" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Va
Bende tam sana bakıyodum sen hamilesin sanırım yeni.... erkeklerde okuyodum bazen sizi:KK16:hayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin bende 11 haftalığım suan
Maşallah canim benlm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kaçıncı olucak sende canım birde yaptığın her hangi bişeyler varmı

Yedim bacim yedim de zaten yemek istiyordum. yoksa kimvurduya gidecektim. acemiligimin kurbanı olup bir kız daha dogurabilirdim :KK49::rapci:
:KK70::KK70::KK70:ay canım çok tatlısın vallahi Rabbim gönlüne göre versin inşallah allah seni de güldürsün nerden buluyorsunuz böyle konuşmaları valla hı süpersiniz

Kızlar ben az kremsi bi akıntı var. Degerlendirmeden 4 gun gecti. Tutunmayla falan alakalı olabilirmi?
Fikri olanlar varmi?
Bence yok canım çünkü yumurtadan sonra zaten bir kaç gün içinde yumurta akı gibi olan akıntı kremsi gibi oluyor göğüs hassasiyeti kasik ağrısı falan varmı canim en çok göğüs tepki veriyor 6 inci ve 7 inci günlerden sonra kasik ağrısı oluyor varsa bişeyler hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

:KK70::KK70::KK70:ay canım çok tatlısın vallahi Rabbim gönlüne göre versin inşallah allah seni de güldürsün nerden buluyorsunuz böyle konuşmaları valla hı süpersiniz
Amin canım. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. Napalım kız kafayı sıyırcaz bebek diye diye. Ne isticemi şaşırdım. Adet olsam bi dert olmasam bi dert. Rabbim hayırlısını versin inşallah

Sagol Can'ım sorduğun için ıyıyım cok şukur arkadaşimda mısafırdeydım gec kalktık ve kızlar arkama tuz koymuşlar haberım yoktu bacagımı kaşidım ve kız dedıler bel den aşagı kızmiş
Kız beşirsu erkek allahın izni ile bebeğin cnm

Erkek isteyenler topiginden tanıyorum hepinizi bizde komsu topik kız isteyenler :KK5:kardeş sayiliriz eeee hadi bende geliyim bura iymiss:KK73:Allahım herkese istediğini versin insallah
Amin cnm buyur kalp atışları kactı bebişinin sormuşmuydun bide belinmi karnındamı oluyor ağrı ayakların sıcakmı soğukmu cnm idrar renginede dikkat ettinmi hiç

Kızlar ben az kremsi bi akıntı var. Degerlendirmeden 4 gun gecti. Tutunmayla falan alakalı olabilirmi?
Fikri olanlar varmi?
Yok cnm o kremsi akıntı bende yumdan sonra oluyor tutunma genelde 7 ci gün civarı oluyor yum günü denedin değilmi cnm zamanı ayarladın inşallah

X