Canlar öncelikle rahimde yara iltihap vs gibi şeyler olmaması gerekiyor hem cabuk hamile kalmak icin hemde erkek bebek için. Denemeden 2 ay once özel kadın dogumcuya gittim cunku hastane dr lari pek ilgili degil malesef. Erkek bebek istedigimi soyledim muayne etti rahimde yara varmış bunu yakicaz dedi sonra ilac tedavisi dedi rahim temizligi icin yarayi yakti ve bana bir suru ilac yazdi antibiyotik ve fitil. Fitil erkek bebek icin dedi biokadin iyotluymuş bu fitil gebeyken kullanilmiyor baya etkili bisey ama adetli iken kullanilabiliyor. Neyse kullandim yum takibi ve cat ignesi yaptirmadim çunku gecen senelerdeki denemelerimde basarili olamamistim ve cok etkilendim piskolojik olarak. Laboguiq test aldim gitti gidiyordan. Test yaptim evde kulladigim ilaclardan ve birazda stresten adet dongum 28 den 24 e dusmustu testi yaptim 9. Gun ilk silik cizgiyi gordum 10. Gun koyulasti 11.gun ayni koyuluktaydi o gece iliski oldu yani ilk koyudan 35 saat sonra. O gun agrim vardi çat zamanini hissettim ama uzayan akintim yoktu hatta akintim biraz kremsiydi bile esime iliskiden 1 saat once sert kahve icirdim. 30 dk once redbull icirdim hatta bende ictim biraz. buz torbasiyla bolgesel sogutma islemi yaptirdim ocak ayinda biraz sinir oldu adam ama yapcak bisey yok :)) sonra gittim bir bardak suya bir kasik karbonat koydum parmakla vajina icine biseyler yaptim surdum falan :)) ama yikamadim icini dr asla boyle bisey yapma hamile kalamassin demisti. Sonra da deneme oldu esim cok istekliydi ben istekli degildim ama ilk orgazm olmaya calistim. Iliski derin oldu ve yan pozisyonda oldu açik açık yazdim bacilar kusura bakmayin ama yardimci olmak icin. Sonra sagima dondum yattim ve hiç kalkmadim gece wc ye bile gitmedim :) sabah kalktim test yaptim cizgi silinmisti zamanlamam cok iyiydi. Tek iliski oldu zaten ve hamile kaldim oglusum olucak kizlar darisi sizlere. Beslenmeye gelince ben sut yogurt hersey yedim icim diyete falan inanmadim asla. Bu iste en etkiki faktor erkegin sperm hizi ve kalitesi ileri hizli sperm fazla olmali bunun icinde erkegin beslenmesi cok onemli sorulariniz olursa yazin