" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba canım. Aramıza hoşgeldin. Öncelikle bu kötü düşünceleri kafandan atmaya çalış. Her şeyin ilacı moral. Bebiş iri doğacak diye üzülme. Sağlıklı olsun da gerisi her şekilde hallolur. doğum sonrası depresyonunu da bence hiç aklına getirme. Eğer annenin psikolojisi sağlamsa hiç bi şey olmaz Allah "in izniyle. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. kız mi bebişin erkek mi
erkekler dedi Doktor bakalim. Ilk dogumdan cok sikintilar cektim ya yalnizim falan cok stresliydim. Bebegime iyi bakacagim diye kendimi paralamistim. Simdi ayni seyleri yasamaktan korkar oldum. Rahat annelerin tavsiyelerine ihtiyacim var

Merhabalar güzel anneler, ben de 2017 annese olacagim insallah.
Iki gün önce doktora gittim bebek hizla kilo aldigi icin iki hafta önceden alacagini söyledi. Ilki sezeryandi büyük oldugu icin, ben ise kücük kalmisim bebek icin. Simdiki dogumum iki hafta önceden planli bir sekilde olacak.
Bu beni rahatsiz etti, sancimla hastaneye gitmistim ilkinde.
Hatta bana ikinciyi normal bile yapabiliriz demisti. Almanyadayim ben burada ssvd cok normal yapiliyor. Ama ilerleyen haftalarda bebek ablasi gibi büyük olursa mecburen yine sezeryan olacagimi biliyordum. Ki öyle oldu. 29. haftamdayim ve de bebegim simdiden 1700 gram olmus.
Sizinkiler nasil? Ben mi büyütüyorum yoksa bebek gercekten azicik iri mi.
Cok zorlaniyorum bu arada. Karnimda kasilmalar basladi pek fazla yormamam gerekiyormus kendimi. Göbegim cok büyük oldugu icin her is zor geliyor.
Bana da destek olun kizlar. Yalniz bir anneyim ve de morale cok ihtiyacim var :110:
En cok dogum sonrasi depresyonunda cekiniyorum. Bu konuda bana destek olacak iyi kalpli KK kadinlarina ihtiyacim var.
Ilk dogumumdan sonra cok stresli bir dönem gecirmistim herseyi ilk defa yasadigim icin.
Cocuklarim bundan etkilensin istemiyorum. Rahat ve mutlu bir anne olmak istiyorum.
Desteklerinizi esirgemeyin. Kelimeler ruha ulasiyor nihayetinde.

Hg Cnm..olumlu düşün.biz anneyim biz güçlüyüz ne mutlu ki evlat sahibiyiz.Allahim üstesinden gelemicek şeyleri kadina vermezdi değil mi? Erkek kadin arasındaki farki dusun:KK66: kizin kaç yasinda bilmiyorum ama tecrubelisin en azindan neden basaramayasin.kadin isterse basarir.saglikla al oğlunu kucagina.ssvd sezeryan düşünme,bir şekilde gelecek.ne mutlu bir kizin var birde değişik tadacaksin.ilerdeki yillari dusunharika dimi.anneye arkadaş.bir oğlum var 30 ocak da 2 yasina girecek seneye yaz bitimi hamile kalma yi düşünüyorum nasipse arasi 3.5 yas olacak ve bbmde yardimcim yok tek basima bakıyorum bakicam.illaki olacak zorlukla r ama birkaç sene.Saglik olsunda olmayan şey yok hayatta..

