" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Sagol canim sanada hayirli sabahlar nasilsin

Gunaydin canim nasilsin

Evet bayaaa koyu valla hayirli olsunnn bebissss

Amin isalhhhh sizede gunaydin''

Evet eskisi ne Gore coook koyu canim hcgen yukselmis demekki allah korusun bebeklerimizi diyer kizlarada nasip etsin isalhhhh

Evet varya artmis canim hayirlsi olsun yarinki randevu normal kontrol mu utrasyon mu canm
Aminnnnn inşallah canım isteyen herkes en kısa zamanda hamis kalsın allahin izniyle inşallah sağol canım bizde sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah

canım iş yerinde pek giremiyorum.akşam evde bakabiliyorum sadece.iyim çok şükür.tahlillerle uğraşıyoruz.kromozom tahlili kan pıhtılaşması,sperm tahlili bunları istedi doktorumuz.kromozom tah için ocak ayına randevu verdiler.o biraz canımızı sıktı.bide iki hafta olacak düşük olalı ama hala azda olsa kanama oluyo ve sağ kasığımda hafif ağrı oluyo.normalmidir bu?
cnm gec olsunda güç olmasın bi daha yaşatmasın aynı şeyi kanamayı bilmiyorumda bendede gecen haftaya kadar yumurtladığım taraf ağrı yapıyordu

Slm ben de geldim araniza. ..nasip olursa 3.cu bebisimi istiyorum. Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin:)
InsaAllah bir kizim olur:KK36::KK36:
hoş geldin cnm bende 3 çi için uğraşıyorum gönlümden gecen erkek 2 kızım var allaha cok şükür

Kızlar açık sözlü olucam isteyen baksın sizde fark ettiniz mi biz bu topigi açar açmaz eski yi bırakır bırakmaz eski arkadaşlar daldı içine yani demekki biz içinde olduğumuz için girmiyorlar mis bizde hep merak ediyorduk niye yazmıyorlar diye ben böyle algıladım inanmayan baksın eski topige ve yazılanlar da biraz tuhaf bizim topigi açtığımız gün eski topikte yazılanları da okuyun hele belki ben yanlışım ama bana öyle geldi canlar artık bilmiyorum
bende üzüldüm acıkcası ama buraya gelmedikleri için değil yazdıklarına neyse boş ver cnm canını sıkma herkes herkesi beğenmek zorunda değil düşünce fikir ayrılığı kafa uyuşmazlığı kafan kime uyuyorsa sen onunla yoluna devam et :KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
erkekler dedi Doktor bakalim. Ilk dogumdan cok sikintilar cektim ya yalnizim falan cok stresliydim. Bebegime iyi bakacagim diye kendimi paralamistim. Simdi ayni seyleri yasamaktan korkar oldum. Rahat annelerin tavsiyelerine ihtiyacim var
cnm daha baştan böyle düşünürsenn ooo kafayı sıyırırsın sen elinden geldiğince sakin olacaksın zor ve cok güzel bi süreç canım bebeklikleri ne kadar üstüne titrersen o kadar işler ters gidiyor rahat ol

Günaydın süper anneler:KK49: etkisinde mi kaldım bilmiyorum buraları okuya okuya ama rüyamda serçe veya kırlangıç benzeri bir kuş gördüm,annemin söylediğine göre bebek anlamına geliyormuş:KK70:tamam 3.çocuğu çok istiyorum ama kazaya gitmeyelim yoksa halim duman:KK57:
şu kazayla kalanlarada hayranım :dondurma::KK70::KK70::KK70:

Saol canım benim doğru söylüyorsun önce sağlıklı olsunda ztn biz daha yeni yeni düzeldik valla ama genede düşünüyoruz allah herkese sağlıklı shatlı evlat versin
kız rabbimin izniyle sağlıklıdır inşallah iyi düşün iyi olsun cnm

Yaaa dimii:KK51: Maşallah sana canım ne güzel 4 evladın olacak darısı bana ve isteyen herkese. Sezeryan olduğum için 1-2 sene beklemem lazım,iki doğumum arası zaten 1.5 yıl ama Allah izin verirse çok da ara vermicem:halay:
maşallah diyim cnm rabbim gönlüne göre nasip etsin hayırlısıyla
inşallah

