" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
özel hastanedemi yaptırdın canım?bizim dok özelde pahalı diye araştırma has gönderdi.sperm tahlilini özelde yaptılar oda c.tesi alcaz.özelde yaptırdıysan ne kadar ödedin.fazla değilse özele gidip hemen yaptıralım
Yok canim devlet bagcılar egitim arastırma hastanesinde istanbul

Hayırlı sabahlar kızlar. Rabbim işlerimizi rast getirsin inşallah
Sagol canim sanada hayirli sabahlar nasilsin

Günaydın kızlar :KK49:
Gunaydin canim nasilsin

Eki Görüntüle 1912765
Eskiye göre baya koyulasmis kızlar sanırım ne dersiniz kızlar
meleklerim benim2 meleklerim benim2 canım sen ne dersin
Evet bayaaa koyu valla hayirli olsunnn bebissss

Günaydın kızlar
burda herkes hamiş
Allah bizede nasip etsin
Amin isalhhhh sizede gunaydin''

Eki Görüntüle 1912766
Eki Görüntüle 1912767
Kızlar görmeyenler yada unutanlar için diğer testi de yükledim koyu olan şimdiki silik olan 3 gün öncesi
Evet eskisi ne Gore coook koyu canim hcgen yukselmis demekki allah korusun bebeklerimizi diyer kizlarada nasip etsin isalhhhh

Kızlar hepinize günaydın pazartesi hcg degerim 18.300 dü carsamba verdigimde 36.236 çıkmıs cok sükür 2katı artmıs yarın randevum var bakalım ne diyecek doktorum.
Evet varya artmis canim hayirlsi olsun yarinki randevu normal kontrol mu utrasyon mu canm

Sagol canim sanada hayirli sabahlar nasilsin

Gunaydin canim nasilsin

Evet bayaaa koyu valla hayirli olsunnn bebissss

Amin isalhhhh sizede gunaydin''

Evet eskisi ne Gore coook koyu canim hcgen yukselmis demekki allah korusun bebeklerimizi diyer kizlarada nasip etsin isalhhhh

Evet varya artmis canim hayirlsi olsun yarinki randevu normal kontrol mu utrasyon mu canm
Hiç bimiyorum sonuçları al gel dedi tekrar bakarmı bilmiyorum canım

canım sen adetin ilk günü oğluma hamile kaldım demişşin.anlamadım adet başladı ilişki oldu ve sen hamile kaldın,peki adetin devam ettimi?o dönem sonrasında adet bitimi falan korunmasız ilişki olmadımı?tesadüfi bir ilişkimiydi hesaplama test falan varmıydı?

Adet ilk günü oldu iliskim.ilk gün benim adet kesilmiyor sadece hafif leke geliyor yani belirti veriyor 6-7 saat sonrasi kesiliyor.Hamile kalmak için birşey yapmadim düşünmüyorduk sürpriz oldu.hatta bir ay öncesi 15 gün soğan kuru yaptim onu da bekarlikta miyomlar vardi O yuzden.ertesi ay hamile kaldim geç döllenme oldu hatta..ama su Kiz/erkek olasiliklarina inanıyorum.

Allah razi olsun canim cok sağol Rabbim inşallah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende Rabbim kısmet ederse üçüncüsü olucak canım bende yum takibi yaptım ama şans bu sefer kaç günlüğüne uzaktan akrabalar gelmişti fazla yapamadım ama test hemen hemen pik iken yani t cizgisi c den koyuyken iliski gece saat 2 de oldu ertesi gün akşam üzeri de çatlama oldu canım yani çatlama dan 10-15 saat önce ilişki olmuş oluyor inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım
ikinci deneme olmadımı canım.hayırlısı olsun.istediğin olur inş[/QUOTE]

Aaa o zaman erkek bebis mi gelir dersiniz? Saglikla alin gonlunuzce olsun ins

Adet ilk günü oldu iliskim.ilk gün benim adet kesilmiyor sadece hafif leke geliyor yani belirti veriyor 6-7 saat sonrasi kesiliyor.Hamile kalmak için birşey yapmadim düşünmüyorduk sürpriz oldu.hatta bir ay öncesi 15 gün soğan kuru yaptim onu da bekarlikta miyomlar vardi O yuzden.ertesi ay hamile kaldim geç döllenme oldu hatta..ama su Kiz/erkek olasiliklarina inanıyorum.
Ilk gunden sonraki gün kanaman olmadi mi yani adet oldugun icin?

çok özür dileyerek trekrar sorayım anlamadım çünki.adetin bittiği günmü adet olacağın günmü ben burayı anlamadım.adetim kesilmiyor deyince kafam karıştı.eğer adet olacağın günse devamında adet devam etmedimi???