Sorabilirsin tabi ki canim burada en ince ayrintili anlamak anlatmak için variz.
BuGün adetimin ilk günü diyelim,sabah leke olarak hafif sinyal verdiginde, 10 gibi iliski olduysa aksam ustu yani 6-7 saat sonrasi tamamen kan akar kesilme dediğim bu
canım peki ilişkişden sonra adetinin başlaması lazımdı değilmi.başladımı?bu nasıl oluyoki.adet olunca yumurtalar atılmıyomu.atılmayan çatlamayan yumurtamı kalmış oluyo ozaman.geç döllenmeymiş diyosun.y lerin ömrü 1 gün değilmiydi.

canım peki ilişkişden sonra adetinin başlaması lazımdı değilmi.başladımı?bu nasıl oluyoki.adet olunca yumurtalar atılmıyomu.atılmayan çatlamayan yumurtamı kalmış oluyo ozaman.geç döllenmeymiş diyosun.y lerin ömrü 1 gün değilmiydi.

Adet oldum Cnm o gün adetimin ilk günü idi devam etti.bilmem bende anlamadim çünkü o donem belki 1.5 ay kadar esimle konusmadik ailevi meselelerden..daha öncesini hatirlamiyorum ilişkiyi bir ay öncesi soğan kuru denediğimde o ay olmadi ilişki çünkü.

Allah razi olsun canim cok sağol Rabbim inşallah sana da en yakın zamanda nasip etsin inşallah. Bende Rabbim kısmet ederse üçüncüsü olucak canım bende yum takibi yaptım ama şans bu sefer kaç günlüğüne uzaktan akrabalar gelmişti fazla yapamadım ama test hemen hemen pik iken yani t cizgisi c den koyuyken iliski gece saat 2 de oldu ertesi gün akşam üzeri de çatlama oldu canım yani çatlama dan 10-15 saat önce ilişki olmuş oluyor inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım
ikinci deneme olmadımı canım.hayırlısı olsun.istediğin olur inş[/QUOTE]
Üçüncü deneme ydi canım vede üçüncü çocuk olucak Rabbim kısmet ederse inşallah

Hg Cnm..olumlu düşün.biz anneyim biz güçlüyüz ne mutlu ki evlat sahibiyiz.Allahim üstesinden gelemicek şeyleri kadina vermezdi değil mi? Erkek kadin arasındaki farki dusun:KK66: kizin kaç yasinda bilmiyorum ama tecrubelisin en azindan neden basaramayasin.kadin isterse basarir.saglikla al oğlunu kucagina.ssvd sezeryan düşünme,bir şekilde gelecek.ne mutlu bir kizin var birde değişik tadacaksin.ilerdeki yillari dusunharika dimi.anneye arkadaş.bir oğlum var 30 ocak da 2 yasina girecek seneye yaz bitimi hamile kalma yi düşünüyorum nasipse arasi 3.5 yas olacak ve bbmde yardimcim yok tek basima bakıyorum bakicam.illaki olacak zorlukla r ama birkaç sene.Saglik olsunda olmayan şey yok hayatta..

Aslinda benim sorunum basaracakmiyimdan ziyade bu sürecte kendimi ne kadar yipratacagim. Kizima inanin cok iyi baktim ama kendimi mafettim yani evden bile cikmadim. Ilk alti ay su bile vermedim sadece anne sütü verdim. Kizim icin iki sene kahve cay icmedim. Fakat iste beni strese sokan kaynana sorunsali evime gelim surasi söyle burasi böyle yapar. Onlarin bana yasattigi stresi bebegimden cekmemisimdir. PIs olduguma inandirdilar sonunda. Yani dört dörtlük de olsa yerde sac olsun yerde sac vardi olur. Öyle delirdim biraz. Bunlari sallamak istemiyorum. Bebegime ve kizime sakince bakmak istiyorum. Kayinpederim temizlik hastasi zaten. Her geldiklerinde strese giriyorum.
Düsünün sezeryan oldum eve geldim hastaneden ilk isim süpürge acmakti. Kambur kambur yerleri cektim. Bunlardan nasil az etkilenirim onunla ilgili tavsiyelere ihtiyacim var. Cünkü tek cözümüm eve sokmamak bu da mümkün degil. Cok sinirlerim yapranmisti.
Mükemmelliyetci bir yapim var bu da bana zarar veriyor.
Hamieliklerimde inan cok cekiyorum. Tam bebegime bakayim sakin olalim derken milletle ugrasiyorum bir basima. Yardim etmedikleri gibi hep tepemde oluyor gözleri. Düsün ben bebegime gercekten cok iyi baktigim halde rüyasinda yok dövmüsüm gibi seyler söylerdi aman iyi bakin ona diye aglardi kaynanam. Ki hic yardim etmez kendisi ama psikolojik olarak cok ugrasir.
Cok uzun oldu biliyorum ama benim cözüm bulmam lazim.
2017 de daha sakin bir anne olmak istiyorum. Kizim iki bucuk yasinda fakat bebekken ona yasattigim stresten hala pismanim. Anne olarak huzurlu olmam sart yavrularim icin.

