• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

.......,.................................................................................................;...(:......

Dorticim tsk ederim evet o yazıyı okudum sadece biokadin kısmı o ay deneme yapılan n aymi kullandı ve adetliyken mi kullandı o kısım oturmamisti ana tsk ederim :)

Günaydın Arkadaslar, Nasılsıniz ben diyete devam elimden geldiği kadar ,çokda kasmadan kendimi esim takviyeler devam .
Gijnij cnm nasılsın bebis nasıl sünnet oldunuzmu .

Dualarda unutmayalım birbirimizi kizlar, nolur benide unutmayın duaniz da inanin çevre baskisından bunaldim artikk, Rabbim inşallah hepimize nasip etsin isteyen dileyen herkese Kasım da deneyecem inşallah en gec, şimdi hangi fitilden kullancam diye kafam karıştı gijnij mi yoksa öbür arkadaşım dediğimi ay yardimci olun nolur hangini kullanalim .

Dualarda unutmayalım birbirimizi kizlar, nolur benide unutmayın duaniz da inanin çevre baskisından bunaldim artikk, Rabbim inşallah hepimize nasip etsin isteyen dileyen herkese Kasım da deneyecem inşallah en gec, şimdi hangi fitilden kullancam diye kafam karıştı gijnij mi yoksa öbür arkadaşım dediğimi ay yardimci olun nolur hangini kullanalim .
Canim, bence farketmiyor ayni fitil kullanip tutturanda var tutturmayanda fitil temizliyor asitli ortami mantarlu ortami.....Inan hepimizinde cevremde baskisi yuzunden bu istegimiz....Ben hamile bile kalmadan kesin kiz olucak diyorlardi Inan hamileligimin tadini cikaramiyorum hep bi dusunce sakli...Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip eder die HP dua ediyorum kendimede sizede

Kızlar yaşdan dolayı gebelıklerde yuksek tansıyon dıyabet gıbı rahatsızlıklar cıkıyormuş. Dogrumu bu. Çevrenızde 40 lı yaslarda dogum yapan varmı

Gunaydın kızlar. Nerdesınız
burdayım cepte netim bitti arada evde eşimden giriyorum.iş de çok yoğundu bugün anca girebildim.pedimi dün koydum bekliyorum ama gelcek biliyorum benim adetten 1 gün önce kahverengi uzayan akıntı gelir ertesi gün olurum dün geldi o.hadi hayırlısı beklemedeyim

Ya kızlar hep şeyi merak ediyorum hamile olduktan sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde örneğin 16. haftadasınız ve doktordan cinsiyet öğreneceksiniz önce o mu söylüyor yoksa siz sorunca mı söylüyorlar o duygu nasıl bişey merak ediyorum? Çilekkokusu erkek olduğunu nasıl söyledi dr ? Anlatır mısın? İnşallah o heyecanı o duyguyu doğru istediğimiz güzel bir sonuçla Rabbim bizede nasip eder :)

Ya kızlar hep şeyi merak ediyorum hamile olduktan sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde örneğin 16. haftadasınız ve doktordan cinsiyet öğreneceksiniz önce o mu söylüyor yoksa siz sorunca mı söylüyorlar o duygu nasıl bişey merak ediyorum? Çilekkokusu erkek olduğunu nasıl söyledi dr ? Anlatır mısın? İnşallah o heyecanı o duyguyu doğru istediğimiz güzel bir sonuçla Rabbim bizede nasip eder :)
ben 12.haftada nub dan ogrenmıstım, dr umda 12. haftada prenses demıstı,
cok guzel bı duyguuu :)

Çilek kokudunun belli olmuşmu cınsıyetı

Back