- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.181
dr size soyleyecektır bildigim kadarıyla, labaratuvarın verdiği bir kaba konuluyor agzı kapaklı.canım sana bişey soracağım, nasıl bir kaba koyacağız ne kadar miktar yeterli olur. ne kadar süre içinde götürmemiz gerek?
canım valla benım de bu takvım tutuyor. manual olanlardan ortalıkta bı ıkı tane var kafa karıstırıyor. yalnız benım kasımda ıkı tane yum zamanım var, bu takvıme gore ılkınde erkek ayın sonundakı yum gunumde kız cıkıyr. halbukı ıkısıde kasım ayı ıcınde.. enteresan. oyuzden sadece ılk ovulasyonu degerlendırecegım. hayırlııscanım ben buna inanmaya başladım yalnız orada sat tarihimi ilşki tarihimi yazılacak onda kararsızım. Söyle bir durum var örneğin kişinin sat tarihi ağustos ayı ama 14 gün sonrası eylül ayında deneme yapmıştır ve hamile kalmıştır. Bu durumda eylül ayı mı geçerlidir?.
cıgdem Allah razı olsun ne guzel toplamıssın :)Canlar öncelikle rahimde yara iltihap vs gibi şeyler olmaması gerekiyor hem cabuk hamile kalmak icin hemde erkek bebek için. Denemeden 2 ay once özel kadın dogumcuya gittim cunku hastane dr lari pek ilgili degil malesef. Erkek bebek istedigimi soyledim muayne etti rahimde yara varmış bunu yakicaz dedi sonra ilac tedavisi dedi rahim temizligi icin yarayi yakti ve bana bir suru ilac yazdi antibiyotik ve fitil. Fitil erkek bebek icin dedi biokadin iyotluymuş bu fitil gebeyken kullanilmiyor baya etkili bisey ama adetli iken kullanilabiliyor. Neyse kullandim yum takibi ve cat ignesi yaptirmadim çunku gecen senelerdeki denemelerimde basarili olamamistim ve cok etkilendim piskolojik olarak. Laboguiq test aldim gitti gidiyordan. Test yaptim evde kulladigim ilaclardan ve birazda stresten adet dongum 28 den 24 e dusmustu testi yaptim 9. Gun ilk silik cizgiyi gordum 10. Gun koyulasti 11.gun ayni koyuluktaydi o gece iliski oldu yani ilk koyudan 35 saat sonra. O gun agrim vardi çat zamanini hissettim ama uzayan akintim yoktu hatta akintim biraz kremsiydi bile esime iliskiden 1 saat once sert kahve icirdim. 30 dk once redbull icirdim hatta bende ictim biraz. buz torbasiyla bolgesel sogutma islemi yaptirdim ocak ayinda biraz sinir oldu adam ama yapcak bisey yok :)) sonra gittim bir bardak suya bir kasik karbonat koydum parmakla vajina icine biseyler yaptim surdum falan :)) ama yikamadim icini dr asla boyle bisey yapma hamile kalamassin demisti. Sonra da deneme oldu esim cok istekliydi ben istekli degildim ama ilk orgazm olmaya calistim. Iliski derin oldu ve yan pozisyonda oldu açik açık yazdim bacilar kusura bakmayin ama yardimci olmak icin. Sonra sagima dondum yattim ve hiç kalkmadim gece wc ye bile gitmedim :) sabah kalktim test yaptim cizgi silinmisti zamanlamam cok iyiydi. Tek iliski oldu zaten ve hamile kaldim oglusum olucak kizlar darisi sizlere. Beslenmeye gelince ben sut yogurt hersey yedim icim diyete falan inanmadim asla. Bu iste en etkiki faktor erkegin sperm hizi ve kalitesi ileri hizli sperm fazla olmali bunun icinde erkegin beslenmesi cok onemli sorulariniz olursa yazin
Allahım saglıcakla kucagına alsın, Alah ıstyen herkese yasatsınbebiş iyi canım büyüyor işte bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah küçük bebeği özlemişiz evde bir heyacan var :)
evet poı bende 4 saatte bı yapayım diyorum,İLk idrarı yap sonra en az3 saat bekle ama sıvıda alma istersen ilk idrarı yap kahvaltını yap bi daha idrar yap sonra tut pozitif görünce 4 saat arayla bikaç kez yap o gün tam çat anını yakalamak için
amin canımMerhaba arkadaşlar.birkac kişi taniyor beni.aylarca okudum buraları.kim ne yapmış neyi olmuş artık nicklerle tanır oldum.eşime takviye kullandım.ovulasyon takip ettim.fitil kullandım vs.hemen hemen ne gerekiyorsa yaptım.16 haftalıkken gittim kesin kız dedi dr.
umudunuz kırılmasın diye yazmamıştım ama hazalcım sormuşsun.Ne yaptın nasil yaptın diye sorular sormazsanız sevinirim.çünkü cevap verecek gücüm yok inanın.
