" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Cnm bence çok kendini kaptırma çünkü en net 16 haftada belli oluyor benim 13 haftaya kadar hiç bir tahmin yapmadılar 14 de kıza benziyo dediler 15 de erkeğe benziyo dediler o sıra bant meselesi fln çıktı ayrıntılı dopplere girmem gerekiyodu 16 haftada o doktor erkek dedi şuan Hale'n öyle 3 hafta sonrA renkli ultrasona gitçem sorun için ozmn da söylerse kesin olur herhalde çünkü üzülüyo insan bide hep 1 doktora git çünkü kafa karıştırıyorlar cnm
Canım öncelikle geçmiş olsun. Sağlıklı olması en önemlisi. Cinsiyet içinde son denilenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ama 20. Haftadaki en kesini olur sanırım. Burda herkes 20. Haftada öğreniyor bebeğinin cinsiyetini.

[QUOTbebegitimsiniz121385, post: 48898103, member: 643265"]Maşallah canim benlm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kaçıncı olucak sende canım birde yaptığın her hangi bişeyler varmı
Canm hayrli olsun,Rabbim kucaginada almayi nasip etsin[/QUOTE]
Allah razi olsun canim cok sağol Rabbim inşallah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende Rabbim kısmet ederse üçüncüsü olucak canım bende yum takibi yaptım ama şans bu sefer kaç günlüğüne uzaktan akrabalar gelmişti fazla yapamadım ama test hemen hemen pik iken yani t cizgisi c den koyuyken iliski gece saat 2 de oldu ertesi gün akşam üzeri de çatlama oldu canım yani çatlama dan 10-15 saat önce ilişki olmuş oluyor inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım

Bende 2017 eylül gibi düşünüyorum.bir oğlum var 30.01.2015 doğumlu.nasip bakalim.inşallah bir de kizim olur değişik tat tatmak istiyorum.hamisler lütfen bana da tüm isteyenlere de duanizda yer acin
Benim kızım da eylül 2015 doğumlu. Ben aslında fazla istemiyorum yeniden bebek sahibi olmayı. Ama eşim o kadar çok istiyor ki onu kırmak istemiyorum. Çünkü kızımı da ben çok istemiştim o pek istekli değildi ama benim için kabul etmişti. Sanırım şimdi fedakarlık sırası bende.

Allah'ın izniyle erkektir o zaman ama heyecanla bekliyorum diğer hamile arkadaşların ve senin bebişlerinizin cinsiyetini
cnm sen erkek bebekmi istiyorsun ne zaman düşünüyorsun asla yüzde yüz demiyoruz ama ihtimalleri yükseltebilirsin yani yüzde 70 ve 80 civarı oda tam yumurtanın catladığı an ve bunu ya doktor kontrolünde yada internette cok ucuza satılan ovilasyon tesleriyle mümkün cnm allahın izniyle tabiki:KK39: bebişe karar verdiğinde burdayız tatlım

Yok cnm o kremsi akıntı bende yumdan sonra oluyor tutunma genelde 7 ci gün civarı oluyor yum günü denedin değilmi cnm zamanı ayarladın inşallah
Valla ayarladıgımı dusunuyorum bu isler belli olmuo acemilikde var.
Esimde sagolsun beni iyice moda soktu neymis kokum degismis bebek gibi kokmaya baslamisim anlasilan biz kafayı simdiden yemisiz:KK47::rapci:

Sen de erken kalkiyorsun herhalde. yoksa bebek mi uyutmuyor
Kız yok bu saat benim af edersin idrar saatim valla hiç sasmıyor kalkmışken ilk idrarla test de yapim dedim geri bir iki saat uyurum çocuklar daha uyuyor bizde daha sabahın 5 i:KK16:Yani 7-8 arası kalkma saatimiz kızı da daha kreşe götürüyorum öyle canım meleklerim benim2 meleklerim benim2 dün test yap dedi tabi haklı da burda hcg yi falan şimdilik yapan yok bir testim kalmıştı kendi kendimizin doktoru olduk valla bacım test koyulasmis iyi yani

20161117_051518.jpg
Eskiye göre baya koyulasmis kızlar sanırım ne dersiniz kızlar
meleklerim benim2 meleklerim benim2 canım sen ne dersin

Son düzenleme:
Kız yol bu saat benim af edersin idrar saatim valla hı hiç sasmıyor kalkmışken ilk idrarla test de yapim dedim geri bir iki saat uyurum daha çocuklar daha uyuyor bizde daha sabahın 5 :KK16:Yani 7-8 arası kalkma saatimiz kızı da daha kreşe götürüyorum öyle canım meleklerim benim2 meleklerim benim2 dün test yap yedi tabi haklı da burda hcg yi falan şimdilik yapan yok bir testim kalmıştı kendi kendimizin doktoru olduk valla bacım test koyulasmis iyi yani
Napalım doktor bulamazsak kendimiz doktor oluruz. çok da zor bi şey değil. koyulasmasına sevindim canım. inşallah hiç bir sorun olmadan sağlıkla alırsın kucağına

X