- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.161
nasılsın kuzum çalışmalara aramı verdin yoksa devammı bir gelişme varmıDorti eczanede cok pahaki gg dan al hem daha cok eczanedekinde 5 adet 25 tl gg da 50 adet 40 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın kuzum çalışmalara aramı verdin yoksa devammı bir gelişme varmıDorti eczanede cok pahaki gg dan al hem daha cok eczanedekinde 5 adet 25 tl gg da 50 adet 40 tl
Sen ne yapıyodun canım. Adet oldunmu. Insallah olmamıssındırDorti eczanede cok pahaki gg dan al hem daha cok eczanedekinde 5 adet 25 tl gg da 50 adet 40 tl
Gunde kac tane yapılıyor peki canımDorti eczanede cok pahaki gg dan al hem daha cok eczanedekinde 5 adet 25 tl gg da 50 adet 40 tl
Dorti ben cok kullandim ovulasyon testi labaquick almistim ama bi arka surelab aldirmistim onu daha cok begendim.adetten sonra basla hergun ayni saatlerde en az 3,4 saat wcye gitme ve su icme sivi alimini azalt yani.idrarini da tut sonra 3 damla damlat.lh hormonu vucutta hep oldugundan 2.cizgi silik de olsa cikiyo.yani idrarda gebelik gibi yapiliyo ama bunda genelde 2.cizgi hep var.ilk idrar sakin yapma bana gore aksam5 gibi saati uygundur.onemli olan 2 cizginin esit renkte olmasi ya da t cizgisinin c den koyu olmsi bu pozitif denek.t c kdar koyu degilse negatiftir.iste pozitif olursa 6,36 saat sonra catlicak demek.genelde pozitifi gorunce 4 saate bir testi yapiyolar.t silinmeye baslayinca yum catlamis oldugundan iliski yapiyolar.tabi ben oyle yapmiyom kiz istedigimden.Peki adetının kacıncı gunu kırmızıyı gördun. Hanı su ınternetteki hesaplara gore ordakı gununle kırmızı cozgının cıktıgı gun aynı gunmuydu. Ordakı hesaplamalar dogrumu sence canım
Malde gunde 1 tane tam zamanini istiyosan sabah aksam yap kimi oyle yapiyo ben 1 yapiyodumGunde kac tane yapılıyor peki canım
50 Li olanlar bozuk cikiormus Eski yazilarda okumusdumGunde kac tane yapılıyor peki canım
Devam canim bugun bat gunum idrar negatif adeti bekliyorum.jesin olcam esimin tablet harfleri degistiryo acayip seyler yaziyo kusura bakmayin.bebis nsilnasılsın kuzum çalışmalara aramı verdin yoksa devammı bir gelişme varmı
n 50 li aldim sorun yoktu 30 lu da alabilirsin50 Li olanlar bozuk cikiormus Eski yazilarda okumusdum
Ozaman sabah kalkıp ılk kacta yapayım. Önce bır defa ıdrarı yapıp sonra yapayım testı degılmı.Dorti ben cok kullandim ovulasyon testi labaquick almistim ama bi arka surelab aldirmistim onu daha cok begendim.adetten sonra basla hergun ayni saatlerde en az 3,4 saat wcye gitme ve su icme sivi alimini azalt yani.idrarini da tut sonra 3 damla damlat.lh hormonu vucutta hep oldugundan 2.cizgi silik de olsa cikiyo.yani idrarda gebelik gibi yapiliyo ama bunda genelde 2.cizgi hep var.ilk idrar sakin yapma bana gore aksam5 gibi saati uygundur.onemli olan 2 cizginin esit renkte olmasi ya da t cizgisinin c den koyu olmsi bu pozitif denek.t c kdar koyu degilse negatiftir.iste pozitif olursa 6,36 saat sonra catlicak demek.genelde pozitifi gorunce 4 saate bir testi yapiyolar.t silinmeye baslayinca yum catlamis oldugundan iliski yapiyolar.tabi ben oyle yapmiyom kiz istedigimden.
Canım nerelerdesın hiç gelmıyosun. Hamılemısın yoksaKızlar selammmmmm...
Benim yumurtlama dönemim mi uzun Sürüyor ben anlamadım ya
Insanın kasıkları 4-5 gun ağrır mı:/
Daha doğrusu sadece sag ağrıyor hep!!
