" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İyiyim cnm sagol ilk gebeligimden rahat geciyor agrilarim illa oluyor ama bulantı olmasin yeter bana.Cnm inşallah oglun yoldadır parlak acik sari diyorlar hep oglu olanlar inşallah sendede tutar:nazar:
İnşallah canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen de nasıldı ilk aralar

Maşallah cnm ya erken evlendin herhalde ben 28 olcam aralıkta daha kızım 3.5 yaşında şimdi de ikinci yolda bide bazende kızımla uğraşırken çocukmu lazımdı diyorum ama olsun kısmeti varmış :anne:
dogru canim kismeti var tabii.saglikla al kucagina.evet erken evlendim.17 yasimda 20 de kizim dogdu.

Maşallah canim Allah bağışlasın bende ocakta 26 olucak allah kısmet ederse hemen hemen aynı yastayız desene
a ne güzel yasitiz nerdeyse.5 ay kücüksün benden.sende ikinci olucak dimi.kac yasinda büyük kizin?

Kız bende öyle yapıyorum arkadaş çevrem bile yok bak hava yağmurlu oldumu çocuklarımı arabayla hamburgerciye götürürüm yada alış verişe çıkarız çocuklarımla gezinip geliyoruz yazın hazırlanıp havuza gidiyoruz yada parka götürürüm çevremde ne akraba ne tanıdık var tek çocuklarım var onlar da yetiyor bana başka kimseye ihtiyacım yok Allahımdan başka. Ama nam kafam çok rahat sana öyle söyleyenler de seni çekemedilerinden söylüyor lar boş ver al çocuklarını gezmeye çık insanlar bu zamanda kafa karisitirip huzursuzluk vermekten başka hiç bişeyin peşimde değil valla sen sen ol çocuklarına bak hayatına bak boş ver hepsini
Aynen katiliyorum vallahi bende arabama binip kizimi gezdiriyorum parklara gituruyom yemek verip eve getiriyom kocamda calisiyo Aynen tanidik benimde yok zaten evimiz havuzlu yazîn gece gunduz havuzumuzdayiz hep mangal keyfi yapiyoz yani bende insanlari dinlemiyom onemli olan insanin kendi huzuru keyfi

Cok geçmiş olsun canim inşallah geçer Rabbim şifa versin. Bu soğuk havalardan oluyor hep dikkat et canım. Kasik ağrısı bende de çok fazla var bende en çok sağımda oluyor dün yürüyemiyordum bile bugün biraz daha iyi allaha şükür canım inşallah sağlıkla atlasak bu günleri en riskli günler bunlar valla
Evet yaaaa sorma kac haftalikta bi riskli gunler geciyo ki valla Allah korusun bebeklerimizi

Aynen katiliyorum vallahi bende arabama binip kizimi gezdiriyorum parklara gituruyom yemek verip eve getiriyom kocamda calisiyo Aynen tanidik benimde yok zaten evimiz havuzlu yazîn gece gunduz havuzumuzdayiz hep mangal keyfi yapiyoz yani bende insanlari dinlemiyom onemli olan insanin kendi huzuru keyfi
Ohh ne güzel valla ben 3 Aydır kullanmıyorum eşim izin vermiyo bide İstanbul trafiği çok kötü babamlarda eşimle birlik oldu kesinlikle izin Yok yedek anahtarı bile vermiyo ama Bebek doğsun ilk işim arabamla emin önüne gidip balık ekmek yicem sonrada Ortaköy sahilde kocişimle karşılıklı kahve içicem ayy allahım bi tuhaf oldum :KK48::olamaz:

a ne güzel yasitiz nerdeyse.5 ay kücüksün benden.sende ikinci olucak dimi.kac yasinda büyük kizin?
Öyle canım benim üçüncü olucak Rabbim kısmet ederse kızım 4 yaşında oğlum 3 yaşına girecek bu aralıkta Rabbim kısmet ederse inşallah[/QUOTE]

ay ne gzel canim ya.masaAllah.darisi basima.isteyen herkese benim kizlarimada rabbim erkek kardes nasib etsin.Aminnnnnnnnnn

En doğrusu inanki bu zamanda gelir evinde ekmeğini yerler sonra arkandan dedikodu yaparlar evimde yanlız olurum hiç değilse kafam rahat olur

Bulanti olarak kusma yok ama midemde bisiler oluyo geciyo aserme de yok cnm hicbisi istemiyo istahsizlik Var bende suan sende de oylemi
Yok canım baş dönmesi hariç bende hiç bişey yok eskiye göre daha da canım yemek istiyor :21: bu gidişle isim zor ama bekle bende 7 inci haftadan sonra olanlar oluyor her ikisinde de aynı zamanda 7 inci haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah bunda öyle olmaz

Öyle canım benim üçüncü olucak Rabbim kısmet ederse kızım 4 yaşında oğlum 3 yaşına girecek bu aralıkta Rabbim kısmet ederse inşallah

ay ne gzel canim ya.masaAllah.darisi basima.isteyen herkese benim kizlarimada rabbim erkek kardes nasib etsin.Aminnnnnnnnnn[/QUOTE]
İnşallah canım inşallah :dua: erkek kardeş güzel oluyor ben şahsen iki kız kardeşim vardı 15 yaşındayken bir erkek kardeşim oldu aranızda 15 sene var erkek kardeşimle küçükken hep erkek kardeşim olsun isterdin allahıma şükür verdi de ondandır biraz erken sevgim ama kızlar daha hayırlı canım Rabbim her ikisinde tattırsın herkese inşallah

X