Merhabalar güzel anneler, ben de 2017 annese olacagim insallah.
Iki gün önce doktora gittim bebek hizla kilo aldigi icin iki hafta önceden alacagini söyledi. Ilki sezeryandi büyük oldugu icin, ben ise kücük kalmisim bebek icin. Simdiki dogumum iki hafta önceden planli bir sekilde olacak.
Bu beni rahatsiz etti, sancimla hastaneye gitmistim ilkinde.
Hatta bana ikinciyi normal bile yapabiliriz demisti. Almanyadayim ben burada ssvd cok normal yapiliyor. Ama ilerleyen haftalarda bebek ablasi gibi büyük olursa mecburen yine sezeryan olacagimi biliyordum. Ki öyle oldu. 29. haftamdayim ve de bebegim simdiden 1700 gram olmus.
Sizinkiler nasil? Ben mi büyütüyorum yoksa bebek gercekten azicik iri mi.
Cok zorlaniyorum bu arada. Karnimda kasilmalar basladi pek fazla yormamam gerekiyormus kendimi. Göbegim cok büyük oldugu icin her is zor geliyor.
Bana da destek olun kizlar. Yalniz bir anneyim ve de morale cok ihtiyacim var :110:
En cok dogum sonrasi depresyonunda cekiniyorum. Bu konuda bana destek olacak iyi kalpli KK kadinlarina ihtiyacim var.
Ilk dogumumdan sonra cok stresli bir dönem gecirmistim herseyi ilk defa yasadigim icin.
Cocuklarim bundan etkilensin istemiyorum. Rahat ve mutlu bir anne olmak istiyorum.
Desteklerinizi esirgemeyin. Kelimeler ruha ulasiyor nihayetinde.

çok özür dileyerek trekrar sorayım anlamadım çünki.adetin bittiği günmü adet olacağın günmü ben burayı anlamadım.adetim kesilmiyor deyince kafam karıştı.eğer adet olacağın günse devamında adet devam etmedimi???

Sorabilirsin tabi ki canim burada en ince ayrintili anlamak anlatmak için variz.
BuGün adetimin ilk günü diyelim,sabah leke olarak hafif sinyal verdiginde, 10 gibi iliski olduysa aksam ustu yani 6-7 saat sonrasi tamamen kan akar kesilme dediğim bu

Merhabalar güzel anneler, ben de 2017 annese olacagim insallah.
Iki gün önce doktora gittim bebek hizla kilo aldigi icin iki hafta önceden alacagini söyledi. Ilki sezeryandi büyük oldugu icin, ben ise kücük kalmisim bebek icin. Simdiki dogumum iki hafta önceden planli bir sekilde olacak.
Bu beni rahatsiz etti, sancimla hastaneye gitmistim ilkinde.
Hatta bana ikinciyi normal bile yapabiliriz demisti. Almanyadayim ben burada ssvd cok normal yapiliyor. Ama ilerleyen haftalarda bebek ablasi gibi büyük olursa mecburen yine sezeryan olacagimi biliyordum. Ki öyle oldu. 29. haftamdayim ve de bebegim simdiden 1700 gram olmus.
Sizinkiler nasil? Ben mi büyütüyorum yoksa bebek gercekten azicik iri mi.
Cok zorlaniyorum bu arada. Karnimda kasilmalar basladi pek fazla yormamam gerekiyormus kendimi. Göbegim cok büyük oldugu icin her is zor geliyor.
Bana da destek olun kizlar. Yalniz bir anneyim ve de morale cok ihtiyacim var :110:
En cok dogum sonrasi depresyonunda cekiniyorum. Bu konuda bana destek olacak iyi kalpli KK kadinlarina ihtiyacim var.
Ilk dogumumdan sonra cok stresli bir dönem gecirmistim herseyi ilk defa yasadigim icin.
Cocuklarim bundan etkilensin istemiyorum. Rahat ve mutlu bir anne olmak istiyorum.
Desteklerinizi esirgemeyin. Kelimeler ruha ulasiyor nihayetinde.
Merhaba canım. Aramıza hoşgeldin. Öncelikle bu kötü düşünceleri kafandan atmaya çalış. Her şeyin ilacı moral. Bebiş iri doğacak diye üzülme. Sağlıklı olsun da gerisi her şekilde hallolur. doğum sonrası depresyonunu da bence hiç aklına getirme. Eğer annenin psikolojisi sağlamsa hiç bi şey olmaz Allah "in izniyle. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. kız mi bebişin erkek mi

Sorabilirsin tabi ki canim burada en ince ayrintili anlamak anlatmak için variz.
BuGün adetimin ilk günü diyelim,sabah leke olarak hafif sinyal verdiginde, 10 gibi iliski olduysa aksam ustu yani 6-7 saat sonrasi tamamen kan akar kesilme dediğim bu

O gün bu şekilde olmuştu.ilginc belki ama Allahim biliyor

X