Adet olduğumda da hep sadece sag ve bir nokta ağrır. Birde gecen iki ay once ilk kez yumurtlama donemimde lekelenmem oldu. Sonraki adetim ise baya gecikti. Dr a gideceğim gun adet oldım. Neyse yine de gittim yani karından usg ile baktı ve adetin bitince gel alttan bakalım smear testi yapalım dedi şimdilik hiç bişey kist Fln gözükmüyor dedi
Dedim ki Dr hanım benim regl Döneminde de yumurtlama dada sadece sag kasığım ağrıyor sol çalışmıyor mu hatta sag erkek sol kız diyorlar bnm o Yüzden mi ikiside oğlan oldu cocukların dedim. Alakası yok sağda solda normal gözüküyor sadece sol belki daha yavaştır sag elimizi daha cok kullanmamız gibi düşün dedi. Cinsiyetin bununla ilgisi ztn yok dedi.
Neyse
Ben bir başka Dr a daha gidicem sağım yine ağrıyor bnm bildiğim yumurtlama donemi bu kdr uzun sürmez dimi yani akıntı oldu bitti hala agrı devam ediyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sende yoksun canım coktandır. Nerelerdesın. Bebek işi ne oldu cocuklar nasıl.Iki tane oglum var kizim olsun istiyorum ama cesaretim yok ucuncuye sende kiz bebek istiyosun galiba.
bebiş iyi canım büyüyor işte bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah küçük bebeği özlemişiz evde bir heyacan var :)Devam canim bugun bat gunum idrar negatif adeti bekliyorum.jesin olcam esimin tablet harfleri degistiryo acayip seyler yaziyo kusura bakmayin.bebis nsil
Teslim oldum bacimda bir aciyi daha kaldirabilecek durumda degilim hani sadece konu bebekte degil diger problemlerde birlesince dayanilmaz bir hal aliyor. Keselere baktim herkesin kesenin ortasinda vs bir nokta var benimki bombos doktorun +1 olarak isratledigi yerdede bebek yoktu gormedim ama bebek yoksa neden orayi isaretledi diyede dusunuyorum. Dusun dusun hindi gibi oldum bacim stresten kasiklarima agri girdi
Canım, tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsin. Kimyasal gebelik düşünmek için erken değil mı? Dua edelim hepberaber.
slm sibel nasılsın....
niye takmasınki öyle düşünme...
Cnm sende neler yasamisissin rabbim isallah aratmadan pasani verir kucagina gijnij sen ve ben ayniseyleri yasamisiz hemen hemen
Ben acaba erkek bebislermi bizdedurmuyor diye cok kafama takiyorum eger oyleyse yapacak bisry yok cunki
Rabbim yardimcimiz olsun...
Kızlar nasılsınız aklım hep sizde neler yapıyorsunuz Defnem bebis nasıl belli olan varmı cinsiyeti gijnij canım kaç haftalık oldun catladim callkusu sizler nasılsınız hanzade varmı deneme ruseboz oglusun büyüyordur karnında ve unuttuklarim kusura bakmasın neolur yeni deneme yapacaklara da Allah gonlunuzdekini versin sizlere geçen sene bende sizler gibi araştırıyorum erkek bebek istiyordum Allahım a şükürler olsunki dunya yakışıklısı oğlum oldu ovulasyon testinde ben galenik marka kullanmistim tavsiye ederim sormak istedikleriniz varsa yanitlayabilrim size tavsiyem erkek bebek isteyenlere tabi hamile kalmadan once doktor muayenesinden bir geçin temiz bir rahim şart iltihabli ve mantar falan olmasın iyi geceler
İLk idrarı yap sonra en az3 saat bekle ama sıvıda alma istersen ilk idrarı yap kahvaltını yap bi daha idrar yap sonra tut pozitif görünce 4 saat arayla bikaç kez yap o gün tam çat anını yakalamak içinOzaman sabah kalkıp ılk kacta yapayım. Önce bır defa ıdrarı yapıp sonra yapayım testı degılmı.
Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.bende hala bişey yok beklemedeyimbebiş iyi canım büyüyor işte bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah küçük bebeği özlemişiz evde bir heyacan var :)
Dualarinin karsiligini her yonden alirsin insallah....Merhaba arkadaşlar.birkac kişi taniyor beni.aylarca okudum buraları.kim ne yapmış neyi olmuş artık nicklerle tanır oldum.eşime takviye kullandım.ovulasyon takip ettim.fitil kullandım vs.hemen hemen ne gerekiyorsa yaptım.16 haftalıkken gittim kesin kız dedi dr.
umudunuz kırılmasın diye yazmamıştım ama hazalcım sormuşsun.Ne yaptın nasil yaptın diye sorular sormazsanız sevinirim.çünkü cevap verecek gücüm yok inanın.
Hoş kim ne derse desin buraya gelenlerin gönlüne ateş düşmüş bir kere.Acabalar kemiriyor insanı.benim acaba keske diyecek bir durumum yok çok şükür.
Çok dua ettim bu dualarım baska yönlerden karsıma hayır olarak çıkar inşallah.
Allahım isteyenleri isteğine kavuştursun inşallah.Sağlıcakla kalın.