" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Napalım doktor bulamazsak kendimiz doktor oluruz. çok da zor bi şey değil. koyulasmasına sevindim canım. inşallah hiç bir sorun olmadan sağlıkla alırsın kucağına
Sagol canım allah razı olsun inşallah bir dahaki sefere senin testlerini görmeyi nasip etsin Rabbim inşallah canım:dua:

Evet canım . bariz belli t çizgisi
Evet canim farkı baya var

20161117_051518.jpg
20161115_054532.jpg
Kızlar görmeyenler yada unutanlar için diğer testi de yükledim koyu olan şimdiki silik olan 3 gün öncesi

Kızlar açık sözlü olucam isteyen baksın sizde fark ettiniz mi biz bu topigi açar açmaz eski yi bırakır bırakmaz eski arkadaşlar daldı içine yani demekki biz içinde olduğumuz için girmiyorlar mis bizde hep merak ediyorduk niye yazmıyorlar diye ben böyle algıladım inanmayan baksın eski topige ve yazılanlar da biraz tuhaf bizim topigi açtığımız gün eski topikte yazılanları da okuyun hele belki ben yanlışım ama bana öyle geldi canlar artık bilmiyorum

Kızlar açık sözlü olucam isteyen baksın sizde fark ettiniz mi biz bu topigi açar açmaz eski yi bırakır bırakmaz eski arkadaşlar daldı içine yani demekki biz içinde olduğumuz için girmiyorlar mis bizde hep merak ediyorduk niye yazmıyorlar diye ben böyle algıladım inanmayan baksın eski topige ve yazılanlar da biraz tuhaf bizim topigi açtığımız gün eski topikte yazılanları da okuyun hele belki ben yanlışım ama bana öyle geldi canlar artık bilmiyorum
Boşver canım. biz hiç kimseye bi şey yapmadık. herkes istediği yere yazar. Bu topic olsun bizim olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:spor:

Benim kızım da eylül 2015 doğumlu. Ben aslında fazla istemiyorum yeniden bebek sahibi olmayı. Ama eşim o kadar çok istiyor ki onu kırmak istemiyorum. Çünkü kızımı da ben çok istemiştim o pek istekli değildi ama benim için kabul etmişti. Sanırım şimdi fedakarlık sırası bende.

Bence de kesinlikle tek kalmmali kardeş olmali.yillar sonra bunun buruklugunu yasamasin.ben tek çocuğum özellikle evliligimde çok yasadim,yasiyorumda zaman zaman

saol cnm inşallah uğur getirsin hepimize sen nasıl oldun arada yaz merak ediyoruz cnm
canım iş yerinde pek giremiyorum.akşam evde bakabiliyorum sadece.iyim çok şükür.tahlillerle uğraşıyoruz.kromozom tahlili kan pıhtılaşması,sperm tahlili bunları istedi doktorumuz.kromozom tah için ocak ayına randevu verdiler.o biraz canımızı sıktı.bide iki hafta olacak düşük olalı ama hala azda olsa kanama oluyo ve sağ kasığımda hafif ağrı oluyo.normalmidir bu?

Canm hayrli olsun,Rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Allah razi olsun canim cok sağol Rabbim inşallah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende Rabbim kısmet ederse üçüncüsü olucak canım bende yum takibi yaptım ama şans bu sefer kaç günlüğüne uzaktan akrabalar gelmişti fazla yapamadım ama test hemen hemen pik iken yani t cizgisi c den koyuyken iliski gece saat 2 de oldu ertesi gün akşam üzeri de çatlama oldu canım yani çatlama dan 10-15 saat önce ilişki olmuş oluyor inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım[/QUOTE]
ikinci deneme olmadımı canım.hayırlısı olsun.istediğin olur inş

canım iş yerinde pek giremiyorum.akşam evde bakabiliyorum sadece.iyim çok şükür.tahlillerle uğraşıyoruz.kromozom tahlili kan pıhtılaşması,sperm tahlili bunları istedi doktorumuz.kromozom tah için ocak ayına randevu verdiler.o biraz canımızı sıktı.bide iki hafta olacak düşük olalı ama hala azda olsa kanama oluyo ve sağ kasığımda hafif ağrı oluyo.normalmidir bu?
Niye okadr gec verdiler canım benim.hemen gittigim gun pihtilasma ve kromozomu yapmislardi 2.5 ay sonra aldim sonuclari uzun suruyor zaten cikmasi

Bence de kesinlikle tek kalmmali kardeş olmali.yillar sonra bunun buruklugunu yasamasin.ben tek çocuğum özellikle evliligimde çok yasadim,yasiyorumda zaman zaman
canım sen adetin ilk günü oğluma hamile kaldım demişşin.anlamadım adet başladı ilişki oldu ve sen hamile kaldın,peki adetin devam ettimi?o dönem sonrasında adet bitimi falan korunmasız ilişki olmadımı?tesadüfi bir ilişkimiydi hesaplama test falan varmıydı?

Niye okadr gec verdiler canım benim.hemen gittigim gun pihtilasma ve kromozomu yapmislardi 2.5 ay sonra aldim sonuclari uzun suruyor zaten cikmasi
özel hastanedemi yaptırdın canım?bizim dok özelde pahalı diye araştırma has gönderdi.sperm tahlilini özelde yaptılar oda c.tesi alcaz.özelde yaptırdıysan ne kadar ödedin.fazla değilse özele gidip hemen yaptıralım

X