Ahhh canim benim en iyisi mesafe..herkesde var emin ol.annemle ben neler yasadik lohusaligimda hatta.ondan beri daha çok mesafeliyim.affedemiyorum.derin konulara girmiyim.kaynanam kayinpederim bosdalar.yürüme mesafesinde evime 15 dk 22 aydir kapimi calmis değiller.annem çalışan insan sadece h sonlari yardimci olabiliyorsa oluyor zorda kalirsam.lafa gelince çok yemeğe gelince de koşa koşa gelir ama yardim hayatta.temizlik geçtim torununun yaaaa..neyse desme yarami :))) ben çocuğum için harim.evimin huzuru için uzak durmayi tercih ettim Heee kotu gelin miyim simdi evet :)))))) umrummu değil yaptiklarima saysinlar oturup iğneyi kendilerine batirsinlar içim rahat bundan sonrasi yok evimin içi sağlık+huzur .çünkü ben çocuğumu tek basima yetiştiren anneyim ilk önce psikolojim iyi olmali ki sagloklk evlat yetistireyim.sana tavsiye m mesafe aptal değiller ya 1-2-3 anlarlar yüz verme.

Tatlim zaten canim balim degiliz de gelince cenelerini tutsalar bana yeter. Hastanelikken bile arkamdan evimi kötüleyen insanlar esime. Huzur birakmadilar. Fobi oldu resmen. Esime kalsa hicbir önemi yok evin, ne kadar yoruldugumu bilir.
Benim stresim cocuklarima yansidigi icin bu konu cok önemli. Moralimi bozacak kimseyi istemiyorum. Zaten cok zorlu süreclerden yalniz geciyorum.
Allah böyle insanlari uzak tutsun bizlerden ne diyeyim.
Sizin kacinci haftaniz kacinci gebeliginiz bu arada =)

cnm daha baştan böyle düşünürsenn ooo kafayı sıyırırsın sen elinden geldiğince sakin olacaksın zor ve cok güzel bi süreç canım bebeklikleri ne kadar üstüne titrersen o kadar işler ters gidiyor rahat ol

B u sefer rahat olacagim insallah, en azindan disari cikip yemek falan yeriz diyorum esime. Önceden bebegi cikarmazdim havasi kötü yerlerle temas etmesin diye. Simdi daha rahat davranirim insallah

B u sefer rahat olacagim insallah, en azindan disari cikip yemek falan yeriz diyorum esime. Önceden bebegi cikarmazdim havasi kötü yerlerle temas etmesin diye. Simdi daha rahat davranirim insallah
İnsan ikincide daha rahat oluyor canım. kimse olmasın daha iyi. Allah kolayligini verir. sen endişe etme. Hep Rabbim çok büyük bana yardım eder de.

Tatlim zaten canim balim degiliz de gelince cenelerini tutsalar bana yeter. Hastanelikken bile arkamdan evimi kötüleyen insanlar esime. Huzur birakmadilar. Fobi oldu resmen. Esime kalsa hicbir önemi yok evin, ne kadar yoruldugumu bilir.
Benim stresim cocuklarima yansidigi icin bu konu cok önemli. Moralimi bozacak kimseyi istemiyorum. Zaten cok zorlu süreclerden yalniz geciyorum.
Allah böyle insanlari uzak tutsun bizlerden ne diyeyim.
Sizin kacinci haftaniz kacinci gebeliginiz bu arada =)
Sen eşine bak cnm gerisi önemli deyil benim kocam hayatta takmaz onları ve benim için biri bşy derse ağzının payını veriyo valla çok seviniyorum ozmn :dondurma:

ikinci deneme olmadımı canım.hayırlısı olsun.istediğin olur inş
Üçüncü deneme ydi canım vede üçüncü çocuk olucak Rabbim kısmet ederse inşallah[/QUOTE]
canım ikinci deneme olmadımı derken bu ay hamile kalmak için kaç deneme yaptın?hani gece deneme olmus sabah pik yapmış ya tekrar olmadımı.tek ilişkimi olduydu

X