Hoş kim ne derse desin buraya gelenlerin gönlüne ateş düşmüş bir kere.Acabalar kemiriyor insanı.benim acaba keske diyecek bir durumum yok çok şükür.
Çok dua ettim bu dualarım baska yönlerden karsıma hayır olarak çıkar inşallah.
Allahım isteyenleri isteğine kavuştursun inşallah.Sağlıcakla kalın.
Canim ya sen nick mi degistirdin ben bu ay o koyuyu gordum koyudan 12 saat sonra yaptim kiz istiyorum ama sirf tutsun diye olmdi galiba adeti bekliyorum idrar hep negatif.dun gecede esim idrarda cikmiyo bu dedi benim kafami bulandirdi.tabiki cikiyoda abdala malum olurmus ☺☺☺evet poı bende 4 saatte bı yapayım diyorum,
en azından ılk o koyulugu bulsam sonrasında catlamasını beklemıycem cıgdem gıbı 34-35. saatte olup bıtsın ıstıyorum. belkı daha once. artık kısmet, zaten nasipte varsa olur
Canım yarın test yaptırsan keske. Hamılesındır belkıde.Canim ya sen nick mi degistirdin ben bu ay o koyuyu gordum koyudan 12 saat sonra yaptim kiz istiyorum ama sirf tutsun diye olmdi galiba adeti bekliyorum idrar hep negatif.dun gecede esim idrarda cikmiyo bu dedi benim kafami bulandirdi.tabiki cikiyoda abdala malum olurmus ☺☺☺
Yok dorticim eminim adet olcam.carsambaya kadar olmazsam yapcam kan testi ama olcam biliyorum.simdi onceki notlarima baktim yine 14.gun pozitifi gorfugumde ovulasyon testinde 31.gun adet olmusum yani 2 adet arasiv30 gun olmus.yarin olmazsam bakarim.yarin 31.gun yani iki adet arasi 30 gun oluyo ben zaten 28.33 gun arasinda oluyom bugun olursam 29 gun olcak genelde 31 gunde olurum bem bu ay erken catladi 14 gun sonrasi 28 gunde olurum diyodum olmuyo.idrar yapiom hep negatifCanım yarın test yaptırsan keske. Hamılesındır belkıde.
Benım aklım ıyıce karıştı. Hamıle kalırsam acaba tansıyon şeker gıbı rahatsızlıklarım olurmu. Yada kilomdan dolayı sıkıntılar yasarmıyım dıye korkuyorum. Yaşım yuksek ya. Oyuzden korku sardı beni. Vazgecıyorum bu yuzdenYok dorticim eminim adet olcam.carsambaya kadar olmazsam yapcam kan testi ama olcam biliyorum.simdi onceki notlarima baktim yine 14.gun pozitifi gorfugumde ovulasyon testinde 31.gun adet olmusum yani 2 adet arasiv30 gun olmus.yarin olmazsam bakarim.yarin 31.gun yani iki adet arasi 30 gun oluyo ben zaten 28.33 gun arasinda oluyom bugun olursam 29 gun olcak genelde 31 gunde olurum bem bu ay erken catladi 14 gun sonrasi 28 gunde olurum diyodum olmuyo.idrar yapiom hep negatif
Kac yasindasin.simdiden bunlari dusunmebenim bi hastam seker tansiyon hastasi kilo 120.bu ay 4.cocugunu dogurdu bundan onceki de 1.5 yasinda baglat artik tupkerini dedim dediki benim zaten 1 tupum yok alinmisti digerini de baglattim.millet tek tuple hamilekaliyo biz napalim.hem ilk 5 yil cocugu hic olmamis yasi da var emin degilim ama benden buyuk ben 35 e girdimBenım aklım ıyıce karıştı. Hamıle kalırsam acaba tansıyon şeker gıbı rahatsızlıklarım olurmu. Yada kilomdan dolayı sıkıntılar yasarmıyım dıye korkuyorum. Yaşım yuksek ya. Oyuzden korku sardı beni. Vazgecıyorum bu yuzden
Kuzum şimdi şöyle, bu fitil 14 lü ister adetin biter bitmez basla, istersen de adetine 15 kala basla adetliyken kullanmak zorunda degilsin ama kullanirken adet olursan kullanmayı kesmiyosun diger fitiller gibi devam edebiliyosun canimcıgdem Allah razı olsun ne guzel toplamıssın :)
yenıden de heyecan kattın gruba vel hasıl :)
ben fitil ıcın soracaktım sana fıtlı sadece adetlıyken mı kullanmak lazım? kullanım seklı nasıldır?kac tane var ıcınde canım
adetlyken nasıl olacak ki geri atar diye dusunuyorum :S
Kuzum şimdi şöyle, bu fitil 14 lü ister adetin biter bitmez basla, istersen de adetine 15 kala basla adetliyken kullanmak zorunda degilsin ama kullanirken adet olursan kullanmayı kesmiyosun diger fitiller gibi devam edebiliyosun canim
Canım bikaç sayfa once detaylı anlatmıştım bir bak istersen :)Peki canım sen nasıl kullandın ve çalışma oldu?
