Süper Anneler - 2011

Peki adetının kacıncı gunu kırmızıyı gördun. Hanı su ınternetteki hesaplara gore ordakı gununle kırmızı cozgının cıktıgı gun aynı gunmuydu. Ordakı hesaplamalar dogrumu sence canım
Dorti ben cok kullandim ovulasyon testi labaquick almistim ama bi arka surelab aldirmistim onu daha cok begendim.adetten sonra basla hergun ayni saatlerde en az 3,4 saat wcye gitme ve su icme sivi alimini azalt yani.idrarini da tut sonra 3 damla damlat.lh hormonu vucutta hep oldugundan 2.cizgi silik de olsa cikiyo.yani idrarda gebelik gibi yapiliyo ama bunda genelde 2.cizgi hep var.ilk idrar sakin yapma bana gore aksam5 gibi saati uygundur.onemli olan 2 cizginin esit renkte olmasi ya da t cizgisinin c den koyu olmsi bu pozitif denek.t c kdar koyu degilse negatiftir.iste pozitif olursa 6,36 saat sonra catlicak demek.genelde pozitifi gorunce 4 saate bir testi yapiyolar.t silinmeye baslayinca yum catlamis oldugundan iliski yapiyolar.tabi ben oyle yapmiyom kiz istedigimden.

Ozaman sabah kalkıp ılk kacta yapayım. Önce bır defa ıdrarı yapıp sonra yapayım testı degılmı.

Canım nerelerdesın hiç gelmıyosun. Hamılemısın yoksa

Devam canim bugun bat gunum idrar negatif adeti bekliyorum.jesin olcam esimin tablet harfleri degistiryo acayip seyler yaziyo kusura bakmayin.bebis nsil
bebiş iyi canım büyüyor işte bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah küçük bebeği özlemişiz evde bir heyacan var :)

Canım, tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin. Kimyasal gebelik düşünmek için erken değil mı? Dua edelim hepberaber.

slm sibel nasılsın....
niye takmasınki öyle düşünme...

Merhaba arkadaşlar.birkac kişi taniyor beni.aylarca okudum buraları.kim ne yapmış neyi olmuş artık nicklerle tanır oldum.eşime takviye kullandım.ovulasyon takip ettim.fitil kullandım vs.hemen hemen ne gerekiyorsa yaptım.16 haftalıkken gittim kesin kız dedi dr.
umudunuz kırılmasın diye yazmamıştım ama hazalcım sormuşsun.Ne yaptın nasil yaptın diye sorular sormazsanız sevinirim.çünkü cevap verecek gücüm yok inanın.
Hoş kim ne derse desin buraya gelenlerin gönlüne ateş düşmüş bir kere.Acabalar kemiriyor insanı.benim acaba keske diyecek bir durumum yok çok şükür.
Çok dua ettim bu dualarım baska yönlerden karsıma hayır olarak çıkar inşallah.
Allahım isteyenleri isteğine kavuştursun inşallah.Sağlıcakla kalın.

Ozaman sabah kalkıp ılk kacta yapayım. Önce bır defa ıdrarı yapıp sonra yapayım testı degılmı.
İLk idrarı yap sonra en az3 saat bekle ama sıvıda alma istersen ilk idrarı yap kahvaltını yap bi daha idrar yap sonra tut pozitif görünce 4 saat arayla bikaç kez yap o gün tam çat anını yakalamak için

Dualarinin karsiligini her yonden alirsin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…