Günaydın süper anneler:KK49: etkisinde mi kaldım bilmiyorum buraları okuya okuya ama rüyamda serçe veya kırlangıç benzeri bir kuş gördüm,annemin söylediğine göre bebek anlamına geliyormuş:KK70:tamam 3.çocuğu çok istiyorum ama kazaya gitmeyelim yoksa halim duman:KK57:

Aslinda benim sorunum basaracakmiyimdan ziyade bu sürecte kendimi ne kadar yipratacagim. Kizima inanin cok iyi baktim ama kendimi mafettim yani evden bile cikmadim. Ilk alti ay su bile vermedim sadece anne sütü verdim. Kizim icin iki sene kahve cay icmedim. Fakat iste beni strese sokan kaynana sorunsali evime gelim surasi söyle burasi böyle yapar. Onlarin bana yasattigi stresi bebegimden cekmemisimdir. PIs olduguma inandirdilar sonunda. Yani dört dörtlük de olsa yerde sac olsun yerde sac vardi olur. Öyle delirdim biraz. Bunlari sallamak istemiyorum. Bebegime ve kizime sakince bakmak istiyorum. Kayinpederim temizlik hastasi zaten. Her geldiklerinde strese giriyorum.
Düsünün sezeryan oldum eve geldim hastaneden ilk isim süpürge acmakti. Kambur kambur yerleri cektim. Bunlardan nasil az etkilenirim onunla ilgili tavsiyelere ihtiyacim var. Cünkü tek cözümüm eve sokmamak bu da mümkün degil. Cok sinirlerim yapranmisti.
Mükemmelliyetci bir yapim var bu da bana zarar veriyor.
Hamieliklerimde inan cok cekiyorum. Tam bebegime bakayim sakin olalim derken milletle ugrasiyorum bir basima. Yardim etmedikleri gibi hep tepemde oluyor gözleri. Düsün ben bebegime gercekten cok iyi baktigim halde rüyasinda yok dövmüsüm gibi seyler söylerdi aman iyi bakin ona diye aglardi kaynanam. Ki hic yardim etmez kendisi ama psikolojik olarak cok ugrasir.
Cok uzun oldu biliyorum ama benim cözüm bulmam lazim.
2017 de daha sakin bir anne olmak istiyorum. Kizim iki bucuk yasinda fakat bebekken ona yasattigim stresten hala pismanim. Anne olarak huzurlu olmam sart yavrularim icin.

Ahhh canim benim en iyisi mesafe..herkesde var emin ol.annemle ben neler yasadik lohusaligimda hatta.ondan beri daha çok mesafeliyim.affedemiyorum.derin konulara girmiyim.kaynanam kayinpederim bosdalar.yürüme mesafesinde evime 15 dk 22 aydir kapimi calmis değiller.annem çalışan insan sadece h sonlari yardimci olabiliyorsa oluyor zorda kalirsam.lafa gelince çok yemeğe gelince de koşa koşa gelir ama yardim hayatta.temizlik geçtim torununun yaaaa..neyse desme yarami :))) ben çocuğum için harim.evimin huzuru için uzak durmayi tercih ettim Heee kotu gelin miyim simdi evet :)))))) umrummu değil yaptiklarima saysinlar oturup iğneyi kendilerine batirsinlar içim rahat bundan sonrasi yok evimin içi sağlık+huzur .çünkü ben çocuğumu tek basima yetiştiren anneyim ilk önce psikolojim iyi olmali ki sagloklk evlat yetistireyim.sana tavsiye m mesafe aptal değiller ya 1-2-3 anlarlar yüz verme.