n 1976 dogumluyumKac yasindasin.simdiden bunlari dusunmebenim bi hastam seker tansiyon hastasi kilo 120.bu ay 4.cocugunu dogurdu bundan onceki de 1.5 yasinda baglat artik tupkerini dedim dediki benim zaten 1 tupum yok alinmisti digerini de baglattim.millet tek tuple hamilekaliyo biz napalim.hem ilk 5 yil cocugu hic olmamis yasi da var emin degilim ama benden buyuk ben 35 e girdim
Canım bikaç sayfa once detaylı anlatmıştım bir bak istersen :)
Canlar öncelikle rahimde yara iltihap vs gibi şeyler olmaması gerekiyor hem cabuk hamile kalmak icin hemde erkek bebek için. Denemeden 2 ay once özel kadın dogumcuya gittim cunku hastane dr lari pek ilgili degil malesef. Erkek bebek istedigimi soyledim muayne etti rahimde yara varmış bunu yakicaz dedi sonra ilac tedavisi dedi rahim temizligi icin yarayi yakti ve bana bir suru ilac yazdi antibiyotik ve fitil. Fitil erkek bebek icin dedi biokadin iyotluymuş bu fitil gebeyken kullanilmiyor baya etkili bisey ama adetli iken kullanilabiliyor. Neyse kullandim yum takibi ve cat ignesi yaptirmadim çunku gecen senelerdeki denemelerimde basarili olamamistim ve cok etkilendim piskolojik olarak. Laboguiq test aldim gitti gidiyordan. Test yaptim evde kulladigim ilaclardan ve birazda stresten adet dongum 28 den 24 e dusmustu testi yaptim 9. Gun ilk silik cizgiyi gordum 10. Gun koyulasti 11.gun ayni koyuluktaydi o gece iliski oldu yani ilk koyudan 35 saat sonra. O gun agrim vardi çat zamanini hissettim ama uzayan akintim yoktu hatta akintim biraz kremsiydi bile esime iliskiden 1 saat once sert kahve icirdim. 30 dk once redbull icirdim hatta bende ictim biraz. buz torbasiyla bolgesel sogutma islemi yaptirdim ocak ayinda biraz sinir oldu adam ama yapcak bisey yok :)) sonra gittim bir bardak suya bir kasik karbonat koydum parmakla vajina icine biseyler yaptim surdum falan :)) ama yikamadim icini dr asla boyle bisey yapma hamile kalamassin demisti. Sonra da deneme oldu esim cok istekliydi ben istekli degildim ama ilk orgazm olmaya calistim. Iliski derin oldu ve yan pozisyonda oldu açik açık yazdim bacilar kusura bakmayin ama yardimci olmak icin. Sonra sagima dondum yattim ve hiç kalkmadim gece wc ye bile gitmedim :) sabah kalktim test yaptim cizgi silinmisti zamanlamam cok iyiydi. Tek iliski oldu zaten ve hamile kaldim oglusum olucak kizlar darisi sizlere. Beslenmeye gelince ben sut yogurt hersey yedim icim diyete falan inanmadim asla. Bu iste en etkiki faktor erkegin sperm hizi ve kalitesi ileri hizli sperm fazla olmali bunun icinde erkegin beslenmesi cok onemli sorulariniz olursa yazin
Ben sana buldum yazıyı bak yukarda benım paylasımımın oldugu yerı oku canım.Ayy goremedim :) Yok cnm fitili adet öncesinde mi sonrasında mi kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?