- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.201
.......,.................................................................................................;.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim, bence farketmiyor ayni fitil kullanip tutturanda var tutturmayanda fitil temizliyor asitli ortami mantarlu ortami.....Inan hepimizinde cevremde baskisi yuzunden bu istegimiz....Ben hamile bile kalmadan kesin kiz olucak diyorlardi Inan hamileligimin tadini cikaramiyorum hep bi dusunce sakli...Rabbim hayirli saglikli erkek evlat nasip eder die HP dua ediyorum kendimede sizedeDualarda unutmayalım birbirimizi kizlar, nolur benide unutmayın duaniz da inanin çevre baskisından bunaldim artikk, Rabbim inşallah hepimize nasip etsin isteyen dileyen herkese Kasım da deneyecem inşallah en gec, şimdi hangi fitilden kullancam diye kafam karıştı gijnij mi yoksa öbür arkadaşım dediğimi ay yardimci olun nolur hangini kullanalim .
Yok canim 4 5 suren adetim 11 hatta 14 gün e cikmisdi. Hamile kalmadan 11 gün surmusduBıtmek uzere canım. Ama bu ay daha cok ve uzun durdu. Acaba menopozamı gırecem ben kızlar
Neden oluyormuşki acabaYok canim 4 5 suren adetim 11 hatta 14 gün e cikmisdi. Hamile kalmadan 11 gün surmusdu
Bilmiyorum gercekten vucut kendini hazirliyor belki deNeden oluyormuşki acaba
Benım isteğim çok ama korkuyorum işte. Üç aydır olmuyor. Benım cok bekleyecek zamanında yok yaşım yuzunden. Doktorada gıtmek ıstemıyorum. Bakalım bır ıkı ay daha olmazsa zaten tamamen vazgececegımBilmiyorum gercekten vucut kendini hazirliyor belki de
burdayım cepte netim bitti arada evde eşimden giriyorum.iş de çok yoğundu bugün anca girebildim.pedimi dün koydum bekliyorum ama gelcek biliyorum benim adetten 1 gün önce kahverengi uzayan akıntı gelir ertesi gün olurum dün geldi o.hadi hayırlısı beklemedeyimGunaydın kızlar. Nerdesınız
çokkk hatta yengem bile 42de doğurdu hastalarımda da çok varKızlar yaşdan dolayı gebelıklerde yuksek tansıyon dıyabet gıbı rahatsızlıklar cıkıyormuş. Dogrumu bu. Çevrenızde 40 lı yaslarda dogum yapan varmı
ben 12.haftada nub dan ogrenmıstım, dr umda 12. haftada prenses demıstı,Ya kızlar hep şeyi merak ediyorum hamile olduktan sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde örneğin 16. haftadasınız ve doktordan cinsiyet öğreneceksiniz önce o mu söylüyor yoksa siz sorunca mı söylüyorlar o duygu nasıl bişey merak ediyorum? Çilekkokusu erkek olduğunu nasıl söyledi dr ? Anlatır mısın? İnşallah o heyecanı o duyguyu doğru istediğimiz güzel bir sonuçla Rabbim bizede nasip eder :)
Çilek kokudunun belli olmuşmu cınsıyetıYa kızlar hep şeyi merak ediyorum hamile olduktan sonra cinsiyet öğrenmeye gittiğinizde örneğin 16. haftadasınız ve doktordan cinsiyet öğreneceksiniz önce o mu söylüyor yoksa siz sorunca mı söylüyorlar o duygu nasıl bişey merak ediyorum? Çilekkokusu erkek olduğunu nasıl söyledi dr ? Anlatır mısın? İnşallah o heyecanı o duyguyu doğru istediğimiz güzel bir sonuçla Rabbim bizede nasip eder :)