörtlük de olsa yerde sac olsun yerde sac vardi olur. Öyle delirdim biraz. Bunlari sallamak istemiyorum. Bebegime ve kizime sakince bakmak istiyorum. Kayinpederim temizlik hastasi zaten. Her geldiklerinde strese giriyorum.
Düsünün sezeryan oldum eve geldim hastaneden ilk isim süpürge acmakti. Kambur kambur yerleri cektim. Bunlardan nasil az etkilenirim onunla ilgili tavsiyelere ihtiyacim var. Cünkü tek cözümüm eve sokmamak bu da mümkün degil. Cok sinirlerim yapranmisti.
Mükemmelliyetci bir yapim var bu da bana zarar veriyor.
Hamieliklerimde inan cok cekiyorum. Tam bebegime bakayim sakin olalim derken milletle ugrasiyorum bir basima. Yardim etmedikleri gibi hep tepemde oluyor gözleri. Düsün ben bebegime gercekten cok iyi baktigim halde rüyasinda yok dövmüsüm gibi seyler söylerdi aman iyi bakin ona diye aglardi kaynanam. Ki hic yardim etmez kendisi ama psikolojik olarak cok ugrasir.
Cok uzun oldu biliyorum ama benim cözüm bulmam lazim.
2017 de daha sakin bir anne olmak istiyorum. Kizim iki bucuk yasinda fakat bebekken ona yasattigim stresten hala pismanim. Anne olarak huzurlu olmam sart yavrularim icin.
Bu erkekler hep aynı naz yapıyo bence önceden çok istemişti kızım ozmn 2 yaşındaydı çalışıyordum bide hevesim yoktu 2 sene sonra ben istedim o biraz geri çekti kendini sonra tmm dedi hamile kaldıktan sonra hedeflerimiz vardı sen istedin sana yardımcı olmicam dedi ultrasonda bebeği görünce mutluluktan uçtu diyebilirim şimdi 4 gözle bekliyo sen de sabret biraz cnm istemiyormuş gibi yap o sonra sana yanaşır umarım istediğin gibi olurnasilsiniz canlar?bu cocuk meselesi cok karisti bizde.ya kizlar bende hic heves yok( esimde bir kac ay önce istiyordu.simdi oda inada düsdü.sen isteyince bende istemiycem diyor.inat yapiyor.hep senin istedigim zamanlarda oluyor diyor.ben 30 a kadar 4 bebis istiyordum olsun.büyük kizimin 10 yasina kadar.tabii kismet bu isler.ama ne biliyim artik sanki olmuycak gibi.ama kizlarim cok istiyor.bilemiyorummmm
Aman allahım geliyorum benKızlar ben geldim sabahtan beri hiç zamanım olmadı valla ancak şimdi girebiliyorum alış veriş çocukları gezdir yıka uyut şu bu derken bir tencere dolusu da lahana ve yaprak sarması yaptım yiye yiye bir haller oluyor bana isteyen buyursun canlar
Kız deme valla ben de soğuğa hiç dayanamıyorum zaten. Çok sağol canım benim allah razı olsun inşallah en yakın zamanda sizden de güzel haberler duymayı nasip etsin Rabbim inşallahayyy bu soğuktada o gece tuvaleti hiç cekilmiyor
maşallah maşalahh cnm güzel koyulaşmış korkma allahın izni ile sağlıklı bi bebişin olcakkk
Canım benim pozitif düşün veren Allah o sabrı da veriyor bende yanlızim eşim sabah 10 da gider akşam 10 da gelir benim kız 4 yaşında oğlan da hemen hemen 3 yaşında ve şimdide üçüncüye hamileyim bütün evin işleri kağıt işi alış verişi tamamen bende eşim daha ehliyet yapmadı bir şey oldumu bak iki çocuklar ordan oraya kosusturuyorum ama yinede bin şükür inan o sabrı ve gücü allah verir canım sen şimdi hamileliğinin tadını çıkar sonra pişman olursun istediğim gibi yaşayamadım diye bunlar kolay şeyler canım benim bebeğin gelicek küçük küçük elbiseler alacaksın bebek arabasıyla kızınla geziceksin parklara götüreceksin ohhh süper kız niye boşuna sıkıyorsun kendini
Zaten bende ona üzüldüm ama siz ne kadar merak ettiniz sordunuz ben fazla tanımadığım için fazla takmadım ama mesela eskiler olarak o kadar yazdınız nerdesiniz diye hatta dediler moralimiz yok buraya artık girmicez demekki açık açık diyememişler sizden rahatsız oluyoruz öyle demişler. Ama o kadar etiketldiniz sordunuz merak ettiniz girip yazmaya bile yeltenmediler ama biz yeni topik acarım açmaz belli oldu herşey iyiki yeni topik acmışız neyin ne olduğunu daha iyi anladık bari bizim topik bize yeter amannn boş verelimbende üzüldüm acıkcası ama buraya gelmedikleri için değil yazdıklarına neyse boş ver cnm canını sıkma herkes herkesi beğenmek zorunda değil düşünce fikir ayrılığı kafa uyuşmazlığı kafan kime uyuyorsa sen onunla yoluna devam et
canım ikinci deneme olmadımı derken bu ay hamile kalmak için kaç deneme yaptın?hani gece deneme olmus sabah pik yapmış ya tekrar olmadımı.tek ilişkimi olduydu[/QUOTE]Üçüncü deneme ydi canım vede üçüncü çocuk olucak Rabbim kısmet ederse inşallah
Allah bağışlasın canm Rabbim uzun ömürler versin acılarını göstermesin bizlere inşallah hepimizin gönlüne göre versin canım inşallahHosbuldum cnm ..ellerinden oper 2 oglum var Rabbim hepimizn gonlune gore versin :)