Ya kizlar anlamadim sizleri ne 38 i 27 i si benim 1897 cikti kagida baktim iki rakam ki bisi yok yani
Günaydın süper anneler:KK49: etkisinde mi kaldım bilmiyorum buraları okuya okuya ama rüyamda serçe veya kırlangıç benzeri bir kuş gördüm,annemin söylediğine göre bebek anlamına geliyormuş:KK70:tamam 3.çocuğu çok istiyorum ama kazaya gitmeyelim yoksa halim duman:KK57:
kız bosver doğur gıtsın bak bana 4. ye hamıleyım valla ılk çocuk gıbı heyecanla bekliyorum fazla çocuktan zarar gelmez:halay::halay:

Canım öncelikle geçmiş olsun. Sağlıklı olması en önemlisi. Cinsiyet içinde son denilenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ama 20. Haftadaki en kesini olur sanırım. Burda herkes 20. Haftada öğreniyor bebeğinin cinsiyetini.
Saol canım benim doğru söylüyorsun önce sağlıklı olsunda ztn biz daha yeni yeni düzeldik valla ama genede düşünüyoruz allah herkese sağlıklı shatlı evlat versin

kız bosver doğur gıtsın bak bana 4. ye hamıleyım valla ılk çocuk gıbı heyecanla bekliyorum fazla çocuktan zarar gelmez:halay::halay:
Yaaa dimii:KK51: Maşallah sana canım ne güzel 4 evladın olacak darısı bana ve isteyen herkese. Sezeryan olduğum için 1-2 sene beklemem lazım,iki doğumum arası zaten 1.5 yıl ama Allah izin verirse çok da ara vermicem:halay:

Valla ayarladıgımı dusunuyorum bu isler belli olmuo acemilikde var.
Esimde sagolsun beni iyice moda soktu neymis kokum degismis bebek gibi kokmaya baslamisim anlasilan biz kafayı simdiden yemisiz:KK47::rapci:
aynen cnm rabbim görüyor halimizi nasip eder tez zamanda inşallah

Slm ben de geldim araniza. ..nasip olursa 3.cu bebisimi istiyorum. Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin:)
InsaAllah bir kizim olur:KK36::KK36:
Hoşgeldin canım bizde üçüncüyü düşünüyorduk Rabbim nasip çok şükür senin kız oğlan mi ? İnşallah gönlündekine hamile kalırsın allahin izniyle canım

Kız yok bu saat benim af edersin idrar saatim valla hiç sasmıyor kalkmışken ilk idrarla test de yapim dedim geri bir iki saat uyurum çocuklar daha uyuyor bizde daha sabahın 5 i:KK16:Yani 7-8 arası kalkma saatimiz kızı da daha kreşe götürüyorum öyle canım meleklerim benim2 meleklerim benim2 dün test yap dedi tabi haklı da burda hcg yi falan şimdilik yapan yok bir testim kalmıştı kendi kendimizin doktoru olduk valla bacım test koyulasmis iyi yani
ayyy bu soğuktada o gece tuvaleti hiç cekilmiyor :KK49::KK49::KK49:

Eki Görüntüle 1912765
Eskiye göre baya koyulasmis kızlar sanırım ne dersiniz kızlar
meleklerim benim2 meleklerim benim2 canım sen ne dersin
maşallah maşalahh cnm güzel koyulaşmış korkma allahın izni ile sağlıklı bi bebişin olcakkk:halay::halay::halay:

X