" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıyle :anneadayı: benım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye :KK70::KK70:

Maşallah allah bagislasin.bizi de bilgilendirirmisiniz,hamile kaldiginiz donemi özellikle takip ettiğiniz bir zaman var mi?
Benimde bir oğlum var 22 aylik.2017 yaz sonu hamilelik düşünüyorum.3.5 yas olacak o zaman,tek basima bakacagimdan bAsedebilirmiyim 2 çocukla düşünmüyor değilim simdiden

Bence isteme sezeryen da zormus. .bugun yengem sezeryen oldu bel fitigi oldugu icin mecbur genel oldu. ..ama cok zor gectii hala da kendine gelmedi zar zor konusuyor Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Korkutmayin bence.bende epidural sezeryan oldum şükür ne bas ne bel agrisi cekmedim.Herkesde bir olmaz çünkü.Hakkinizda hayirlisi olsun.saglikla..

evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıyle :anneadayı: benım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye :KK70::KK70:
en güzeli ara koymamak aslında doğru diyo doktorlar benim tam 10 yıl araları yaa hiçmi anlaşamaz kedi köpek gibiler bbüyüğü küçüğünü küçüğüde büyüğünü hem kıskanıyor hemde kızdırıyolar :işsiz::işsiz::işsiz:

evet normal doğum oldu. 3. cok zor oldu o yüzden bunda cesaretım yok normale belkı sezeryan ısterım :KK17:
cnm normal yap bi sorun yoksa acıyı başta cekmek sonradan cekmekten cok daha iyi bebeğe bile bakamıyosun bi kac gün ağrı olunca

Evet sezaryen zor. 15 gün tam olarak kendine gelemiyorsun
eee zor olduğunu biliyonda neden sezeryan istiyon cnm kız bi araştır epidural normal ağrısız doğum yapan bi doktor bul izmirde bile cok yüksek değil fiyatları 2 hastaneye sordum biri 1 500 tl diğeri 1000 tl ağrısız normal doğum fiyatı:KK66::KK66:

Evet hemde coook :))))
rabbim gönlündekini nasip etsin cnm

Kizlar bisey sorcam belki sacma gelecek ama eger Bu ay hamile kalamassam Aralık ve ocakta korunmak istiyorum. .2 cocugumada bu aylar da hamile kalmistim. .sizce
cnm ayların etkisi yok bence tamamen yumurtlama günüyle alakalı hangi ay olursa olsun yumurtlamanın zamanına denk gelirse yüksek ihtimalle erkek oluyor yumurtlama adetten önce adetten sonra ve iki adet arasında olabiliyor sen ovilasyon testiyle takip et bence cnm

eee zor olduğunu biliyonda neden sezeryan istiyon cnm kız bi araştır epidural normal ağrısız doğum yapan bi doktor bul izmirde bile cok yüksek değil fiyatları 2 hastaneye sordum biri 1 500 tl diğeri 1000 tl ağrısız normal doğum fiyatı:KK66::KK66:
Benim ilk ikisi sezaryen. isteyerek olmadı. meburiyetten sezaryen oldu. Üçüncü de normal yapmaya korkarım

X